AD homeoffice PET

Recenzie Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB čierny - Mobilný telefón

Recenzie Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB čierny

Zaujímajú vás názory a recenzie na Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB čierny? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,6 z 5 hviezdičiek od 13 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB čierny. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB čierny aj vy.

Používateľské recenzie

Radoslav, Rovinkaflag
Hodnotené 5. 11. 2022, variant Samsung Galaxy Z Fold3 5G 256 GB čierny
Overený nákup
Ak hľadá niekto nástroj na produktivitu, môžem tento telefón iba odporučiť. Produktivita ja úplne iný level, či už na multitsking na rozdelenej obrazovke, pri písaní mailov alebo čítaní dokumentov vrátane excelovských tabuliek, ktoré sa na klasickom telefóne skrátka nedajú plnohonotne riešiť. Ako tu už niekto pred tým písal, čudujem sa ako som bez tohto telefonu dokázal doteraz fungovať. Nedokážem si predstaviť že by som sa mal vrátiť ku klasickému telefónu, najmä pri potrebe pracovať "on the go".
Kvalita
veľkosť
multitasking
produktivita je úplne iný level
plynulosť systému
snáď váha zariadenia
0 ×Nahlásiť
Josef, Lomnice nad Popelkouflag
Hodnotené 24. 3. 2022, variant Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB čierny
Overený nákup
úžasný telefon
cena
0 ×Nahlásiť
Marián, Levočaflag
Hodnotené 15. 2. 2022, variant Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB zelený
Overený nákup
skvelý displej, rýchlosť, multitasking, atď.
výdrž pri použitom procesore a náročných úkonoch
0 ×Nahlásiť
Bronislava, Bratislavaflag
Hodnotené 15. 12. 2021, variant Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB čierny
Overený nákup
Nakolko som zahliadol pri surfovaní akciu Samsungu na výhodnú kúpu zariadení so zľavovými kódmi, rozhodol som na napísať túto recenziu. Čo sa týka telefónu, absolútna bomba. Mal som už všetko a telefóny niekedy obmieňam častejše ako ponožky, ale tento je iný. V zavretom stave vás vráti to dôb, keď sa dali telefóny ovádať jednou rukou a ľudia nechodili po chodníkoch s rukami pred sebou ako keď sa v noci potrebujete dostať do chladničky a v dome vypadlo svetlo. Áno, predný displej je malý na vypisovanie dlhých textov, ale na rýchlu konzumáciu obsahu je dostatočný, a v prípade nutnosti môžete telefón otvoriť a je to úplne iný príbeh. Kameru na telefóne použijem tak raz za ročné obdobie a i to iba na veci ako odfotiť si ordinačné hodiny u lekára. Táto kamera nie je výherca hitparády, ale neurazí, je dobrá. Selfie kameru som ešte nepoužil. Myslím tým, nikdy v živote a nikde. Takže nemôžem slúžiť. Hmotnosť nie je problém, zniesol by som aj vyššiu, pokiaľ by to znamenalo dlhšiu výdrž baterky. Pero funguje veľmi dobre a dnes sa už dajú zohnať obaly na telefón, kde môžete mať pero neustále pri telefóne a nenosiť ho po vreckách (nemyslím tým ten originál flipový obal od Samsungu, to je tragédia). DEX funguje perfektne a funkcia "Secret folder", rozumej, "čo sa týka aplikácií, dva telefóny v jednom" je príjemný bonus. 6 hviezdičiek z 5, ak by sme skončili tu. Ale Bonus. V dobe, keď som ho kupoval, ponúkal Samsung bonus. Odkup starého zariadenia za zvýhodnenú cenu, čo bolov v mojom prípade asi 1000 eur. Poslal som im všetky údaje, schválili mi bonus a nech si stiahnem poukážku na zľavu cez ich aplikáciu Samsung Members. Pustím aplikáciu, žiadna poukážka (token) . Nebudem to naťahovať, vec sa riešila dlho a vymenili sme si s ľudmi od Samsungu veľa mailov a fotiek a dokumentov, uznali, že s tou aplikáciou bývajú problémy, ale fakt je jeden. Po pár týždňoch prestali úplne komunikovať a na bonus som mohol zabudnúť. Takže pokiaľ je nákupný bonus od Samsungu pre niekoho lákadlom, pozor na prekvapenie. Ďalšia vec je úplne čerstvá. Po troch mesiacoch sa na vnútornom displeji objavila škvrna mŕtvych pixelov o veľkosti asi 3x4 milimetre. U telefónu, ktorý žije na stole, v obale od prvého dňa, nikam nechodí a otvára sa tak dva krát za deň. Jedno ráno tam proste bola oranžová škvrna. Nechcem predbiehať, neviem ešte, ako Samsung posúdi záruku, ale letmý pohľad na Internet , ako rieši tieto prípady vo svete a anabáza s nákupným bonusom trochu znervózňuje.
u mňa asi všetko
u mňa asi nič
0 ×Nahlásiť
Miloš, Chodovflag
Hodnotené 21. 9. 2021, variant Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB strieborný
Overený nákup
Precizní zpracování těla telefonu.
Výborné kontrastní displeje s nádhernými saturovanými barvami.
Vyladěnost systému
Rychlost a celková odezva programů.
Výborný multitasking.
Rychlé nabíjení.
Revoluční technologie telefonu a tabletu v jednom
Nic
0 ×Nahlásiť
Miroslav Svoboda, Praha 10flag
Hodnotené 28. 8. 2021, variant Samsung Galaxy Z Fold3 5G 512GB zelený
Overený nákup
Pro uzivatele Fold2 jasny upgrade, pokud chteji funkce Notu a vodeodolnost
Multitasking
Nutno uznat, ze slabsi baterka v kombinaci se 120 Hz na vnějším displeji je spatna kombinace...
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií