Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Naše pobočky sú otvorené.

Využite bezpečné nakupovanie z pohodlia domova a skúste jeden z našich 120 AlzaBoxov.

Alebo si tovar nechajte doručiť rovno domov.

Alzabox Vánoce HP, média Home Office

Recenzie Solight, týždenný, 1 režim

Zobraziť katalóg
Solight, týždenný, 1 režim - Spínacie hodiny

Recenzie Solight, týždenný, 1 režim

Zaujímajú vás názory a recenzie na Solight, týždenný, 1 režim? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,8 z 5 hviezdičiek od 48 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Solight, týždenný, 1 režim. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Solight, týždenný, 1 režim aj vy.
5,99 €
Na sklade > 20 ks
Máte otázku? Vyhľadajte si odpoveď.
Nenašli ste odpoveď na svoju otázku?
Položiť otázku

Používateľské recenzie

Zbyněk, Chrastava 19.8.2016
Již čtyři roky funguje bez problémů
Firma, Unhošť 10.12.2015
dělá co má nastavení času sepnutí je velmi orientační +- hodina a víc, zapnutí je v 2-hodinových blocích
Michal, Ústí nad Labem 3 18.9.2014
Minimální odchylka i po roce a půl
Petr, Znojmo 29.7.2015
Zatim vse funguje jak ma. Zadne durazne opozdovani/predbihani jsem nezaznamenal. Tikani casovky jde docela slyses, ale pro pouziti mimo mistnost kde se spi to nevadi.
Firma, Liberec 17 3.3.2019
jsou mechanické technické zpracování otřesné, povolil se šroubek a přestaly spínat. Letěly pěkně obloukem do koše.
Ondřej, Teptin 6.1.2014
  Velmi nepresne spinani, kotoucky nastaveni maji proti sobe vuli, nelze nastavit presneji nez +/- hodina. Take nepresny beh, vyrazne se zpozduje, za den i hodinu. Nepredpokladam takove vykyvy frekvence v siti. Doporucuji priplatit si za digitalni hodiny
Robert, Praha 6 21.4.2020
Dělá to co má
Zuzana, Nižný Hrabovec 26.6.2018
praktický funguje ako má nastavenie na cely týždeň žiadne
Zakaznik, Praha 4 17.8.2015
  žádné, splněno očekávání
Jakub, Nezamyslice 25.3.2014
Účel plní, takže spokojenost
12
 
Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Pre organizácie Ako nakúpiť
WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi