AD elektro AD elektro

Recenzie Tempered Glass Protector 0,3 mm na Moto G7 Power

Zobraziť katalóg
Tempered Glass Protector 0,3 mm na Moto G7 Power - Ochranné sklo

Recenzie Tempered Glass Protector 0,3 mm na Moto G7 Power

Zaujímajú vás názory a recenzie na Tempered Glass Protector 0,3 mm na Moto G7 Power? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,0 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Tempered Glass Protector 0,3 mm na Moto G7 Power. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Tempered Glass Protector 0,3 mm na Moto G7 Power aj vy.

Používateľské recenzie

Stanislava, Jiřetín pod Jedlovouflag
Hodnotené 19. 1. 2022, variant Tempered Glass Protector 0,3 mm na Moto G7 Power
Overený nákup
Kontrolovala jsme vše - Motorola je G7 Power, označení na krabičce - všechno odpovídá, ale vytáhla jsem sklíčko, které na první pohled nesedí, nemá výřez jako na fotce.
Nevyhovuje udávané Motorole G7 Power
Nemá výřez jako na fotce
Příliš velký na G7 Power - velikostně vyhovuje G30
0 ×Nahlásiť
Matej, Liptovský Mikuláš 4flag
Hodnotené 3. 1. 2022, variant Tempered Glass Protector 0,3 mm na Moto G7 Power
Overený nákup
dobre drzi, neodliepa sa, celkom jednoducho ide nalepit bez bublin
toto ABSOLUTNE NEPASUJE na Motorolu G7 power! horizontalne vam po stranach ostanu 2mm nezakryteho displeja, a kedze zvrchu som displej lepil tak aby bola medzera okolo skla rovnomerna zo vsetkych stran tak sklo ide az nakoniec spodneho okraju displeja!
Neda sa odlepit alebo napravit po nalepeni bez poskodenia
Totalne nepouzitelny navod! Ak ste to nikdy nerobili odporucam pozriet nejake video. V dodavke su tiez nalepky a male sklo (ca. 4x4mm), ku ktorym nie je popis, kde/ako to pouzit, tipujem ze ide o ochranu zadneho objektivu.
Ked kupujem ochranne sklo, ocakavam ochranu celeho displeja - samozrejme s vynimkou zakrivenych hran displeja, ktore tento telefon nema!
Citlivost dotyku displeja to obmedzilo na minimum! Displej odteraz funguje LEN pokial drzim telefon v ruke, pokial ho polozim trebars na stol dotyk v 95% nereaguje!
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií