MS hokej AP+ slevy

Recenzie UGREEN PD Fast Charger EÚ (Black)

Zobraziť katalóg
UGREEN PD Fast Charger EÚ (Black) - Nabíjačka do siete

Recenzie UGREEN PD Fast Charger EÚ (Black)

Zaujímajú vás názory a recenzie na UGREEN PD Fast Charger EÚ (Black)? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 10 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s UGREEN PD Fast Charger EÚ (Black). Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na UGREEN PD Fast Charger EÚ (Black) aj vy.

Používateľské recenzie

Radek, Úvalyflag
Hodnotené 26. 9. 2023, variant UGREEN PD Fast Charger EÚ (Black)
Overený nákup
Nahrafil jsem tímto zdrojem originální napájení k 14" MSI. Funguje super, spolu s kabelem s úhlovými konektory méně překáží na stole i v batohu.
malé rozměry
2x USB-C
nabije notebook
design
0 ×Nahlásiť
Andrej, Bratislava - Dúbravkaflag
Hodnotené 25. 4. 2023, variant UGREEN PD Fast Charger EÚ (Black)
Overený nákup
Super nabijacka. Kupil som hlavne na cestovanie pre HP Elitebook kedze original nabijacka je zbytocne tazka a velka. Bal som sa ze bude nabijat pomalsie ako original ale vobec - z 19% na 85 % nabilo laptop za presne hodinu a ani sa neprehrieva. Urcite odporucam. Treba len dokupit aj kabel, ja som ku tomu kupil kabel ChoeTech 100W za €10,90 a funguje super. Ak chcete kusok usetrit tak som skusil aj kabel Vention 60w co pouzivam na nabijanie v aute a tiez funguje aj na nabijanie PC a stoji €6,70.
Velkost
Vaha
Rychlost
V baleni nieje kabel
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií