MS hokej Effaclar

Recenzie WHIRLPOOL MBNA900B

Zobraziť katalóg
WHIRLPOOL MBNA900B - Mikrovlnná rúra

Recenzie WHIRLPOOL MBNA900B

Zaujímajú vás názory a recenzie na WHIRLPOOL MBNA900B? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,7 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s WHIRLPOOL MBNA900B. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na WHIRLPOOL MBNA900B aj vy.

Používateľské recenzie

Zbyněk, Praha 4flag
Hodnotené 22. 2. 2024, variant WHIRLPOOL MBNA900B
Overený nákup
Kuchyňské spotřebiče Whirlpool používáme v rodině přes 30 let a mnoho z nich slouží spolehlivě dodnes (mj. 2x MW trouba, sporák, varná deska). Když jsme se rozhodli kupovat spotřebiče do nové kuchyně, vyhrál opět Whirlpool a nelitujeme. MW trouba perfektně ladí s bílou kuchyní i ostatními spotřebiči od Whirlpoolu a jeví se, že bude opět spolehlivě sloužit po mnoho let. Ovládání je snadné i bez návodu a vnitřní velikost je ideální. Také perfektně využívá hloubku pro zabudování, do standardních horních skříněk.
Hezký design
Snadné ovládání
0 ×Nahlásiť
Jaroslav, Drnovice u Lysicflag
Hodnotené 5. 10. 2023, variant WHIRLPOOL MBNA900B
Overený nákup
Horní panel není sklo jako dvířka ale černý kovový panel, na vizualizacích to není vidět. K tomu šedá plastová tlačítka. Pro nás důvod ke vrácení zboží. Funkce nedokáži posoudit, mikrovlnku jsme nezprovoznili.
dobrá cena
vzhled
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií