AD 1. týden květen P&G boost

Recenzie White Shark MARCUS-2/B

Zobraziť katalóg
White Shark MARCUS-2/B - Herná myš

Recenzie White Shark MARCUS-2/B

Zaujímajú vás názory a recenzie na White Shark MARCUS-2/B? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s White Shark MARCUS-2/B. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na White Shark MARCUS-2/B aj vy.

Používateľské recenzie

Zoom café, s.r.o., Košiceflag
Hodnotené 7. 5. 2022, variant White Shark MARCUS-2/B
Overený nákup
DPI
nekĺže sa v ruke
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 27. 3. 2022, variant White Shark MARCUS-2/B
Overený nákup
Myšku používam 5. mesiac, zatiaľ funguje bez problémov. Dlho som hľadal pre mňa ergonomický vhodnú myšku aby som mal všetky prsty na myške, tento model je pre mňa perfektný, keďže na boku má tvarovanie na dva prsty malíček a prstenník, som zvyknutý používať dva prsty na hlavné tlačidlá a koliesko a palcom bočné tlačidlá. Pre mňa ako nenáročného hráča hier myška vyhovuje zatiaľ na 100%. Naviac som si obľúbil doplnkové tlačidlo na ľavo mne slúži na označovanie textu celých viet alebo riadkov, čo je že úplne super nemusím vyklikávať označenie, stačí jedno kliknutie na toto tlačidlo. RGB sa mení, možno ide nadstaviť stála farba ale to ma vôbec nezaujíma. Nato, že myška má hlučnosť klikov na cenovej úrovni najlacnejší myší by aj cena mohla byť kľudne nižšia.
Dobrý ergonomický dizajn
Bočné tlačidlá
Ľavé dodatočné tlačidlo
6 stupňov DPI
Hmotnosť
Opletený textil kábel
Cena
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií