Alza pre firmy

REMEDY

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov

Tovar značky REMEDY vieme doručiť už v deň objednávky! Väčšinu produktov máme na sklade, takže nemusíte na nič čakať. Vytvorte objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať produkty REMEDY na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte tovar značky REMEDY?

Pri výbere nezabudnite zohľadniť pár aspektov, ktoré vám pomôžu vybrať ten správny produkt. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame zoradiť produkty REMEDY podľa predajnosti alebo ceny.

Tovar značky REMEDY, ktorý nájdete v našej ponuke

Skryť popis
4 položky
5,0
Alan Wake Remastered - PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – V tomto cenami ovenčenom, filmovým štýlom spracovanom akčnom thrilleri sa spisovateľ Alan Wake, sužujúci sa nedostatkom tvorivej inšpirácie, púšťa do zúfalého pátrania po svojej nezvestnej manželke Alice. Cestou nachádza stránky hororového príbehu, ktorý podľa všetkého sám napísal, aj keď si na to vôbec nespomína, a v boji s približujúcou sa temnotou dáva napospas svoj zmysel pre realitu. A jeho hororový príbeh sa začína napĺňať .
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0147
5,0
Control Ultimate Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – využite dynamické deštrukcie prostredia k napínavým bojovým možnostiam a ovládnite komplexné rituály, vďaka ktorým budete meniť svoje okolie. Ultimate Edition ponúka obidve vydané rozšírenia The Foundation a AWE.
33,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0054
4,4
Alan Wake Remastered - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – V tomto cenami ovenčenom, filmovým štýlom spracovanom akčnom thrilleri sa spisovateľ Alan Wake, sužujúci sa nedostatkom tvorivej inšpirácie, púšťa do zúfalého pátrania po svojej nezvestnej manželke Alice. Cestou nachádza stránky hororového príbehu, ktorý podľa všetkého sám napísal, aj keď si na to vôbec nespomína, a v boji s približujúcou sa temnotou dáva napospas svoj zmysel pre realitu. A jeho hororový príbeh sa začína napĺňať .
15,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1200
Alan Wake Remastered, Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – v tomto oceňovanom, filmovým štýlom spracovanom akčnom thrilleri sa spisovateľ Alan Wake, trápiaci sa sa nedostatkom tvorivej inšpirácie, púšťa do zúfalého pátrania po svojej nezvestnej manželke Alice. Cestou nachádza stránky hororového príbehu, ktorý podľa všetkého sám napísal, aj keď si na to vôbec nespomína, a v boji s približujúcou sa temnotou dáva napospas svoj zmysel pre realitu. A jeho hororový príbeh sa začína napĺňať .
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0125

REMEDY

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií