Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Rohové drezy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
vanička
S vaničkou
(11)
Bez vaničky
(4)
Dĺžka
51 cm
98 cm
-
Šírka
43,5 cm
96 cm
-
Hĺbka
16 cm
21 cm
-
Montáž
Do roviny
(1)
Horná
(13)
Spodná
(4)
Farba
Čierna
(5)
Biela
(4)
Béžová
(4)
Sivá
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Rohový drez prináša množstvo výhod, či už ide o optimalizáciu priestoru, estetický dizajn alebo praktickosť. Je pre tých, ktorí hľadajú nielen kvalitné, ale aj dizajnovo atraktívne riešenie pre svoju kuchyňu. Preskúmajte rôzne varianty materiálov, rozmery, montážne možnosti a tematické aspekty, aby ste získali komplexný prehľad o rohových drezoch a mohli si vybrať ten najlepší pre vaše individuálne potreby a vkus.

Pokračovať

Skvelou voľbou do kuchyne je rohový drez

Rohový drez predstavuje inovatívne a priestorovo úsporné riešenie pre moderné kuchyne, ktoré využíva každý dostupný centimeter. Tento praktický variant drezu nielen optimalizuje pracovnú plochu, ale aj kúty kuchyne, ktoré často zostávajú nevyužité. S rozvojom dizajnu a technológie sa rohové drezy stávajú stále populárnejšou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spojenie funkcionality a moderného dizajnu. Aké má rohový drez nevýhody a výhody?

  • Rohový drez využíva často zabúdaný kuchynský roh, efektívne maximalizuje pracovnú plochu a zvyšuje celkový úložný priestor.
  • Prináša moderný a esteticky príjemný prvok do kuchyne. Jeho unikátny tvar a umiestnenie dodávajú priestoru originálny vzhľad.
  • Rohové drezy do kuchyne sú dostupné v rôznych typoch, veľkostiach a materiáloch, vyberiete si tak podľa svojich preferencií.
  • Umožňuje ľahký prístup k riadu aj potrebám, čo uľahčuje manipuláciu v kuchyni a zlepšuje pracovné pohodlie.
  • Niektoré rohové kuchynské drezy vyžadujú zložitejšiu inštaláciu ako klasické drezy, čo môže znamenať vyššie náklady alebo nutnosť profesionálnej montáže.
  • Vzhľadom na špecifický tvar môže byť výber veľkostí obmedzený. Pre niektoré kuchynské dispozície tak nemusíte nájsť ten pravý rohový drez.
  • Niektoré materiály vyžadujú pravidelnú údržbu a opatrnosť pri manipulácii s niektorými potravinami, ktoré môžu spôsobiť škvrny.
  • Vybrané rohové drezy do kuchyne môžu byť drahšie ako tradičné varianty, čo môže ovplyvniť rozpočet kuchyne.

Drez rohový s vaničkou
Drez s vaničkou

Kuchynský drez rohový
Dvojdrez

Drez do rohu bez vaničky
Drez bez vaničky

Vyberte si ideálny rohový drez

Pri výbere je kľúčové vziať do úvahy niekoľko dôležitých faktorov. Rohový drez ponúka nespočet možností, medzi ktorými môžete vyberať. Zamerajte sa na materiál, ktorý určuje jeho celkový vzhľad a odolnosť, kľúčové sú aj rozmery drezu, aby sa ideálne zmestil do dostupného priestoru. Potom je tu ešte mnoho ďalších parametrov, ktoré môžu hrať úlohu, a ktoré by ste mali pred kúpou zohľadniť.

i

Aj rohový drez môže mať dve nádoby

K dispozícii je rohový drez v jednodrezovom a dvojdrezovom vyhotovení, čo umožňuje voľbu podľa konkrétnych potrieb kuchyne. Jednodrezový model je ideálny pre menšie priestory, zatiaľ čo dvojdrezový poskytuje väčšiu flexibilitu a pohodlie v kuchyni. Táto variabilita umožňuje optimalizáciu pracovného priestoru a efektívne usporiadanie kuchynského prostredia.

Zvoľte rohové drezy do kuchyne podľa spôsobu montáže

Rohové drezy do kuchyne je možné montovať do rôznych pozícií. To poskytuje širokú škálu možností na umiestnenie drezu podľa konkrétneho usporiadania kuchyne, ale tiež umožňuje dizajnovú harmóniu. Montáž na hornú rovinu či na pracovnú dosku dodáva kuchyni moderný vzhľad a umožňuje ľahký prístup k drezu bez ohľadu na okolité kuchynské prvky. Montáž do spodnej časti kuchynskej linky môže byť zasa esteticky atraktívnou voľbou.

Vybrať si môžete rohové umývadlo do kuchyne bez otvorov, s vyvŕtanými alebo predfrézovanými otvormi, čo umožňuje flexibilitu pri inštalácii kohútika a ďalšieho príslušenstva podľa konkrétnych požiadaviek používateľa, ktorý si tak môže zjednodušiť montáž drezu.

Potrebujete rohový drez do kuchyne s vaničkou alebo bez nej?

Voľba medzi drezom s vaničkou a bez vaničky odráža potreby úložného priestoru a estetické preferencie. Rohový drez do kuchyne s vaničkou umožňuje oddelenie riadu a zlepšuje organizáciu, čo je najmä praktické pre tých, ktorí preferujú systematické usporiadanie. Rohové kuchynské drezy bez vaničky ponúkajú otvorený dizajn, ktorý dodáva kuchyni vzdušný a moderný vzhľad. Každý z týchto variantov prináša špecifický prínos do kuchyne.

Rôznym dispozíciám sa rohový drez v kuchyni ľahko prispôsobí

Rohový drez je dostupný v obojstrannom, ľavom a pravom variante, čo umožňuje prispôsobenie drezu konkrétnemu usporiadaniu kuchyne. Obojstranný dizajn ponúka maximálnu flexibilitu a zohľadňuje rôzne dispozície. Naopak ľavý alebo pravý rohový drez umožňuje precíznejšie plánovanie podľa konkrétneho usporiadania kuchyne. Výber medzi týmito variantmi závisí od individuálnych preferencií používateľa a konkrétnych podmienok danej kuchyne.

Výber sitkového výpustu a pripojenia na umývačku závisí od individuálnych preferencií a potrieb používateľa. Rohové umývadlo do kuchyne so sitkovým výpustom umožňuje ľahkú filtráciu odpadkov, pripojenie na umývačku uľahčuje integráciu s kuchynskými spotrebičmi.

Z akých materiálov sa rohový drez vyrába?

Materiál, z ktorého je vyrobený rohový drez, hrá kľúčovú úlohu v jeho celkovej funkčnosti a vizuálnom dojme v kuchyni. Existuje niekoľko populárnych materiálov, ktoré sa často používajú – je to granit, nehrdzavejúca oceľ a tiež keramika. Každý z nich má svoje výhody a nevýhody a ponúka jedinečné vlastnosti, čo umožňuje používateľom vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje ich potrebám a estetickým preferenciám.

  • Rohový drez granit predstavuje kombináciu modernej elegancie a odolnosti voči poškriabaniu. Jeho pevná štruktúra a široká paleta farieb robí z granitu obľúbený materiál pre tých, ktorí hľadajú praktický a vizuálne atraktívny prvok v kuchyni.
  • Rohový drez nerez je klasickou voľbou vďaka svojej vysokej odolnosti a jednoduchej údržbe. Nehrdzavejúca oceľ odoláva korozívnym procesom, čo z nej robí ideálnu voľbu pre tých, ktorí chcú spojiť trvanlivosť s klasickým dizajnom. Jej neutrálny vzhľad sa ľahko integruje s rôznymi kuchynskými štýlmi.
  • Keramické rohové drezy do kuchyne prinášajú eleganciu a tradičný štýl. Hladký povrch keramiky je odolný voči teplotným zmenám a chemikáliám, čo z neho robí vhodnú voľbu pre náročné kuchyne, čo uľahčuje udržovanie ich estetického vzhľadu v priebehu času.

Drez rohový granit
Granitový drez

Rohové drezy do kuchyne nerez
Nerezový drez

Drez do rohu keramika
Keramický drez

Rohový drez v kuchyni predstavuje komplexné a priestorovo efektívne riešenie, ktoré nielen optimalizuje pracovnú plochu drezu, ale taktiež poskytuje ďalší úložný priestor v integrovanej skrinke, čo uľahčuje organizáciu a ukladanie kuchynských potrieb.

Aké má mať rohový drez v kuchyni rozmery?

Je dôležité starostlivo zohľadniť aj to, aký má rohový drez v kuchyni rozmery, aby čo najlepšie zodpovedali konkrétnym potrebám a priestoru kuchyne. Rozmery drezovej nádoby sú kľúčové pre jej efektívne využitie. Dĺžka a šírka drezu, pohybujúce sa v rozmedzí cca 30 až 50 cm, umožňujú flexibilitu pri umiestnení a usporiadaní riadu. Hĺbka, ktorá sa pohybuje od 16 do 23 cm, je ďalším faktorom, ktorý ovplyvňuje praktickosť a komfort pri manipulácii s riadom.

i

Úlohu zohrávajú aj celkové rozmery, ktorými rohové drezy disponujú

Okrem toho je kľúčové brať do úvahy celkové rozmery pre rohové drezy, ktoré zahŕňajú dĺžku cca 50 až 110 cm, šírku cca 40 až 110 cm a hĺbku cca 16 až 23 cm. Tieto rozmery sú dôležité pri začleňovaní drezu do celkového dizajnu kuchyne. Pri výbere rozmerov je teda nutné starostlivo zvažovať konkrétne usporiadanie kuchyne a individuálne potreby používateľa.

Drez rohový biely
Biely drez

Kuchynský drez rohový béžový
Béžový drez

Drez do rohu čierny
Čierny drez

Rohové drezy do kuchyne nerez
Nerezový drez

Vyberte si rohový drez podľa farby

Farba, ktorou sa rohový drez pýši, hrá kľúčovú úlohu pri vytváraní estetiky kuchyne a ovplyvňuje celkový vizuálny dojem priestoru. Výber farby rohového drezu by mal reflektovať celkový dizajn kuchyne a osobné preferencie používateľa, čo umožňuje vytvorenie priestoru, ktorý nielenže uspokojí praktické potreby, ale aj vizuálne obohatí každodenné kuchynské prostredie.

  • Čierne rohové drezy prinášajú do kuchyne dojem elegancie a moderného dizajnu. Táto farba vytvára kontrast a môže byť skvelým stredobodom interiéru.
  • Nerezový rohový drez je klasikou v moderných kuchyniach. Jeho povrch prináša do priestoru profesionálny vzhľad a ľahko ladí s ostatnými spotrebičmi.
  • Biely rohový drez v kuchyni vytvára svieži a čistý vzhľad. Je ideálny pre tých, ktorí chcú vytvoriť svetlý a vzdušný priestor s moderným nádychom.
  • Béžové a sivé rohové drezy do kuchyne často ladia s prírodnými materiálmi a vytvárajú pohodový dojem, taktiež ponúkajú flexibilitu pri začleňovaní drezu.

Zdajú sa vám príliš drahé? Pozrite sa na lacné rohové drezy do kuchyne a ušetrite.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
15 položiek
ALVEUS Niagara 60 G – 91, čierny - Granitový drez Varianty
4,2
ALVEUS Niagara 60 G – 91, čierny
Granitový drez – rohový tvar, jednodrezový, s vaničkou, s odkvapom, granitový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, čierna farba, celkové rozmery drezu: 90 cm×50 cm×16 cm (D׊×H), rozmery vane: 34.4 cm×43 cm×16 cm (D׊×H)
197,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: ALVEDR050
Sinks BRAVO 850.1 Granblack - Granitový drez Varianty
4,3
Sinks BRAVO 850.1 Granblack
Granitový drez – rohový tvar, jednodrezový, s vaničkou, s odkvapom, granitový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, čierna farba, celkové rozmery drezu: 85 cm×43.5 cm×18 cm (D׊×H), rozmery vane: 32.5 cm×35.5 cm×18 cm (D׊×H)
194,15 €
Na sklade 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SINDR049
ALVEUS Niagara 60 G – 11 biely - Granitový drez Varianty
4,2
ALVEUS Niagara 60 G – 11 biely
Granitový drez – rohový tvar, jednodrezový, s vaničkou, s odkvapom, granitový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, biela farba, celkové rozmery drezu: 90 cm×50 cm×16 cm (D׊×H), rozmery vane: 43 cm×34.4 cm×16 cm (D׊×H)
185,87 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: ALVEDR048
ALVEUS Niagara 60 G - 55 béžová - Granitový drez Varianty
4,2
ALVEUS Niagara 60 G - 55 béžová
Granitový drez – rohový tvar, jednodrezový, s vaničkou, s odkvapom, granitový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, béžová farba, celkové rozmery drezu: 90 cm×50 cm×16 cm (D׊×H), rozmery vane: 34.4 cm×43 cm×16 cm (D׊×H)
185,87 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: ALVEDR049
MATALAC Granit X Diamond rohový s vaničkou a odkvapom, biely - Granitový drez Varianty
MATALAC Granit X Diamond rohový s vaničkou a odkvapom, biely
Granitový drez – rohový tvar, jednodrezový, s vaničkou, s odkvapom, granitový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, biela farba, celkové rozmery drezu: 51 cm×96 cm×21 cm (D׊×H), rozmery vane: 43.7 cm×41 cm×21 cm (D׊×H)
176,27 €
Na sklade 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: METinc50
MATALAC Granit X Diamond rohový s vaničkou a odkvapom, šampanový - Granitový drez Varianty
MATALAC Granit X Diamond rohový s vaničkou a odkvapom, šampanový
Granitový drez – rohový tvar, jednodrezový, s vaničkou, s odkvapom, granitový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, béžová farba, celkové rozmery drezu: 51 cm×96 cm×21 cm (D׊×H), rozmery vane: 43.7 cm×41 cm×21 cm (D׊×H)
160,26 €
Na sklade 3 ks u dodávateľa
Objednávací kód: METinc49
MATALAC Granit X Diamond rohový s vaničkou a odkvapom, béžový - Granitový drez Varianty
MATALAC Granit X Diamond rohový s vaničkou a odkvapom, béžový
Granitový drez – rohový tvar, jednodrezový, s vaničkou, s odkvapom, granitový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, béžová farba, celkové rozmery drezu: 51 cm×96 cm×21 cm (D׊×H), rozmery vane: 43.7 cm×41 cm×21 cm (D׊×H)
160,26 €
Na sklade 2 ks u dodávateľa
Objednávací kód: METinc48
SINKS BRAVO 850.1 Sahara - Granitový drez Varianty
4,3
SINKS BRAVO 850.1 Sahara
Granitový drez – rohový tvar, jednodrezový, s vaničkou, s odkvapom, granitový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, béžová farba, celkové rozmery drezu: 85 cm×43.5 cm×18 cm (D׊×H), rozmery vane: 35.5 cm×32.5 cm×18 cm (D׊×H)
194,15 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SINDR727
4,2
ALVEUS Niagara 60 G – 11 biely
Granitový drez – rohový tvar, jednodrezový, s vaničkou, s odkvapom, granitový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, biela farba, celkové rozmery drezu: 90 cm×50 cm×16 cm (D׊×H), rozmery vane: 43 cm×34.4 cm×16 cm (D׊×H)
176,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: ALVEDR048
MATALAC Granit X Diamond rohový s vaničkou a odkvapom, sivý - Granitový drez Varianty
MATALAC Granit X Diamond rohový s vaničkou a odkvapom, sivý
Granitový drez – rohový tvar, jednodrezový, s vaničkou, s odkvapom, granitový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, sivá farba, celkové rozmery drezu: 51 cm×96 cm×21 cm (D׊×H), rozmery vane: 43.7 cm×41 cm×21 cm (D׊×H)
160,26 €
Na sklade 3 ks u dodávateľa
Objednávací kód: METinc46
MATALAC Granit X Diamond rohový s vaničkou a odkvapom, čierny - Granitový drez Varianty
MATALAC Granit X Diamond rohový s vaničkou a odkvapom, čierny
Granitový drez – rohový tvar, jednodrezový, s vaničkou, s odkvapom, granitový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, čierna farba, celkové rozmery drezu: 51 cm×96 cm×21 cm (D׊×H), rozmery vane: 43.7 cm×41 cm×21 cm (D׊×H)
169,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: METinc47
Sinks NAIKY 980 Titanium - Granitový drez Varianty
Sinks NAIKY 980 Titanium
Granitový drez – rohový tvar, jednodrezový, s odkvapom, granitový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, sivá farba, celkové rozmery drezu: 98 cm×51 cm×21 cm (D׊×H), rozmery vane: 43.6 cm×40 cm×21 cm (D׊×H)
317 €
Na sklade 2 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SINDR180
Sinks NAIKY 980 Milk - Granitový drez Varianty
Sinks NAIKY 980 Milk
Granitový drez – rohový tvar, jednodrezový, s odkvapom, granitový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, biela farba, celkové rozmery drezu: 98 cm×51 cm×21 cm (D׊×H), rozmery vane: 43.6 cm×40 cm×21 cm (D׊×H)
317 €
Na sklade 2 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SINDR178
Sinks NAIKY 980 Metalblack - Granitový drez Varianty
Sinks NAIKY 980 Metalblack
Granitový drez – rohový tvar, jednodrezový, s odkvapom, granitový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, čierna farba, celkové rozmery drezu: 98 cm×51 cm×21 cm (D׊×H), rozmery vane: 43.6 cm×40 cm×21 cm (D׊×H)
317 €
Na sklade 4 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SINDR177
Sinks NAIKY 980 Granblack - Granitový drez Varianty
Sinks NAIKY 980 Granblack
Granitový drez – rohový tvar, jednodrezový, s odkvapom, granitový materiál, montáž drezu iba špecifickým spôsobom, sitkový výpust, s pripojením na umývačku, čierna farba, celkové rozmery drezu: 98 cm×51 cm×21 cm (D׊×H), rozmery vane: 43.6 cm×40 cm×21 cm (D׊×H)
317 €
Na sklade 1 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SINDR175

Rohové drezy

V kategórii Rohové drezy máme práve teraz na Alza.sk celkom 15 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné rohové drezy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie rohové drezy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii rohové drezy recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií