P&G boost Effaclar

Metóda spracovania mokrej/washed kávy

Zobraziť katalóg

Mokrá alebo washed metóda sa začína odstránením vonkajších plodov a šupiek z fazule hneď po zbere pred sušením. Výsledkom tohto procesu je zvyčajne čistejšia a čerstvejšia káva s výraznejšou kyslosťou a vyváženou štruktúrou. Mokrá metóda je všeobecne uznávaná pre svoju schopnosť vyzdvihnúť špecifické vlastnosti kávových zŕn.

i

Vyskúšajte aj našu vyberovú kávu AlzaCafé a užite si jejú neobyčajnú chuť.

Vytlačiť
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií