AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Archív - Inteligentné budíky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
1 položka
4,8
GARNI 2055 Arcus
Meteostanica – profesionálna, bezdrôtová, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a rádiové vlny, vnútorná a vonkajšia, inteligentná, s predpoveďou a sledovaním aktuálneho počasia, opakované budenie a budík, meranie barometrického tlaku, pocitovej teploty, rosného bodu, rýchlosti a smeru vetra, slnečného žiarenia, zrážok, tepelného indexu, teploty, UV žiarenia, vlhkosti, zobrazuje čas, dátum, fázy mesiaca a východ a západ slnka, dosah bezdrôtového snímača 150 m, maximálne možno pripojiť 7 bezdrôtových snímačov, hlavná jednotka, snímač, napájací adaptér, manuál a montážna súprava súčasťou balenia, umiestnenie na stenu a na stôl, rozmery 172 × 215 × 29 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: GARNI19003
SmartAko vybrať centrálnu jednotku pre inteligentnú domácnosť Centrálne jednotky sú srdcom každej inteligentnej domácnosti. Na výber máte buď z tých štandardných, ktoré vyrábajú priamo výrobcovia zariadení pre inteligentnú domácnosť, alebo z radu hlasových asistentov, ktorí zapojenie do smart domácnosti taktiež umožňujú....
Pojem inteligentná domácnosť je dnes už pomerne rozšírený, teraz však prichádza na rad aj Smart Garden, čiže inteligentná záhrada. Zoznámte sa s modernizáciou a spoznajte, aké výhody ponúkajú inteligentné kvetináče, automatické zalievanie alebo automatická kosačka....
Inteligentný hlasový asistent do domácnosti môže byť užitočný pre každého. Pomôže vám pripomenúť dôležité udalosti dňa, poskytne vám prehľad o správach a počasí, ako aj uhľovodíkové prvky vašej inteligentnej domácnosti. To je nové zariadenie Google Nest Hub 2.
Philips HuePrehľad SMART noviniek z CES 2021 Mnoho spoločností sa v rámci veľtrhu CES 2021 rozhodlo predstaviť celý rad noviniek zo segmentu inteligentnej domácnosti. Bližšie sme sa pozreli na robotický vysávač JetBot 90 AI+, dron Sony Airpek alebo na novinky do systému osvetlenia Philips HUE.
Viac článkov
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií