AlzaBoxy Q1 Aplikace

Smartfóny pre seniorov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model telefónu
Veľkosť displeja
6" až 6,4"
(21)
6,5" a viac
(15)
Operačná pamäť (RAM)
12 GB
(1)
8 GB
(14)
6 GB
(6)
4 GB
(4)
3 GB
(5)
2 GB
(6)
Vnútorná pamäť
256 GB
(7)
128 GB
(15)
64 GB
(8)
32 GB
(6)
Konfigurácia kariet
Hybridný slot
(10)
Dual SIM + pamäťová karta
(22)
Dual SIM
(4)
Rok predstavenia
2023
(17)
2022
(8)
2021
(7)
2020
(2)
Funkcie
Rýchle nabíjanie
(28)
Bezdrôtové nabíjanie
(8)
Rýchle bezdrôtové nabíjanie
(3)
Čítačka odtlačkov prstov na tele
(32)
Odomykanie tvárou
(31)
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx
108 Mpx
-
Kapacita batérie
3900 mAh
22000 mAh
-
Bezdrôtové technológie
NFC
(24)
WiFi
(36)
Bluetooth
(36)
GPS
(36)
Infraport
(3)
A-GPS
(2)
Najnovšie objednávky

Smartfón pre seniorov cieli na starších a technicky menej zdatných používateľov. Väčšinou poskytuje základné funkcie, jednoduché ovládanie a SOS tlačidlo pre prípady núdze. Ďalej ho voľte najmä podľa veľkosti displeja, výdrže batérie a funkcií. Poradíme vám, ako vybrať najlepší dotykový mobil pre seniorov.

Pokračovať

V čom vyniká smartfón pre seniorov?

Smartfón pre seniorov sa oproti bežným moderným mobilom líši v niekoľkých aspektoch.

  • Základné najdôležitejšie funkcie.
  • Pri niektorých dlhšia výdrž batérie.
  • Jednoduché používateľské rozhranie.
  • SOS tlačidlo pre privolanie pomoci.
  • Prehľadný displej a väčšie písmená.
  • Dizajn obvykle nie je prioritou.
  • Chýbajú niektoré pokročilé funkcie.

Dotykový mobil pre seniorov s SOS tlačidlom dokáže zachrániť život

Dotykový mobil pre seniorov disponuje podstatnou funkciou – SOS tlačidlom. Po jeho stlačení odošle telefón núdzovú správu až piatim vybraným kontaktom alebo záchrannej službe. Ten najlepší smartfón pre seniorov so zabudovaným GPS lokátorom odošle aj presnú lokáciu. SOS tlačidlá sa líšia podľa operačného systému.

  • Android pre seniorov zvyčajne obsahuje SOS tlačidlo na chrbte telefónu a stačí ho iba raz stlačiť. Pri novších modeloch sa však môže vyskytovať priamo na hlavnej obrazovke ako veľká ikona, ktorú stačí podržať.

Ako si vybrať dotykový mobil pre seniorov?

Ak vyberáte dotykový mobil pre seniorov, zamerajte sa na nasledujúce parametre.

Smartfón pre seniorov by mal mať prehľadný displej

Smartfón pre seniorov určite vyberajte podľa displeja. Väčší telefón s uhlopriečkou nad 5,5" sa bude horšie ovládať jednou rukou, ale ľahko sa trafíte do tlačidiel. Dôležitým parametrom je potom jemnosť, ktorá sa udáva v PPI. Čím vyššiu hodnotu má, tým bude dotykový mobil pre seniorov jasnejší, ostrejší a uľahčí čítanie z displeja.

Smartfón pre seniorov s rozlíšením displeja HD nepatrí medzi najlepšie, ale stále sa hojne využíva. Rozlíšenie displeja vypovedá o kvalite obrazu a je udávané v pixeloch. Platí, že viac pixelov znamená jemnejší obraz. Full HD rozlíšenie prináša lepšie obrazové detaily, ktoré oceníte pri sledovaní videí.

Ako dlho vydrží dotykový mobil pre seniorov na jedno nabitie?

Dotykový mobil pre seniorov s Wi-Fi má kvôli viac funkciám a väčšiemu displeju všeobecne kratšiu výdrž ako tradičné tlačidlové telefóny. Kapacitu spoznáte podľa hodnoty miliampérhodín (mAh) a vyššia značí dlhšiu výdrž. Smartfóny pre seniorov vydržia aj dlhšie ako dva dni, záleží však na niekoľkých faktoroch (jas, Wi-Fi, aplikácie, funkcie).

i

Smartfón pre seniorov máva rýchlonabíjanie

Smartfón pre seniorov s funkciou rýchleho nabíjania je možné z nuly na 50 % dobiť už za 15 minút, takže budete vždy dostupní.

Ako pracuje dotykový mobil pre seniorov alebo operačný systém

Dotykový mobil pre seniorov má oproti tlačidlovému operačný systém. Ten ovplyvňuje chod aj funkcie. Android smartfón pre seniorov disponuje softvérovou nadstavbou, ktoré sa vyznačuje jednoduchým prostredím aj ovládaním a menu bez zbytočných funkcií. Taktiež má veľké ikony a tlačidlá s dobre viditeľnými písmenami a číslami. Platí, že smartfón pre seniorov s väčšou operačnou pamäťou plynulejšie beží, neseká sa a zvláda niekoľko operácií naraz.

Aj smartfón pre seniorov poteší peknými fotkami

Aj smartfón pre seniorov v dnešnej dobe prekvapí peknými fotkami. Kvalitu zhotovenej fotografie alebo videa väčšinou ovplyvňuje počet megapixelov (Mpx), čím viac, tým detailnejšie fotky urobíte. Bežný dotykový mobil pre seniorov je vybavený objektívmi s 13 do 64 Mpx a prípadne pomerne kvalitnou prednou kamerou pre rodinné videohovory. Článok Viac objektívov v mobilných telefónoch vám objasní všetky výhody, funkcie a princípy fungovania fotoaparátu.

Čím viac fotíte, tým väčšie vnútorné úložisko bude musieť smartfón pre seniorov mať. 32 GB vám postačí na elementárne používanie, zato 64 GB dnes výrobcovia považujú za základný variant. Zvoľte preto dotykový mobil pre seniorov s väčšou pamäťou alebo slotom pre SD kartu, ktorá úložisko rozšíri.

Chcete dotykový mobil pre seniorov s extra ochranou?

Nehody sa čas od času stávajú, navyše aj dotykový mobil pre seniorov nemusí byť práve najodolnejší. Vyberte preto model s dodatočnou ochranou proti nárazom, prachu alebo dokonca vode. Odolný smartfón pre seniorov sa bude hodiť aj na chalupu alebo výlety do prírody. Menšou nevýhodou môžu byť vyššia hmotnosť a väčšie rozmery.


Najlepší smartfón pre seniorov
Jednoduchý inteligentný telefón

Najpredávanejší dotykový mobil pre seniorov
Odolný dotykový telefón

i

Smartfón pre seniorov je možné ochrániť aj inak

Nevyhovuje vám extra odolný smartfón pre seniorov? Čiastočnú ochranu mobilu poskytnú aj ochranné puzdrá a tvrdené sklá alebo fólia. Dotykové mobily pre seniorov budú chránené pred nepríjemným popraskaním skla alebo odrením hrán.

Dotykový mobil pre seniorov – aké funkcie sa môžu hodiť?

Dotykový mobil pre seniorov ponúkne iba základné funkcie. Niektoré ale môžu ponúkať aj pokročilé funkcie, ktoré výrazne uľahčia život každému dôchodcovi. Ďalej sa pozrite, čo smartfón pre seniorov ponúka.

  • USB-C a USB micro sú nabíjacie konektory, ktoré vždy pripojíte na prvý pokus.
  • Stylus je špeciálna ceruzka na presnejšie ovládanie dotykových telefónov.
  • 3,5 mm jack slúži na pripojenie slúchadiel na počúvanie hudby alebo rádia.
  • Notifikačná dióda vás upozorní na prichádzajúce hovory, správy a iné upozornenia.
  • Smartfón pre seniorov s FM tunerom umožní počúvanie obľúbeného rádia aj rozhlasu.
  • Čítačka odtlačkov prstov zvyšuje bezpečnosť osobných údajov a odomkne telefón, pokiaľ si nepamätáte heslo.
  • Bezdrôtové nabíjanie zjednoduší proces dobíjania, smartfón pre seniorov odložíte na špeciálnu nabíjačku.
  • Dátové služby (3G/4G/5G) pripoja dotykový mobil pre seniorov k internetu aj mimo domácej Wi-Fi.
  • Odomykanie tvárí je inteligentná funkcia zaručujúca bezpečie vašich dát, stačí sa pozrieť do prednej kamery.

Dotykový mobil pre seniorov a bezdrôtové technológie

Každý dotykový mobil pre seniorov dnes už disponuje Wi-Fi pripojením k domácemu internetu. Bluetooth je možné využiť na bezdrôtové pripojenie slúchadiel i reproduktorov, alebo posielanie súborov medzi telefónmi. Smartfón pre seniorov s GPS môžete využívať ako navigáciu, stačí mať stiahnuté mapy alebo aktívne pripojenie k internetu. NFC navyše umožňuje bezpečnú a veľmi rýchlu výmenu dát, predovšetkým ide o platenie alebo nahrádza Bluetooth.

Nevyužijete funkcie, ktoré ponúka smartfón pre seniorov?

Klasické tlačidlové telefóny pre seniorov bohato postačia všetkým, čo mobil využívajú iba na telefonovanie a písanie textových správ. Niektoré modely navyše pripojíte na internet, iné majú dokonca operačný systém Android. Všetky smartfóny pre seniorov však zjednocuje hlavnú vlastnosť – veľké a prehľadné ovládacie tlačidlá.

Stále si nie ste istí, alebo je pre vás smartfón vhodná voľba? Pozrite sa do nášho rýchleho sprievodcu Ako na smartfón pre seniorov. Pokiaľ už máte vybrané, môžete sa poradiť. Mrknite sa, aké napísali na váš vybraný dotykový mobil pre seniorov recenzie naši zákazníci.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Mobilný telefón – 6,67" AMOLED 2400 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 6 GB, vnútorná pamäť 128 GB, dual SIM, procesor MediaTek Dimensity 1080, fotoaparát: 50Mpx (f/1,9) hlavný + 2Mpx širokouhlý + 8Mpx makro, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5 mm) a USB-C, rýchle nabíjanie 67W, SOS tlačidlo, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
379 €

2.
Mobilný telefón – 6,52" IPS 1600 × 720, operačná pamäť 3 GB, vnútorná pamäť 64 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor MediaTek Helio G36, fotoaparát: 8Mpx (f/2) hlavný, predná kamera 5Mpx, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5 mm) a USB micro, rýchle nabíjanie 10W, SOS tlačidlo, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
99 €

3.
Mobilný telefón – 6,22" IPS 1520 × 720, operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor Mediatek Helio G95, fotoaparát: 48Mpx (f/1,8) hlavný + 8Mpx širokouhlý + 20Mpx teleobjektív + 2Mpx makro, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) a USB-C, vodoodolný podľa IP69, rýchle nabíjanie 24W, bezdrôtové nabíjanie, SOS tlačidlo, batéria 6350 mAh, model 2022, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
199,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
36 položiek
4,7 10×
Doogee S96 GT DualSIM 8 GB/256 GB čierna
Mobilný telefón – 6,22" IPS 1520 × 720, operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor Mediatek Helio G95, fotoaparát: 48Mpx (f/1,8) hlavný + 8Mpx širokouhlý + 20Mpx teleobjektív + 2Mpx makro, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) a USB-C, vodoodolný podľa IP69, rýchle nabíjanie 24W, bezdrôtové nabíjanie, SOS tlačidlo, batéria 6350 mAh, model 2022, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
199,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DGE2363b1
4,7 137×
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6 GB / 128 GB čierna
Mobilný telefón – 6,67" AMOLED 2400 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 6 GB, vnútorná pamäť 128 GB, dual SIM, procesor MediaTek Dimensity 1080, fotoaparát: 50Mpx (f/1,9) hlavný + 2Mpx širokouhlý + 8Mpx makro, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5 mm) a USB-C, rýchle nabíjanie 67W, SOS tlačidlo, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
379 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKXI265b1
4,7 137×
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6 GB / 128 GB modrá
Mobilný telefón – 6,67" AMOLED 2400 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 6 GB, vnútorná pamäť 128 GB, dual SIM, procesor MediaTek Dimensity 1080, fotoaparát: 50Mpx (f/1,88) hlavný + 8Mpx širokouhlý + 2Mpx makro, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5 mm) a USB-C, rýchle nabíjanie 67W, SOS tlačidlo, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
379 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKXI265b2
4,7 137×
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6 GB / 128 GB biela
Mobilný telefón – 6,67" AMOLED 2400 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 6 GB, vnútorná pamäť 128 GB, dual SIM, procesor MediaTek Dimensity 1080, fotoaparát: 50Mpx (f/1,88) hlavný + 8Mpx širokouhlý + 2Mpx makro, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5 mm) a USB-C, rýchle nabíjanie 67W, SOS tlačidlo, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
379 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKXI265b3
4,4 96×
Xiaomi Redmi A2 3 GB/64 GB Black
Mobilný telefón – 6,52" IPS 1600 × 720, operačná pamäť 3 GB, vnútorná pamäť 64 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor MediaTek Helio G36, fotoaparát: 8Mpx (f/2) hlavný, predná kamera 5Mpx, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5 mm) a USB micro, rýchle nabíjanie 10W, SOS tlačidlo, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
99 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKXI267c3
4,4 96×
Xiaomi Redmi A2 3 GB/64 GB Light Blue
Mobilný telefón – 6,52" IPS 1600 × 720, operačná pamäť 3 GB, vnútorná pamäť 64 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor MediaTek Helio G36, fotoaparát: 8Mpx (f/2) hlavný, predná kamera 5Mpx, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5 mm) a USB micro, rýchle nabíjanie 10W, SOS tlačidlo, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
99 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKXI267c1
UleFone Armor X13 čierny - Mobilný telefón Doprava
zadarmo
4,6
UleFone Armor X13 čierny
Mobilný telefón – 6,52" IPS 1600 × 720, operačná pamäť 6 GB, vnútorná pamäť 64 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor MediaTek Helio G36, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný, predná kamera 8Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) a USB-C, vodoodolný podľa IP68 a IP69K, rýchle nabíjanie 10W, SOS tlačidlo, batéria 6320 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
153,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ULF078b1
4,7 10×
Doogee V MAX 5G DualSIM 12 GB/256 GB strieborná
Mobilný telefón – 6,58" IPS 2408 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 256 GB, hybridný slot, procesor MediaTek Dimensity 1080, fotoaparát: 108Mpx (f/1,8) hlavný + 16Mpx širokouhlý, predná kamera 32Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 33W, SOS tlačidlo, batéria 22000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
Zľavnené -4 %
434,90 € 454,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DGE2366b1
3,1
Doogee S61 PRO 8 GB/128 GB čierny
Mobilný telefón – 6" IPS 1440 × 720, operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 128 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor MediaTek Helio G35, fotoaparát: 48Mpx (f/1,8) hlavný + 20Mpx teleobjektív, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) a USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 10W, SOS tlačidlo, batéria 5180 mAh, model 2022, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
171 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DGE2362c1
UleFone Armor X13 oranžový - Mobilný telefón Doprava
zadarmo
4,6
UleFone Armor X13 oranžový
Mobilný telefón – 6,52" IPS 1600 × 720, operačná pamäť 6 GB, vnútorná pamäť 64 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor MediaTek Helio G36, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný, predná kamera 8Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) a USB-C, vodoodolný podľa IP68 a IP69K, rýchle nabíjanie 10W, SOS tlačidlo, batéria 6320 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
153,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ULF078b2
4,4 96×
Xiaomi Redmi A2 3 GB/64 GB Light Green
Mobilný telefón – 6,52" IPS 1600 × 720, operačná pamäť 3 GB, vnútorná pamäť 64 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor MediaTek Helio G36, fotoaparát: 8Mpx (f/2) hlavný, predná kamera 5Mpx, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5 mm) a USB micro, rýchle nabíjanie 10W, SOS tlačidlo, batéria 5000 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
99 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKXI267c2
UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB červený - Mobilný telefón Doprava
zadarmo
4,4 19×
UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB červený
Mobilný telefón – 6,1" IPS 1560 × 720, operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 128 GB, hybridný slot, procesor MediaTek Helio P60, fotoaparát: 16Mpx (f/2,2) hlavný + 5Mpx makro, predná kamera 8Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) a USB-C, vodoodolný podľa IP68 a IP69K, rýchle nabíjanie 24W, SOS tlačidlo, batéria 5580 mAh, model 2021, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
169,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ULF051c2
4,0
Doogee S98 PRO DualSIM 8 GB/256 GB čierny
Mobilný telefón – 6,3" IPS 2340 × 1080, operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor MediaTek Helio G96, fotoaparát: 48Mpx (f/1,8) hlavný, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, USB-C, vodoodolný podľa IP68 a IP69K, rýchle nabíjanie 33W, bezdrôtové nabíjanie, SOS tlačidlo, batéria 6000 mAh, model 2020, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
344,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DGE2357b1
3,5
Aligator S6550 SENIOR modrý
Mobilný telefón – 6,3" IPS 1520 × 720, operačná pamäť 3 GB, vnútorná pamäť 128 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor UNISOC SC9863A, fotoaparát: 13Mpx, predná kamera 5Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5 mm) a USB-C, SOS tlačidlo, batéria 3900 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
101,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AL3855b1
4,1 11×
Aligator S6100 SENIOR čierny
Mobilný telefón – 6,3" IPS 1520 × 720, operačná pamäť 2 GB, vnútorná pamäť 32 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor Unisoc SC9832E, fotoaparát: 8Mpx, predná kamera 5Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5 mm) a USB-C, SOS tlačidlo, batéria 3900 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
83,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AL3857b2
4,1 11×
Aligator S6100 SENIOR modrý
Mobilný telefón – 6,3" IPS 1520 × 720, operačná pamäť 2 GB, vnútorná pamäť 32 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor Unisoc SC9832E, fotoaparát: 8Mpx, predná kamera 5Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5 mm) a USB-C, SOS tlačidlo, batéria 3900 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
83,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AL3857b1
3,5
Aligator S6550 SENIOR čierny
Mobilný telefón – 6,3" IPS 1520 × 720, operačná pamäť 3 GB, vnútorná pamäť 128 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor UNISOC SC9863A, fotoaparát: 13Mpx, predná kamera 5Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5 mm) a USB-C, SOS tlačidlo, batéria 3900 mAh, model 2023, Android
+Darček SIM karta Radosť – Prvú Nekonečnú Radosť si vyskúšaj na týždeň zadarmo! v hodnote 1 €
101,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AL3855b2
4,1 11×
Aligator S6100 SENIOR čierny
Mobilný telefón – 6,3" IPS 1520 × 720, operačná pamäť 2 GB, vnútorná pamäť 32 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor Unisoc SC9832E, fotoaparát: 8Mpx, predná kamera 5Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5 mm) a USB-C, SOS tlačidlo, batéria 3900 mAh, model 2023, Android
79,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AL3857b2
4,1 11×
Aligator S6100 SENIOR bordový
Mobilný telefón – 6,3" IPS 1520 × 720, operačná pamäť 2 GB, vnútorná pamäť 32 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor Unisoc SC9832E, fotoaparát: 8Mpx, predná kamera 5Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, LTE, Bluetooth, WiFi, Jack (3,5 mm) a USB-C, SOS tlačidlo, batéria 3900 mAh, model 2023, Android
75,90 €
Použité
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AL3857b3
4,7 10×
Doogee S96 GT DualSIM 8 GB/256 GB čierna
Mobilný telefón – 6,22" IPS 1520 × 720, operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor Mediatek Helio G95, fotoaparát: 48Mpx (f/1,8) hlavný + 8Mpx širokouhlý + 20Mpx teleobjektív + 2Mpx makro, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) a USB-C, vodoodolný podľa IP69, rýchle nabíjanie 24W, bezdrôtové nabíjanie, SOS tlačidlo, batéria 6350 mAh, model 2022, Android
189,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: DGE2363b1
3,3
Blackview GBL6000 Pro sivá
Mobilný telefón – 6,36" IPS 2300 × 1080, operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 256 GB, dual SIM, procesor MediaTek MT6873, fotoaparát: 48Mpx (f/1,79) hlavný + 13Mpx širokouhlý, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 18W, bezdrôtové nabíjanie 10W, SOS tlačidlo, batéria 5280 mAh, Android
471,90 €
Použité
Objednávací kód: IG1067b1
3,1
Doogee S61 PRO 8 GB/128 GB čierny
Mobilný telefón – 6" IPS 1440 × 720, operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 128 GB, dual SIM + pamäťová karta, procesor MediaTek Helio G35, fotoaparát: 48Mpx (f/1,8) hlavný + 20Mpx teleobjektív, predná kamera 16Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) a USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 10W, SOS tlačidlo, batéria 5180 mAh, model 2022, Android
161,90 €
Použité
Objednávací kód: DGE2362c1
UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB červený - Mobilný telefón Doprava
zadarmo
4,4 19×
UleFone Armor 8 Pro 8 GB/128 GB červený
Mobilný telefón – 6,1" IPS 1560 × 720, operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 128 GB, hybridný slot, procesor MediaTek Helio P60, fotoaparát: 16Mpx (f/2,2) hlavný + 5Mpx makro, predná kamera 8Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5 mm) a USB-C, vodoodolný podľa IP68 a IP69K, rýchle nabíjanie 24W, SOS tlačidlo, batéria 5580 mAh, model 2021, Android
152,90 €
Použité
Objednávací kód: ULF051c2
3,9 20×
Doogee S97 PRO červený
Mobilný telefón – 6.39" IPS 1560 × 720, procesor Mediatek Helio G95 8-jadrový, RAM 8GB, interná pamäť 128GB, zadný fotoaparát 48Mpx (f/1.8)+8Mpx (f/2.2)+2Mpx (f/2.8)+2Mpx (f/2.8), predný fotoaparát 16Mpx, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, vodoodolný podľa IP68, hybridný slot, nárazuodolný, neblokovaný, rýchle nabíjanie 33W, bezdrôtové nabíjanie, SOS tlačidlo, batéria 8500mAh, Android 11
234,90 €
Použité
Objednávací kód: DGE2350b2
mobilSamsung Galaxy Z Fold6 (ŠPEKULÁCIE): Aký bude najväčší ohybný Samsung s umelou inteligenciou? Najnovší modelový rad ohybných Samsungov Galaxy Z Fold sa premiéry dočká pravdepodobne v júli. Čo zatiaľ o vrcholnom Samsunge Galaxy Z Fold6 vieme? Bude vo všetkom lepší ako jeho predchodca, ktorý sa momentálne predáva?
Odolné telefóny sú jedným z dnešných trendov. Niet preto divu, že sa ich ponuka vytrvalo rozširuje. Svoje zastúpenie pritom už dávno nemajú len medzi jednoduchými tlačidlovými modelmi. Špecifikáciou IP67 či IP68 sa pýšia aj špičkové zariadenia Samsung, Apple a ďalšie....
Telefóny Samsung Galaxy S24 prinášajú trendovú inováciu v podobe generatívnej umelej inteligencie. Tá pridáva funkcie, ktoré doteraz neexistovali alebo boli oveľa menej prepracované. My sme ich otestovali na oboch menších modeloch, teda Galaxy S24 a S24+ a prinášame ich...
XiaomiXiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G (RECENZIA): Najlepší model Redmi Note má mnoho predností, negatíva problémom nie sú Najvýkonnejšia novinka Xiaomi Redmi Note 13 Pro + 5G prešla našimi rukami v novej recenzii. Do histórie značky sa zapisuje jedným prvenstvom, ku ktorému pridáva množstvo pokročilých funkcií. Chýba jej snáď ešte niečo?
Aj keď k nim trend stále smeruje, chápeme, že mobilné telefóny s veľkým displejom nie sú pre každého. Pokiaľ vás zaujíma, aké výhody sa s malými telefónmi spájajú a aké sú vôbec možnosti ich kúpy, určite článok neprehliadnite, pripravili sme pre vás totiž výber tých...
Čínsky výrobca Vivo predstavil svoju novú vlajkovú sériu Vivo X100, ktorá zahŕňa základný model a variant Pro. Nás bude zaujímať predovšetkým druhý z dvojice, teda Vivo X100 Pro, pretože ten sa a predáva aj na našich pultoch. Novinka sľubuje aktuálne najvýkonnejší...
Viac článkov Všetky články

Smartfóny pre seniorov

V kategórii Smartfóny pre seniorov máme práve teraz na Alza.sk celkom 36 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné smartfóny pre seniorov Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie smartfóny pre seniorov Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie smartfóny pre seniorov Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii smartfóny pre seniorov recenzie
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií