Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fotoaparáty Sony Alpha bazár

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
SONY
(5)
Rozlíšenie snímača
24,2 Mpx
24,3 Mpx
-
Maximálne rozlíšenie videa
4K
(3)
Full HD
(2)
Funkcie displeja
Otočný/výklopný
(5)
Dotykový
(3)
Živý náhľad (Live View)
(3)
Typ pamäťovej karty
SD
(5)
SDHC
(5)
SDXC
(5)
Memory Stick Micro
(1)
Memory Stick Duo
(1)
Farba
Čierna
(4)
Strieborná
(1)
Filtrovať
Hľadáte lacný, ale napriek tomu 100 % funkčný tovar? Ste na správnom mieste. Ušetrite a preskúmajte svet rozbaleného, zánovného alebo použitého tovaru. Všetko prechádza rukami našich špecialistov, takže sa nemusíte báť, že dostanete nefunkčný, nespoľahlivý, poškodený alebo zašpinený výrobok.

Rozbalené – nový tovar v perfektnom stave s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale niekto otvoril pred vami. Prečo? Išlo napríklad o nevhodný darček. Tovar sme opäť starostlivo zabalili do pôvodného obalu a teraz možno čaká práve na vás. V plnej paráde a navyše s cenovkou, ktorá je značne nižšia.

Spoľahlivosť za parádnu cenu – žiadny háčik v tom nehľadajte. Všetko sme dôkladne skontrolovali a s istotou vám ponúkame plnú záruku, teda 24 mesiacov.

Zánovné – plne funkčný tovar, ktorý už utrpel nejaké to drobné škrabnutie spôsobené bežným používaním. Vo väčšine prípadov ho dostanete s kompletným príslušenstvom. Ide o spoľahlivé produkty, ktoré predchádzajúce dobrodružstvo nijako výrazne nepoznamenalo a teraz čakajú na nového majiteľa. Na zánovný tovar vám dáme takmer plnú záruku 21 mesiacov.

Zo všetkých síl sa snažíme zachovať pôvodné balenie a často sa nám to podarí. Prioritou je ale ochrana, a preto niekedy musíme v prípade zánovného tovaru siahnuť po náhradnej škatuli.

Použité – úplne funkčný tovar pripravený na okamžité používanie, čo vám s pokojom garantujeme zárukou na 12 mesiacov. Môže sa stať, že produkt dostanete iba so základným príslušenstvom. Balenie ale vždy obsahuje všetko, čo je potrebné na plnohodnotné použitie výrobku. Sú to bezchybné alebo servisované produkty, ktoré ani napriek viditeľnejšiemu opotrebovaniu nepatria do starého železa.

Tento variant môže mať náhradný obal – ochrana je na prvom mieste. Svoje poslanie ale výrobok plní rovnako, ako by bol úplne nový. Viac informácií o bazárovom tovare tu.

5 položiek
Sony Alpha A7II + objektív 28–70 mm F3,5–5,6 OSS - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 19×
Sony Alpha A7II + objektív 28–70 mm F3,5–5,6 OSS
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony FE, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,3 Mpx, Full HD video, Log a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,24 Mpx, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC, SDXC a Memory Stick Duo pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, micro HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, možnosť priamej tlače pomocou DPOF (Digital Print Order format) a PictBridge, rozmery 9,57 × 12,69 × 5,97 cm (V׊×H), hmotnosť 556 g, akumulátor, popruh/pútko, USB kábel, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív, držiak, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
1 119 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS072i1p6
Sony Alpha A7II, telo - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 19×
Sony Alpha A7II, telo
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony FE, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,3 Mpx, Full HD video, Log a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,24 Mpx, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, micro HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, možnosť priamej tlače pomocou DPOF (Digital Print Order format), rozmery 9,57 × 12,69 × 5,97 cm (V׊×H), hmotnosť 556 g, akumulátor, popruh/pútko, USB kábel, manuál, napájací kábel/adaptér, držiak a krytka tela súčasťou balenia
1 089 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS072i1p5
Sony Alpha A7 III + FE 28–70 mm OSS - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 27×
Sony Alpha A7 III + FE 28–70 mm OSS
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony FE, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), SD, SDHC, SDXC, Memory Stick PRO a Memory Stick Micro pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie Bluetooth a bezdrôtové rozhranie NFC, micro HDMI súčasťou, rozmery 9,56 × 12,69 × 7,37 cm (V׊×H), hmotnosť 650 g, akumulátor, popruh/pútko, USB kábel, napájací kábel/adaptér a krytka tela súčasťou balenia
1 609 €
Rozbalené
Objednávací kód: OS160b
Sony Alpha A7C strieborný + FE 28–60 mm f/4-5,6 - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Sony Alpha A7C strieborný + FE 28–60 mm f/4-5,6
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, deteguje tváre, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony FE, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie Bluetooth a bezdrôtové rozhranie NFC, micro HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 7,1 × 12,4 × 6 cm (V׊×H), hmotnosť 509 g, akumulátor, popruh/pútko a objektív súčasťou balenia
2 279 €
Rozbalené
Objednávací kód: OS0821i3
Sony Alpha A7C, telo, čierny - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Sony Alpha A7C, telo, čierny
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony FE, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozmery 7,1 × 12,4 × 6 cm (V׊×H), hmotnosť 509 g
1 679 €
Použité
Objednávací kód: OS0821i2
recenziaSony Alpha A6700 (RECENZIA): najlepšia kompaktná bezzrkadlovka od Sony? Ak hľadáte kompaktnú bezzrkadlovku, neprehliadnite model Sony Alpha A6700. Ide o najlepšie vybavený model radu Sony Alpha, ktorý sa spolieha na čip formátu APS-C. Ako tento fotoaparát hodnotí vo svojej recenzii fotograf Michal Kupsa? Odpoveď nájdete v recenzii!
Prinášame vám recenziu objektívu Sony 16 – 50 mm f/3,5 – 5,6 OSS, ktorý sa často nachádza v súprave spolu s bezzrkadlovkou Sony a ktorý bude pre veľa fotografov voľbou číslo jedna v používaní. Základný objektív Sony 16 – 50 mm f/3,5 – 5,6 OSS disponuje svetelnosťou...
Sony spustilo novú platformu Vlog Academy, na ktorej nájdete videá známych českých influencerov, ako sú Maxim Habanec, Katka Kvapilíková alebo Roth Wellden. Vďaka ich radám sa dozviete, ako naštartovať a vylepšiť vašu vlastnú tvorbu. A to úplne zadarmo.
Šťastné a tvorivé! Ako počas Vianoc využiť instantné fotky? Máme pre vás niekoľko tipov! Okoreňte tieto aj nasledujúce Vianoce instantnými fotkami. Dá sa s nimi skvele vyblázniť a zároveň obdarovať blízkych, vyzdobiť domov či rozoslať novoročné priania. Máme pre vás niekoľko tipov, ako využiť počas Vianoc fotky skutočne naplno.
Chcete objektív profesionálnych kvalít, ale míňanie niekoľkých stoviek eur vás neláka? Máme pre vás zaujímavú alternatívu v podobe objektívov Samyang. Tie ponúknu kvalitu porovnateľnú s konkurenciou, avšak len za zlomok ceny.
Praktická bezzrkadlovka malých rozmerov, nízkej hmotnosti, a napriek tomu profesionálnej výbavy. To je Sony A7, prvý full-frame fotoaparát svojho typu od japonskej spoločnosti na trhu.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií