AD květen univerzal MS hokej

AirBike

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Funkcie
Displej
(1)
Nastavenie sedadla vertikálne
(1)
Počítanie spálených kalórií
(1)
Transportné kolieska
(1)
Aktuálna rýchlosť
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

AirBike predstavuje revolučný prístup k fitness, ktorý kombinuje moderné technológie s efektívnym cvičením. Tento inovatívny stroj vám umožní dosiahnuť maximálne výsledky bez ohľadu na vašu aktuálnu úroveň kondície. AirBike je ideálny pre tých, ktorí hľadajú dynamický a motivujúci spôsob, ako zlepšiť svoju fyzickú kondíciu a zdravie. Neviete si rady s výberom? Čítajte ďalej a so všetkým vám poradíme.

Pokračovať

Čo je AirBike?

AirBike je dynamické fitness zariadenie, ktoré umožňuje používateľom simulovať pohyb jazdy na bicykli s pridanou výzvou vzdušného odporu. Tento systém odporu sa automaticky prispôsobuje intenzite šliapania na pedále, čo znamená, že čím rýchlejšie šliapete, tým väčší je odpor. Vďaka tejto funkcii je AirBike ideálnym zariadením na intervalový tréning s vysokou intenzitou (HIIT), pri ktorom sa striedajú fázy vysokého výkonu s kratšími obdobiami odpočinku. AirBike má tiež pohyblivé rukoväte, ktoré zapájajú hornú časť tela. Ponúka tak komplexný tréning, ktorý posilňuje svaly, zlepšuje kardiovaskulárne zdravie a podporuje efektívne spaľovanie kalórií.

AirBike

AirBike dokáže poriadne rozprúdiť krv v tele.

Napomáha AirBike pri chudnutí?

AirBike je významným nástrojom v procese chudnutia, ktorého účinnosť spočíva v intenzívnom kardiovaskulárnom tréningu. Jeho konštrukcia umožňuje používateľom nastaviť si intenzitu cvičenia podľa vlastných potrieb a cieľov, čo je kľúčové pre spaľovanie kalórií a stratu telesnej hmotnosti. Vďaka schopnosti poskytnúť vysoko efektívny intervalový tréning, AirBike zvyšuje metabolickú rýchlosť, čo vedie k dlhodobejšiemu a efektívnejšiemu spaľovaniu tukov.

i

AirBike – recenzie

Stále si nie ste istí, či si toto zariadenie zaobstarať a zaujíma vás, aké majú ľudia s AirBike skúsenosti? Potom si pozrite recenzie našich spokojných zákazníkov. Ich názory vám rozhodne pomôžu správne sa rozhodnúť. Tak na čo ešte čakáte?

Ako na AirBike tréning?

Integrovať AirBike tréning do komplexného fitness plánu môže priniesť výrazné výhody na dosiahnutie optimálnych výsledkov. Poďme sa spoločne pozrieť na kľúčové spôsoby, ako efektívne využiť AirBike v rámci celkového cvičebného plánu.

  1. Využite AirBike ako formu zahriatia pred silovým tréningom.
  2. Použite AirBike k samostatnému HIIT tréningu.
  3. Využite AirBike ako spôsob aktívnej regenerácie alebo odpočinku.
AirBike

Existuje mnoho spôsobov, ako AirBike môžete využiť vo svojom tréningovom pláne.

i

Akú nosnosť má bežne AirBike?

Nosnosť AirBike je kľúčovým faktorom, ktorý určuje, kto a ako môže toto zariadenie využívať. Bežne sa nosnosť pohybuje v rozmedzí približne 130 až 150 kilogramov. Tento široký rozsah zaisťuje, že je AirBike dostatočne robustný a stabilný pre širokú škálu používateľov, od ľahších jedincov až po tých ťažších.

Užitočné funkcie, ktoré ponúka AirBike

AirBike je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálny úžitok a efektivitu pre používateľov všetkých fitness úrovní, od začiatočníkov až po pokročilých športovcov. Každý môže ťažiť z jeho inovatívnych a používateľsky prívetivých funkcií, ktoré zlepšujú celkový zážitok z cvičenia, ale tiež pomáhajú sledovať pokrok a dosiahnutie konkrétnych fitness cieľov. Poďme sa spoločne pozrieť na to, aké sú najčastejšie funkcie AirBike.

  • Meranie srdcovej frekvencie umožňuje používateľom sledovať svoj tep počas cvičenia, čo je dôležité na optimalizovanie tréningu a bezpečnosť.
  • Počítanie spálených kalórií – AirBike poskytuje okamžitú spätnú väzbu o množstve spálenej energie, čo je motivujúce a pomáha v dosahovaní cieľov v chudnutí.
  • Nastavenie sedadla umožňuje pohodlnú úpravu výšky a polohy sedadla, vďaka čomu je AirBike vhodný pre používateľov rôznych telesných proporcií.
  • Displej zobrazuje všetky dôležité informácie o tréningu, ako je čas, vzdialenosť alebo rýchlosť.
  • Transportné kolieska zjednodušujú premiestňovanie AirBike, čo je praktické pri domácom používaní alebo v posilňovniach.

Hľadáte finančne dostupnejší AirBike? Bazár je potom tým pravým miestom, kam by ste sa mali pozrieť. Nájdete v ňom plne funkčné modely za prijateľnejšie ceny. Tak na čo ešte čakáte? Navštívte náš bazár a vyberte si svoj ideálny AirBike.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
4,2
Stormred Patriot
AirBike – nosnosť 110kg, displej, nastavenie sedadla vertikálne, počítanie spálených kalórií, transportné kolieska a aktuálna rýchlosť, rozmer 57×138×108cm (š×v×h), hmotnosť 27.7kg
Kúpiť s kódom ALZADNI50 161,45 €
Super cena
322,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTstorm031
článokCyklotrenažéry: od tréningu stability po virtuálne preteky. Čo všetko dokážu? A na čo si dať pozor? Pokiaľ premýšľate o kúpe cyklistického trenažéra, prinášame niekoľko rád, aby ste sa v ponuke dobre zorientovali. Tiež sa dozviete, na aký tréning je možné tieto zariadenia využiť, ako si tréning spestriť alebo na čo si dať pri indoorovom tréningu pozor.

AirBike

V kategórii AirBike máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

AirBike – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné airBike Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie airBike Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie airBike Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii airBike recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií