Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

AlzaPower je nový YouTube kanál o elektromobilite

Zobraziť katalóg

Článok

Aktualizované

Fanúšikovia elektromobility, pozor! Vznikol AlzaPower, nový YouTube kanál zameraný na elektromobily, elektromotorky a ďalšie elektrinou poháňané „vozítka“. Pri jeho sledovaní sa rozhodne nudiť nebudete. Do sveta zelenej budúcnosti vás zavedie poučnou a vtipnou formou. Ostatne dôkazom je hneď prvé video, kde sa pri závode stretne sedem elektrovozidiel vrátane Tesly Model S a BMW i3. Kto vyhrá?

Logo AlzaPower

AlzaPower, neohrození desperáti preháňajú svoje elektrostroje

Kanál AlzaPower sme založili len nedávno, ale už teraz môžete zhliadnuť prvý výtvor nášho neohrozeného tímu. Ide o rýchlostný závod elektrických vozidiel všetkých veľkostí a tvarov. A nie len tak hocijaký závod. Svoje sily zmerajú takí borci ako Tesla Model S so zrýchlením z 0 na 100 za 3,2 sekundy, BMW i3, ale aj motorky Čezeta typ 506 alebo Zero FXS. Štartové pole uzatvárajú elektrobicykle Greyp G12, Inmotion P1F a skateboard Yuneec E-GO1. Ako to dopadne, uvidíte vo videu.

Aké sú novinky v elektromobilite?

Elektromobilita je budúcnosťou dopravy. A ako ste iste zaznamenali, Alza.sk začala ako prvý e-shop predávať elektrinou poháňané vozidlá. Zaobstarať si tak u nás môžete napríklad elektromobily Tesla, BMW, ale aj ďalšie značky. Novinkou je Aixam, prístupný ešte len 15-ročným vodičom alebo VXT 2, najlacnejší elektromobil vôbec, za cenu pod 8 tisíc eur. Ani fanúšikovia jednej stopy u nás neprídu skrátka. Ponúkame totiž aj rad elektrobicyklov a elektromotoriek Kuberg, ZERO alebo Čezeta. Posledné dve menované možno vidieť aj vo videu.

Elektromotorka ZERO

Páčilo sa vám naše prvé video na AlzaPower? Pokiaľ áno, nezabudnite kanál odoberať, pretože čoskoro prídu ďalšie. A tiež budeme radi, keď dáte videám palec hore alebo ich budete zdieľať s ostatnými napríklad na Facebooku!

Vytlačiť
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií