AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Balančné doplnky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
5 položiek
Bosu Powerstax set
Príslušenstvo – vylepšite všestrannosť, intenzitu a použiteľnosť BOSU® Balance Trainer a pridajte tréningový nástroj s nastaviteľným odporom k tréningu pomocou BOSU® POWERSTAX™. Každý BOSU® POWERSTAX™ je navrhnutý tak, aby zdvihol BOSU® Balance Trainer o 10cm, čiastočne stabilizoval BOSU® Balance Trainer v polohe hore alebo dole na platforme a pri naplnení 2–15kg vytvoril nepredvídateľné výzvy na odpor (alebo zaťaženie) z nestabilnej vodnej náplne
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTbkf19
Bosu Powerstax
Fitness doplnok – vylepšite všestrannosť, intenzitu a použiteľnosť BOSU® Balance Trainer a pridajte tréningový nástroj s nastaviteľným odporom k tréningu pomocou BOSU® POWERSTAX™. Každý BOSU® POWERSTAX™ je navrhnutý tak, aby zdvihol BOSU® Balance Trainer o 10cm, čiastočne stabilizoval BOSU® Balance Trainer v polohe hore alebo dole na platforme a pri naplnení 2 – 15kg vytvoril nepredvídateľné výzvy na odpor (alebo zaťaženie) z nestabilnej vodnej náplne.
Predaj skončil
Objednávací kód: SPTbkf18
BOSU Kamagon Ball Mini
Balančná podložka – posilňujúca hlboké stabilizačné svaly, plní sa vodou na dosiahnutie požadovanej hmotnosti
Predaj skončil
Objednávací kód: BOSU09
BOSU Kamagon Ball
Balančná podložka – posilňujúca hlboké stabilizačné svaly, plní sa vodou na dosiahnutie požadovanej hmotnosti
Predaj skončil
Objednávací kód: BOSU08
Olpran Balančná podložka s posilňovacími lanami
Balančná podložka ideálny na domáce koordinačné a balančné cvičenia, tzv BOSU
Predaj skončil
Objednávací kód: HRAa3001
článokAko cvičiť na bosu (NÁVODY) Bosu balančné podložky sú veľmi efektívne cvičebné pomôcky, vďaka ktorým dosiahnete rýchlejšie skvelé výsledky. Chcete vedieť, ako správne cvičiť na jednotlivé partie tela? Prečítajte si náš článok. Nájdete v ňom návody, tipy, rady a inštruktážne video.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií