Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Batohy Eastpak – z armády do mesta

Zobraziť katalóg
Batohy Eastpak

Značka Eastpak sa zrodila v americkom Bostone pred viac ako pol storočím. Vďaka kvalitnému a precíznemu spracovaniu, dômyselnému dizajnu a citu pre detail dodnes stabilne okupuje popredné pozície na svetovom trhu batohov a batožín.

Batohy Eastpak

Ako píše Eastpak svoju históriu

Písal sa rok 1952, keď Eastpak Canvas Products, Inc. začal vyrábať tašky a batohy pre americkú armádu. Tá svojim dodávateľom neposkytuje veľa priestoru pre pochybenie, takže kvalita vo firme Eastpak neznamená iba frázu, ale hlboko zakorenenú filozofiu.

V roku 1976 sa Eastpak zameral aj na bežného spotrebiteľa a vytvoril ikonický batoh pre vysokoškolákov menom Padded Pak'r. Neskôr sa stal prvou firmou, ktorá ozvláštnila batohy žiarivými farbami a pestrými vzormi. Zrodil sa Eastpak taký, ako ho poznáme dnes – lifestylový urban batoh, ktorý milujú mladí ľudia po celom svete.

Eastpak so svojimi mestskými batohmi prekvitá dodnes a podmaňuje si tak nové a nové generácie zákazníkov. Svoj sortiment navyše rozšíril o cestovné a iné batožiny. Roku 1999 dokonca Eastpak prišiel s revolučnou myšlienkou, ktorá nám dnes už môže pripadať ako samozrejmosť – doplniť mäkkú batožinu o kolieska.

Batoh Eastpak

Batohy Eastpak sú jedinečné. Nielen svojím moderným vzhľadom, ale aj výnimočnou kvalitou.

Eastpak je synonymom kvality

Eastpak ručí za kvalitu svojich produktov až tridsať rokov po nadobudnutí. Preto od roku 1984 poskytuje tridsaťročnú záruku na všetky batohy. Vaša batožina tak s vami vydrží dlhšie, než drvivá väčšina iných vecí, a to už stojí za zváženie.

Čo všetko je skryté pod značkou Eastpak

Eastpak sa skrátka stále drží svojho remesla. V jeho širokej ponuke stále nájdete najrôznejšie druhy, tvary a farby batohov – športové, turistické, školské a ďalšie. A tiež tašky cez rameno, ľadvinky, taštičky či peňaženky.

Každý si príde na svoje. Produkty Eastpak nadchnú študenta aj dospeláka, mužov aj ženy, decentné šedé myšky aj extravagantných showmanov.

Sortiment značky Eastpak

Eastpak má široký sortiment moderných batožín a doplnkov.

Eastpak sa nebráni zásahu kreatívcov

V roku 2004 dovolila značka Eastpak prvýkrát zasiahnuť do svojej výroby niekomu zvonka. Práve v tomto roku uskutočnila prvú spoluprácu s návrhármi. Počas rokov sa tak na netradičnom vzhľade batohov podieľali návrhári ako Raf Simons, A. P. C. a Jean Paul Gaultier.

2011 bol potom rokom ďalšieho kreatívneho vyčíňania. V Eastpak prvýkrát spustili projekt Eastpak Artist Studio, v ktorom svetoznámi kreatívni ľudia premieňajú Padded Pak'r do umeleckých diel. Celý výťažok z tejto akcie ide do charitu Designer Against AIDS.

Zoznámenie s Padded Pak'r – prečo je tak obľúbený?

Padded Pak'r sa už cez 40 rokov teší veľkej obľube na amerických univerzitách. A od tej doby stále nie a nie vyjsť z módy. Vyrobených bolo cez 2 000 farebných variantov, ale svojho charakteristického dizajnu sa drží aj po desaťročiach.

  • Je nezničiteľný. Vyrobený z jedného kusu látky tej najvyššej kvality.
  • Je ako vaša druhá koža. Popruhy sa anatomicky prispôsobia vášmu chrbtu.
  • Je ako trezor. Skvele ochráni vaše veci vďaka vodoodolnému materiálu a silným zipsom.
  • Ani o ňom neviete. Polstrovaná chrbtová časť je ako perina.
Vytlačiť
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií