PET PET

Elektrické kolobežky City Boss šetria čas i životné prostredie

Zobraziť katalóg

Sponzorovaný článok

Aktualizované

Áut pribúda, mestá sú čím ďalej plnšie, a cesta do práce sa tak môže nepríjemne pretiahnuť kvôli ranným kolónam. A potom to parkovanie. Ďalšie stratené minúty a zase o niečo viac rozstrapatené nervy. Zaujímavú dopravnú alternatívu predstavujú elektrické kolobežky. Tie od značky City Boss primárne cielia na pohyb v meste. Sú ľahké, svižné a majú dlhú výdrž. Aké ďalšie výhody ponúkajú?

Kolobežky City Boss

Elektrické kolobežky City Boss sú ideálne do mestskej premávky

Elektrické kolobežky City Boss sú čo do bezpečnosti, ergonómie a ovládateľnosti navrhnuté tak, aby sa s nimi jazdilo najlepšie práve v mestských uliciach. Teda na miestach, kde sa musíte preplietať medzi chodcami aj automobilmi a na miestach, kde musíte prudko reagovať na neočakávané situácie. Pohyb po meste na elektrickej kolobežke City Boss je rýchly a bezpečný.

Aké sú hlavné vlastnosti elektrických kolobežiek City Boss?

Elektrické kolobežky City Boss sú navrhnuté na pohyb v meste. Sú preto:

  • Veľmi pohodlné – Kolobežky majú široký nášľap, na ktorý sa pohodlne zmestia obe chodidlá. To oceníte aj v prípade, ak si zaobstaráte sedlo. Riadidlá sú široké a pohodlné, kolobežku môžete ľahko ovládať aj pri vyšších rýchlostiach. A že to nie je žiadne orezávatko: Zvládne ísť rýchlosťou až 35 kilometrov za hodinu. Kolesá sú nafukovacie a široké, to zaistí dobrú ovládateľnosť za všetkých okolností aj to, že jazda, napríklad na dlažbe, bude veľmi pohodlná, pretože kolesá dobre tlmia nárazy.
  • Bezpečné – Kolobežky majú nosnosť až 150 kilogramov. Táto hodnota je navyše certifikovaná ISO normou, takže nejde len o nejaký prázdny reklamný trik. Na prednom i zadnom kolese je kotúčová brzda, isté a rýchle brzdenie je tak stopercentne zaručené. Súčasťou je aj elektrická brzda. Samozrejmosťou – a nutnosťou – na pohyb v meste je aj predné a zadné svetlo. Ani pri večerných návratoch zo zamestnania tak nebudete v nebezpečenstve, že by vás niekto prehliadol.
  • Ľahko sa s nimi manipuluje – Kolobežky City Boss sú skladacie. Pár jednoduchými pohybmi ich zložíte a uložíte do kufra auta alebo ich pohodlne preveziete hromadnou dopravou. Ani v cieli či doma vám nebudú zaberať zbytočne veľa miesta.

Celkovú odolnosť a robustný dojem navyše podporuje fakt, že kolobežky City Boss používajú výhradne zvárané rámy, a nie odlievané. Vďaka tomu znesú aj ono väčšie zaťaženie a namáhanie materiálu. Používateľ si navyše môže sám vykonať aj rad úprav v systéme kolobežky (všetko je podrobne popísané v dodávanom manuáli), napríklad aktivácia alebo deaktivácia tempomatu alebo zapnutie/vypnutie štartu kolobežky bez odrazu – to oceníte najmä s namontovaným sedlom.

Vyberať môžete z troch modelov kolobežiek City Boss

Elektrické kolobežky City Boss s nafukovacími kolesami sú k dispozícii v trojici modelov. Tie sa od seba líšia najmä svojím výkonom a batériou, dizajnom sú si veľmi podobné. Ako to teda je?

City Boss V4

Skladacia elektrická kolobežka City Boss V4 má obe kolesá nafukovacie a výkon 400 W. Kolobežka zvládne ísť rýchlosťou až 25 kilometrov za hodinu a zavezie vás až do vzdialenosti 15 – 30 kilometrov (závisí od zaťaženia, terénu a jazdných podmienok). Kapacita batérie je 10,4 Ah a zaobstaráte ju za menej ako 620 €.

City Boss V4

City Boss V5

Model City Boss V5 je vylepšeným typom modelu V4 s podstatne navýšeným výkonom. Ten sa zastavil na hodnote 500 W. Kolobežka je rýchlejšia, zvládne ísť až 35 kilometrov za hodinu a to aj pri vyššom zaťažení (okolo 90 kg). Na jedno nabitie batérie s kapacitou 15,4 Ah vás pritom odvezie až do vzdialenosti 45 kilometrov. A cena? Vošla sa do 740 €.

City Boss V5

Pri oboch elektrických kolobežkách platí, že ich budete mať ľahko zložené aj rozložené za päť sekúnd. Všetky potrebné údaje (stav batérie, rýchlosť atď.) prečítate na multifunkčnom transreflexnom displeji, ktorý je viditeľný v tme aj na priamom slnku. Samozrejmosťou sú potom už vyššie zmienené kotúčové brzdy na oboch kolesách a predné a zadné svetlá.

City Boss T7

Elektrická kolobežka City Boss T7 je najvyšším modelom výrobcu. Disponuje výkonom 700 W a zvládne maximálnu rýchlosť až 35 kilometrov za hodinu. Má batériu s vysokou kapacitou 18,2 Ah, čo vystačí na jazdu dlhú až 55 kilometrov. Spoľahnúť sa môžete na bleskové zloženie a rozloženie, predné aj zadné osvetlenie, čitateľný displej a dvojicu spoľahlivých kotúčových bŕzd. Oproti predchádzajúcim modelom má navyše zadné smerovky so zvukovým signálom a pohodlnosť zvyšuje dodatočné odpruženie. Kúpite ju za necelých 1 100 €.

City Boss T7
Parametre/Model
City Boss V4 City Boss V5 City Boss T7
Motor
400 W 500 W 700 W
Kapacita batérie
10,4 Ah/36 V 15,4 Ah/48 V 18,2 Ah/52 V
Rýchlosť
25 km/h 35 km/h 35 km/h
Maximálny dojazd
30 km 45 km 55 km
Hmotnosť
16,6 kg 19,2 kg 20,1 kg
Maximálna nosnosť
150 kg 150 kg
150 kg
Odporúčanie zaťaženie
do 80 kg do 110 kg do 130 kg
Veľkosť pneu
25,4 cm 25,4 cm 25,4 cm
Druh pneu
predné aj zadné nafukovacie predné aj zadné nafukovacie predné aj zadné nafukovacie

S elektrickými kolobežkami sa nenadriete a pri ceste do práce sa nespotíte. A k tomu budete na čerstvom vzduchu. Čo je však možno najväčší bonus – ušetríte veľa času nadarmo stráveného v kolónach. Na kolobežke prekľučkujete aj tam, kam s autom nemôžete, a navyše budete do práce dochádzať s dobrým pocitom, že ste ušetrili životné prostredie. Elektrické kolobežky sú totiž ešte navyše veľmi ekologické.

Vytlačiť
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií