Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Elektronický chránič sluchu 3M Peltor SportTac™ hlasné zvuky tlmí, tiché zosilňuje

Zobraziť katalóg

Sponzorovaný článok

Aktualizované

Chodíte často na lov alebo na strelnicu, kde je extrémny hluk? Výstrel predstavuje pre ľudských sluch rázový zvuk silný natoľko, že bez ochrany ho môže trvalo poškodiť. 3M Peltor SportTac sú špeciálne pre lovcov a strelcov navrhnuté elektronické slúchadlá, ktoré vás ochránia. A nielen to – zároveň zlepšujú priestorové vnímanie, a dokonca dokážu zosilniť bežné vonkajšie zvuky. Ako je to možné? A čo ďalšie dokážu?

Strelecké slúchadlá 3M Peltor SportTac tlmia impulzné zvuky

3M Peltor SportTac, ktoré sú vrcholom ponuky spoločnosti Peltor, cielia na všetkých lovcov a športových strelcov. Nejde však o obyčajné chrániče sluchu – sú to elektronické slúchadlá so špeciálnym digitálnym audio obvodom, ktorý dynamicky filtruje nadmerný hluk vo vonkajšom prostredí.

i Ku chrániču sluchu 3M Peltor SportTac možno pripojiť aj externú vysielačku.

Inteligentný systém funguje na princípe útlmu závislého na úrovni vonkajšieho hluku a minimalizuje impulzné a ďalšie zvuky nad 93 dB, ktoré sú pre človeka nepríjemné, a niekedy dokonca nebezpečné. Elektronika zariadenia je pritom veľmi spoľahlivá a reaguje rýchlosťou blesku. 

3M Peltor SportTac, čierny 3M Peltor SportTac, červený

Strelecký chránič sluchu 3M Peltor SportTac má dva vymeniteľné kryty, oba sú súčasťou balenia.

Chránič SportTac zlepší strelcov sluch

Slúchadlá 3M Peltor SportTac zároveň zlepšujú strelcov sluch. Znie to paradoxne? S bežnými chráničmi okolité zvuky nepočujete a pri komunikácii s kolegami si ich musíte odnímať. SportTac ale nie sú bežné pasívne slúchadlá, využívajú totiž systém vonkajších mikrofónov na odpočúvanie okolitých zvukov, ktoré dokážu podľa vášho nastavenia aj zosilniť, takže s nimi budete počuť rovnako, alebo dokonca lepšie ako bez nich. Laicky povedané: slúchadlá hlasné zvuky tlmia a tie tiché naopak zosilňujú. Počujete teda len to, čo potrebujete. Pri rozhovore s ostatnými si ich preto nemusíte odnímať. Funkciu odpočúvania, ktorá navyše zvuk reprodukuje stereofónne, možno pritom ľahko vypnúť alebo zapnúť tlačidlom na jednej z mušlí.

3M Peltor SportTac, chránič sluchu
Chránič sluchu 3M Peltor SportTac tlmí hlasné zvuky, tie tiché naopak zosilňuje. Pri rozhovore s kolegami si ich preto nemusíte odnímať.

Chránič sluchu 3M Peltor SportTac má vymeniteľné kryty a možno ho zložiť

Chránič sluchu 3M Peltor SportTac je navyše skladací, čo sa hodí pri transporte. K tomu má vymeniteľné kryty, v tomto prípade čierny a červený, takže v prípade potreby ľahko zmeníte jeho vzhľad. Oba kryty sú súčasťou balenia a nie je nutné ich dokupovať zvlášť. 

i V praxi se hodí funkcia automatického vypnutia.

Elektronické slúchadlá 3M Peltor SportTac vďaka dvojbodovým spojovacím prvkom rovnomerne rozkladajú tlak pri výstelke. Slúchadlá sú tak pohodlné aj pri niekoľkohodinovom nosení a nikde vás netlačia. Ušné klapky vybavené tesniacimi krúžkami s protišmykovou úpravou zárovň držia pevne na svojom mieste, a nič neskĺzava ani pri prudších pohyboch hlavy.

3M Peltor SportTac, zver
Výhodou elektronických slúchadiel 3M Peltor SportTac je aj pohodlie. Lov si budete môcť užívať bez rozptyľovania.
Parametre/Model 3M Peltor SportTac
Hodnota útlmu (SNR) 26 dB
Útlm odvíjajúci sa od úrovne hluku
Audio vstup pre externý rádioprijímač
Pohodlné nosenie aj po dlhšej dobe
Hygienické vyhotovenie
Napájanie 2× AAA (súčásťou balenia)
Výdrž na batériu až 600 hodín
Hmotnosť 318 g
Jednoduchá výmena farebných krytov
Skladacia konštrukcia
Farba čierna, červená
Cena 194 €

*Cena platná k 4. 12. 2018

Chodíte si často zastrieľať? Potom určite uznáte, že potreba ochrany sluchu nie je len prázdna fráza. Ak si ale okrem utlmenia nepríjemných zvukov chcete zachovať schopnosť počuť ostatné zvuky, chránič 3M Peltor SportTac je perfektnou voľbou.

Vytlačiť
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií