AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Háky na bicykel

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Háky na bicykel sú skvelým pomocníkom pre každého cyklistu, ktorý hľadá účinné a bezpečné riešenie na uloženie svojho bicykla, či už doma alebo v garáži. Ponúkajú pohodlné a bezpečné uloženie, ktoré zároveň šetrí miesto.

Pokračovať

Vyberáme hák na bicykel

Hák na bicykel ponúka veľmi efektívne riešenie na uskladnenie kolies vo vertikálnej polohe, čím šetrí veľa miesta v miestnostiach alebo garážach. Zvlášť v miestach s obmedzeným priestorom je teda ideálnou voľbou. Bezpečné uloženie kolesa na hák taktiež minimalizuje riziko jeho poškodenia. Ak hľadáte odolné riešenie, držiak na bicykel na stenu je výbornou voľbou. Háky na bicykel bývajú obvykle vyrobené z pevných materiálov ako je oceľ, a sú navrhnuté tak, aby bezpečne uniesli váhu bicykla, často s maximálnou nosnosťou až niekoľko desiatok kilogramov. Vďaka tomu môžete mať istotu, že váš dvojkolesový miláčik bude v bezpečí.

i

Chcete si urobiť poriadny cyklovýlet? Na inšpiráciu pri tvorbe trasy si prečítajte náš článok Kam na bicykli.

Hák na bicykel a jeho rozdiely

Hák na bicykel sa často líši v niekoľkých kľúčových faktoroch, podľa ktorých by ste koniec koncov mali vyberať. Prvým z nich je nosnosť – je potrebné, aby hák zniesol váhu vášho bicykla. Zvážte tiež materiál a konštrukciu háku, aby bola zaistená maximálna stabilita a bezpečnosť. Ďalej zohľadnite priestor, ktorý máte k dispozícii, a či preferujete horizontálne alebo vertikálne uloženie kolesa. A konečne, nezabúdajte na estetický aspekt. Držiak na bicykel na stenu by mal byť nielen funkčný, ale aj vizuálne príťažlivý a mal by sa hodiť do priestoru, kde bude umiestnený.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
4,9 16×
PEDALSPORT držiak, kolmý
Držiak – univerzálny na zavesenie všetkých typov bicyklov
Od  10,94 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SPTkn0353
inteligentný zámokSmart zámok Pealock 2 spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu Smart zámok Pealock 2 je kompletne českým produktom, ktorý spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu. A rozhodne nielen to. Čo všetko ponúkne?

Háky na bicykel

V kategórii Háky na bicykel máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Háky na bicykel – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné háky na bicykel Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie háky na bicykel Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie háky na bicykel Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii háky na bicykel recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií