Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Kempujeme štýlovo čiže Moderný camping

Zobraziť katalóg
Kempujeme štýlovo čiže Moderný camping
0

Potreby na kempovanie musia spĺňať niekoľko základných kritérií: musia byť kvalitné, aby sa na ne dalo spoľahnúť za každej situácie, odolné voči všetkému, čo vás v prírode čaká, a funkčné, ideálne multifunkčné, aby ste nemuseli ťahať príliš veľa vecí so sebou. Čím menej, tým lepšie a platí to aj v prípade, že sa až na miesto určenia dopravíte autom. Potom samozrejme oceníme ďalšie kritérium, a to štýlovosť a adekvátnu cenu, ale väčšinou už na tom toľko nelipneme, avšak môžeme! Čo sa teda dá zaobstarať?

Ak vyjdeme do prírody na piknik, budeme potrebovať piknikovú deku, ktorá si poradí aj s vlhkou trávou. Hlad nás presvedčí, že sa nezaobídeme bez súpravy riadu, na ktorej môžeme jedlo naservírovať, je jedno, či už pripravené z domova či z táboráku alebo grile. Riad musí byť odolný, ľahký a pokiaľ je ako modely biodegradable z bioodpadu, teda šetrný k prírode, máte bonus navyše! Zabudnite na plastový jednorazový riad, nie je to ani pôžitok z neho jesť, ani ekologické. A viete, že si môžete so sebou zbaliť aj drez, ktorý možno rozložiť a zase zložiť?

So sebou si môžete vziať naozaj veľa vecí, praktické bude aj puzdro na uloženie toaletných potrieb, ktoré si môžete zavesiť na vetvu stromu, keď budete práve vykonávať rannú hygienu. Ťažko sa tiež bude odolávať hojdaciemu kreslu, ktoré možno ľahko zavesiť takmer kamkoľvek. So šikovnými pomôckami na kemping bude pobyt v prírode luxusnejší než viachviezdičkový hotel. Tak či onak však nezabudnite na tú najdôležitejšiu výbavu každého trampa, kvalitný multifukčný nôž.

4,8 12×
Tatonka First Aid School
Lekárnička – outdoorová, taška, s popruhom, náplasť v balení, materiál nylon, rozmery 14 × 10 × 3 cm (V׊×H), hmotnosť 0,065 kg, červená farba
15,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPT583
Vytlačiť
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií