AD elektro Star Wars

Keto polievky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Príchuť
Hrášok
(1)
Syr
(1)
Zelenina
(1)
Vlastnosti
Bez lepku
(1)
Low carb
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Polievky sú základom mnohých kultúr a môžu byť prispôsobené potrebám nízkosacharidových diét, ako je napríklad keto. Keto polievky predstavujú výživný, ale napriek tomu chutný spôsob, ako si vychutnať horúci pokrm bez toho, aby ste museli narušiť svoje diétne ciele. Ako vybrať tie najlepšie keto polievky?

Pokračovať

Čo je to keto diéta?

Keto diéta, celým názvom známa ako ketogénna diéta, predstavuje revolučný prístup k výžive, ktorý zásadne mení spôsob, akým telo získava energiu. Tradícia spočíva v konzumácii vysokého množstva tukov, mierneho množstva proteínov a minimálneho príjmu sacharidov. Tento režim núti telo vstúpiť do stavu zvaného ketóza, v ktorom začne efektívne spaľovať tuky na energetické účely namiesto sacharidov.

!

Keto diéta môže skrývať aj určité nevýhody

Prechod na keto diétu môže byť sprevádzaný tzv. keto chrípkou, čo sú symptómy podobné chrípke, ktoré sú spôsobené adaptáciou tela na nový zdroj energie. Dlhodobé dodržiavanie tejto diéty môže mať negatívny vplyv a malo by byť pod lekárskym dohľadom.

Čo obsahujú keto polievky?

Pri príprave a výbere keto polievky je dôležité dbať na skutočné zloženie. Vyhýbať by ste sa mali skrytým zdrojom sacharidov a umelým prísadám, ktoré by mohli negatívne ovplyvniť diétu. Keto polievky sú väčšinou bohaté na tuky a chudobné na sacharidy, aby bolo možné zachovať stav ketózy, ktorý je pre diétu kľúčový.

Keto polievky môžu mať viacero príchutí

Keto polievky alebo tiež proteínové polievky, sa dodávajú v širokej palete príchutí. Nájdete tu tekvicové, hovädzie, kuracie, kôprové, ale aj hrachové.

  • Tekvicové keto polievky sú bohaté na zdravé tuky a majú nízky obsah sacharidov. Sú zvyčajne s prídavkom smotany a korenia na zvýraznenie chuti.
  • Hovädzie keto polievky sú výživné a sýte, obsahujú kúsky hovädzieho mäsa a zeleninu s nízkym obsahom sacharidov.
  • Aj keď majú hrachové polievky vysoký obsah sacharidov, keto verzia môže nahradiť hrach menej sacharidovými alternatívami, ako je zelená fazuľka.
  • Kôprové keto polievky zvyčajne zahŕňajú kôprovú chuť bez ingrediencií s vysokým obsahom sacharidov, ako sú zemiaky.
  • Kuracie keto polievky sú klasikou s kúskami kurčaťa, zeleninou a bylinkami, ktoré poskytnú potrebný tuk a proteíny.
  • Paradajkové keto polievky sú zahustené prevažne pomocou smotany alebo pomocou iných keto zahusťovadiel.

Akú majú keto polievky hmotnosť?

Balenie keto polievky môže mať rôznu hmotnosť, v závislosti od toho, či ide o instantnú polievku alebo čerstvo pripravenú. Instantné práškové formy môžu vážiť 50 až 150 g, zatiaľ čo tekuté konzervované alebo čerstvé keto polievky môžu vážiť 400 až 500 g na porciu.

Keto polievky je možné zakúpiť v práškovej forme, ktorá sa zmieša s vodou alebo vývarom, alebo ako vopred pripravenú tekutinu v konzerve či v pohári, ktorá sa len zohreje.

Keto polievky majú vyššiu energetickú hodnotu

Pre keto polievky je typická vyššia energetická hodnota kvôli obsahu tukov. Táto hodnota sa môže pohybovať od 100 do 300 kalórií na 100 g, v závislosti od zloženia a použitých ingrediencií. Môžete však nájsť aj keto polievky, ktoré majú 400 kcal na 100 g.

Proteínové keto polievky: receptov nájdete mnoho

Radšej si proteínové keto polievky uvaríte sami? Receptov nájdete mnoho. Obľúbené sú napríklad brokolicové, tekvicové alebo kuracie keto polievky, ktoré zároveň obsahujú veľké množstvo bielkovín. Ľahko si ich tak môžete podľa receptu uvariť aj sami.

i

Ku keto polievke si môžete uvariť aj hlavný chod. Na to sa vám budú hodiť keto cestoviny, z ktorých vykúzlite skvelé recepty.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
3 položky
25,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SPTket019
25,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SPT16105
Super cena
20,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SPT16098

Keto polievky

V kategórii Keto polievky máme práve teraz na Alza.sk celkom 3 produktov.

Keto polievky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné keto polievky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie keto polievky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie keto polievky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii keto polievky recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií