Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

KetoDiet: Česká kvalita na účinné a rýchle chudnutie

Zobraziť katalóg
KetoDiet: Česká kvalita na účinné a rýchle chudnutie
0

Chudnutie je veľmi náročný proces, ktorí mnohí z nás často prehrávame, a tak bojujeme s tzv. jo-jo efektom, keď sa spálené kilogramy vracajú ako bumerang. Väčšinou je to preto, že robíme základné diétne chyby, ideme do extrémov a nevieme si následný režim udržať (v niektorých extrémnych prípadoch to ani možné nie je). Takže ako efektívne a relatívne rýchlo schudnúť, avšak natrvalo?

Okrem špeciálneho jedálnička, ktorý vám predstavíme, by sme samozrejme nemali zabúdať na pohyb a dostatočný príjem tekutín. Nemusíte nutne navštevovať denne posilňovňu či behať kilometre, stačí namiesto výťahu použiť schody, urobiť si denne menšie prechádzku (napríklad ísť nakúpiť) a pri dlhodobom sedení sa ísť pretiahnuť. Hlavným problémom však býva stravovanie.

Stráženie kalórií, množstva porcií a času, kedy môžeme jesť, je naozaj náročné a niekedy takmer nemožné. Základné pravidlá poznáme všetci – obmedziť sladkosti (hlavne v nápojoch, ktoré sú zbytočné a často obsahujú veľké množstvo cukrov), zaradiť do jedálnička viac zeleniny a zdravých potravín. Ako však uvariť, keď nestíhate a potrebujete nejaký snack? Alebo vás chuť na sladké a vy jednoducho potrebujete niečo sladké? Práve preto je tu KetoDiet, česká značka pre proteínovú potravu.

V ponuke nájdete rôzne príchute omeliet, ktoré môžu poslúžiť ako raňajky, obed či večera. Sú chutné a obsahujú presne to, čo budete potrebovať. Navyše je také jednoduché ju pripraviť a mať vždy poruke, takže ju určite využijete aj v práci. Oproti bežnej omelete obsahuje veľké množstvo vitamínov a ďalších látok, ktoré telo potrebuje a naopak eliminuje cholesterol a pod. V ponuke nájdete aj napríkad špargľovú polievku, proteínové kaše či nápoje a veľmi chutné proteínové tyčinky, ktoré naozaj chutia výborne! Zaženú hlad aj chuť a vy máte čisté svedomie.

Vytlačiť
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií