AD elektro AD elektro

Leatherman: predĺžená 25-ročná záruka

Zobraziť katalóg

Sponzorovaný článok

Aktualizované

Na multitooly spoločnosti LEATHERMAN sa vzťahuje globálna záruka 25 rokov. Nižšie nájdete možnosti, akým spôsobom reklamáciu uplatniť. Viac informácií v článku.

LEATHERMAN: Pravidlá

Značka LEATHERMAN poskytuje na svoje multitooly záruku v dĺžke 25 rokov. Záruka na príslušenstvo a doplnky (puzdrá, bity, atď.) je poskytovaná po dobu 24 mesiacov. Záruka sa nevzťahuje na bežné opotrebenie.

Záruka sa vzťahuje iba na chyby z výroby. Pri mechanickom poškodení je reklamácia uznaná len po odbornom preskúmaní servisného technika predávajúceho.

Od kedy beží záručná doba?

Záručná doba začína plynúť odo dňa odovzdania tovaru kupujúcemu alebo konečnému používateľovi pri predaji. Predávajúci poskytuje záruku za akosť a úplnosť dodávky. Tovar je dodávaný so zárukou minimálne 24 mesiacov. Pokiaľ zistí kupujúci pri prevzatí tovaru chyby, musí tieto skutočnosti oznámiť vždy písomne a doporučene, bez zbytočného odkladu, najneskôr však do 3 dní od prevzatia tovaru.

Ako uplatniť záruku?

Tovar môžete reklamovať u predajcu u ktorého ste ho zakúpili spolu s daňovým dokladom, záručným listom a reklamačným listom. Reklamačný list musí obsahovať dátum dodania tovaru, názov výrobku, reklamované množstvo, popis chyby, kontaktné údaje (Meno Priezvisko, Adresu, telefónny kontakt, email) a návrh na vybavenie reklamácie. Predávajúci je povinný vyjadriť sa k reklamácii do 10 dní odo dňa jej obdržania.

Vytlačiť
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií