AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Masážny valec Highroller pre život bez bolesti

Zobraziť katalóg
Masážny valec Highroller pre život bez bolesti

Masáže prospievajú fyzickému, ale aj psychickému stavu človeka. Podporujú odplavovanie škodlivín, zlepšujú prekrvenie pokožky a v neposlednom rade uvoľňujú a trénujú svalové partie. Lenže nie každý si môže dovoliť návštevu masérskeho salóna niekoľkokrát do mesiaca. Nezostáva teda nič iné, než si maséra zaobstarať rovno domov. Jedným z najlepších domácich masérov je masážny valec Highroller.

Masážny velec HighRoller

Masážny valec Highroller získal ocenenie Športový produkt roka

Fínsky masážny valec Highroller bol navrhnutý pre všetkých, ktorí chcú svojmu telu dopriať tú najlepšiu starostlivosť. V roku 2015 bol vo svojej rodnej krajine ocenený ako Športový produkt roka a od tej doby sa teší veľkej obľube nielen u profesionálnych a aktívnych športovcov, fyzioterapeutov a trénerov, ale aj u ľudí so sedavým a inak náročným zamestnaním. Je totiž skvelým pomocníkom pri preťahovaní svalov, podpore metabolizmu v tele a regenerácií natiahnutých častí tela.

Masážny valec na chrbát a iné svalové partie má oproti iným inovatívnu konštrukciu

Jednoduché masážne valce majú jednu zásadnú nevýhodu. Na udržanie pozície pri masáži určitých partií (napríklad stehien, ramien, lýtok atď.) sú vo veľkej miere namáhané paže, a tým nadmerne zaťažovaná krčná chrbtica. To vedie k nepríjemným bolestiam hlavy a chrbta. A práve odstránenie tejto „chyby na kráse“ bolo dôvodom k vzniku patentovaného masážneho valca – Highroller.

Masážny válec HighRoller

Myšlienka vyvýšiť penový valec na nastaviteľný stojan sa zrodila už v roku 2013 a trvalo takmer 3 roky, kým sa Highroller podarilo doladiť k dokonalosti. Teraz je jeho výnimočná účinnosť založená práve na pozícii cvičenia a masáži. Nastaviteľný stojan vám pomôže jednoducho udržať pozíciu pri masáži najproblematickejších oblastí, a to dlhšie ako v prípade bežných penových valcov. Keď je telo v prirodzenej polohe pri cvičení a masáži, uvoľní svalstvo, a masáž aj cvičenie má oveľa vyšší účinok. Pri prirodzených pozíciách neprenášame tlak na iné svaly, a to je dôvod, prečo je Highroller revolúcia v masérstve.

Masážny valec – cviky doma, v práci alebo napríklad na záhrade

Masážny valec Highroller tvoria dve časti:

  • penový valec
  • výškovo nastaviteľný stojan s tromi rôznymi nastaveniami – vysokým, nízkym a šikmým

Nízka hmotnosť, jednoduchá montáž aj demontáž stojanu z hliníka a plastu vystuženého sklenenými vláknami umožňuje ľahké prenášanie masážneho valca Highroller. Môžete ho používať doma, v práci, alebo si ho vziať so sebou do posilňovne, kde vám pomôže so strečingom a zahriatím svalov. Je navrhnutý takmer pre všetkých. Unesie až 120 kg. Len ak meriate pod 160 cm, tak na niektoré cvičenia budete potrebovať miesto pod vami podložiť napríklad vankúšikom alebo vyššou podložkou.

Masážny válec HighRoller s patentovanou technologiou

Používanie masážneho valca Highroller je ľahké

Používanie masážneho valca Highroller nie je nijako zložité. Má len pár základných zásad.

  1. Rolujte pomaly a pokojne.   Aj keď sa masážny valec okolo svojej osi pohybuje veľmi rýchlo, je dôležité masírovať svalstvo pokojne a pomaly.
  2. Tlačte na Highroller vždy smerom k zemi.   Pri horizontálnom tlaku by sa Highroller mohol prevrátiť.
  3. Uvoľnite svaly.   Napnuté svaly znižujú účinnosť masáže. Preto svoje telo udržujte uvoľnené a nájdite si čo najpohodlnejšiu pozíciu.
  4. Prekrvenie zlepšíte správnym tlakom.   Smerom k srdcu rolujte s väčším tlakom. Smerom od srdca, naopak, tlak znížte.
  5. Dýchanie je základ.   Pokojné dýchanie lepšie okysličuje krv a zlepšuje účinnosť cvičenia. Pri rolovaní smerom k srdcu sa nadýchnite a od srdca zase vydýchnite.

Highroller je vyrobený z veľmi kvalitných materiálov a ak je správne používaný, vydrží vám veľmi dlho. Preto sa investícia doň oplatí. Ušetríte za návštevy masérskeho salónu a môžete si užívať masáže napríklad denne.

Vytlačiť
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií