PET PET
Zobraziť katalóg

najlepšie smart hodinky; smartwatch; nositeľná elektronika;

Najlepšie smart hodinky 2022

Článok

Aktualizované

Ktoré smart hodinky sú tie najlepšie? To je obľúbená otázka, ktorá s rastúcou ponukou modelov neustále naberá na svojej dôležitosti. Preto sme pre vás pripravili zoznam tých najlepších a najpopulárnejších modelov, z ktorých si iste vyberiete aj vy.


Najlepšie smart hodinky – OBSAH

Smart hodinky: univerzálne, športové či štýlové?

Výber najlepších smart watch závisí od potrieb a prianí každého zákazníka. Zatiaľ čo jeden používateľ hľadá odolný outdoorový model, iný vyžaduje športové zariadenie pre vrcholových športovcov. Smart hodinky sme preto rozdelili do niekoľkých kategórií, v ktorých sú zoradené od najlacnejších po najdrahšie, hoci poradie nereaguje na meniace sa ceny produktov. Pri väčšine modelov tiež nájdete odkaz na samostatný článok s podrobnejšími informáciami.

Najlepšie smart hodinky – UNIVERZÁLNE

Hoci väčšinu smart hodiniek môžeme roztriediť podľa ich zamerania, na trhu je aj rad pomerne univerzálnych modelov. Tie sa snažia pokryť čo možno najširšie využitie, a osloviť tým čo najväčšiu skupinu zákazníkov. Pozrime sa na najlepšie smart hodinky tejto kategórie.

WowME Watch TS

WowME Watch TS

  • Tenké, ľahké, štýlové
  • Skvelé vybavenie za nízku cenu
  • 6 atraktívnych variantov

WowME Watch TS sú jedinečnou kombináciou štýlového dizajnu, solídneho vybavenia a mimoriadne dostupnej ceny. V porovnaní s konkurenčnými lacnými hodinkami navyše disponujú aj suverénnym IPS displejom s prekrásnymi farbami, elegantným telom zo zinkovej zliatiny a zvýšenou odolnosťou voči prachu alebo vode. Popri funkciách uľahčujúcich každodenný život sa môžeme tešiť aj na monitorovanie spánku, okysličenia krvi alebo krvného tlaku. Pre aktívnych jedincov je potom pripravené nepretržité počítanie krokov, sledovanie tepu, podpora ôsmich športových režimov alebo týždenná batéria umožňujúca vydať sa aj na dlhšie dobrodružstvo. Napriek všetkému spomínanému zostáva cena prekvapivo nízko, čo z WowME Watch TS robí ideálnu vstupenku do sveta inteligentných hodiniek. Vyberať môžeme z celého radu farebných variantov vrátane čiernej, ružovej, rose-gold, striebornej/sivej, striebornej/modrej alebo striebornej s remienkom milánsky ťah.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk Prečítať recenziu
Xiaomi Mi Watch

Xiaomi Mi Watch

  • Bezkonkurenčný pomer cena/výkon
  • 117 športových režimov a 4 satelitné systémy
  • 16-dňová výdrž, meranie stresu aj energie

Mi Watch, hlavný model obľúbeného výrobcu Xiaomi, je kombináciou rozsiahlej ponuky funkcií a prekvapivo dostupnej ceny. Vedľa AMOLED displeja s vysokým rozlíšením poteší tiež príjemné používateľské prostredie, slušný výber ciferníkov či 16-dňová výdrž batérie. Samozrejmosťou sú informácie o vlastnom tepe, spánku, strese, ale aj aktuálnom stave energie, čo je funkcia, ktorú nájdeme len málokde. To všetko dopĺňa ponuka 117 športových režimov, štyri satelitné systémy, vodotesnosť do 5 atmosfér aj pokročilé športové ukazovatele v podobe účinku tréningu, doby regenerácie, VO2 max alebo oxymetra. Sčítané, podčiarknuté, Xiaomi Mi Watch sú pravdepodobne najlepšie smart hodinky do 130 EUR.  

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk Prečítať recenziu
Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3

  • Skvelý pomer cena/výkon
  • Stovky aplikácií a ciferníkov
  • Bezkontaktné platby (NFC)

Hranatý AMOLED displej v elegantnom tele, rozmanitá výbava aj férová cena. To sú len niektoré charakteristiky inteligentných hodiniek Versa 3 od americkej spoločnosti Fitbit, ktorým nechýba snáď žiadna dôležitá funkcia. Používatelia sa môžu tešiť na dvoch hlasových asistentov, bezkontaktné platby (NFC), WiFi, prehrávanie hudby, Bluetooth volania aj notifikácie umožňujúce rýchle odpovede. Postrážený je aj spánok, okysličenie krvi alebo menštruačný cyklus, zatiaľ čo náročnejší používatelia môžu využiť unikátne funkcie platenej služby Fitbit Premium. Ďalej je pripravené vylepšené meranie tepu, 20 športových režimov či po novom integrovaná GPS s GLONASS. Poteší tiež možnosť doinštalovania stovky aplikácií či ciferníkov, a v každom balení navyše nájdeme aj dve veľkosti remienka, vďaka ktorým nám hodinky padnú ako uliate. Fitbit Versa 3 sú k dispozícii vo variácii černej, modro-zlatej, ružovo-zlatej a po novom tiež fialovo-zlatej.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk Prečítať recenziu
Huawei Watch GT 3

Huawei Watch GT 3

  • Precízne dielenské spracovanie
  • Nadštandardná (športová) výbava
  • Až 14-dňová výdrž batérie

Huawei Watch GT 3 sú výnimočným zariadením so špičkovým displejom, 2-týždňovou výdržou batérie, nadštandardným vybavením a mimoriadnym dielenským spracovaním. V prekvapivo tenkom tele naviac nájdeme dlhý rad funkcií vrátane smart budíka, Bluetooth telefonovania či ukladania hudby, zatiaľ čo konštantne merať môžeme tep, stres, teplotu pokožky alebo okysličenie krvi. Pre športovcov je ďalej pripravených 100 druhov aktivít, päť družicových systémov s dvojpásmovým režimom či možnosť navigácie do počiatočného bodu. K dispozícii máme aj pokročilé športové ukazovatele, či už ide o čas zotavenia, tréningovú záťaž, tréningový efekt, index bežeckého výkonu alebo VO2max. Vyberať môžeme z niekoľkých pôvabných variantov v rozmeroch 42 a 46 mm, pričom za úvahu stoja aj podobne vybavené Huawei Watch 3 (Pro), ktorých cena je ale o niečo vyššia.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk Prečítať recenziu
Fossil Gen 6

Fossil Gen 6

  • AMOLED so špičkovým rozlíšením
  • Prítomnosť služieb Googlu
  • Elegancia v mnohých variantoch

Nástupca obľúbenej piatej generácie láka nadčasovým dizajnom, kvalitným spracovaním aj širokou ponukou rozmanitých funkcií. Pod mimoriadne jemným AMOLED displejom nájdeme úplne nový čipset Qualcomm Snapdragon Wear 4100+, ktorý sa spolu s 1 GB RAM postará o hladký chod operačného systému Wear OS. Google hodinkám prepožičal aj všetky svoje služby, či už ide o Google asistenta, Google Fit, Google Pay (NFC) alebo Google Play ponúkajúci tisíce rôznych ciferníkov a aplikácií. Poteší tiež pokročilé vybavenie vrátane WiFi, počúvania uloženej hudby alebo možnosti vybaviť hovor priamo z hodiniek. Fossil Gen 6 zvládajú aj oblasť športu a popri celodennom monitorovaní pohybu ponúkajú meranie tepu, sledovanie spánku, GPS navigáciu alebo podporu viacerých športových módov. Batéria síce vydrží iba deň, vďaka zrýchlenému nabíjaniu ale doplníme 80 % batérie už za 30 minút. K dispozícii je 42 alebo 44 mm veľkosť a veľa podarených variantov.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk Prečítať článok
Apple Watch SA

Apple Watch SE

  • Špičkový pomer cena/výkon
  • Detekcia pádu a funkcia SOS
  • Výnimočný operačný systém

Radi by ste smart hodinky od legendárnej značky Apple, ale nechcete míňať za najnovší model? Potom by ste si nemali nechať ujsť Apple Watch SE, jedinečné spojenie všetkých podstatných inovácií a férovej ceny. Vedľa skvelého dizajnu sa môžeme tešiť na Retina displej poslednej generácie, ikonickú korunku s haptickou odozvou aj mimoriadnu ponuku originálnych remienkov. Súčasne získame jeden z najlepších operačných systémov, do ktorého možno navyše doinštalovať veľa aplikácií a unikátnych ciferníkov. Nechýbajú ani desiatky športových režimov, medzi ktorými vďaka vodotesnosti nájdeme tiež plávanie, zatiaľ čo vonku oceníme GPS, kompas, výškomer alebo prémiové funkcie detekciu pádu a SOS. Zabudnúť nesmieme ani na celodenné sledovanie aktivity, VO2 Max, meranie srdcového tepu alebo sledovanie stavu hydratácie a menštruačného cyklu. Z ďalšieho vybavenia spomeňme aspoň počúvanie hudby, Bluetooth 5.0, WiFi, bezkontaktné platby (NFC), virtuálnu asistentku Siri alebo mikrofón a reproduktor druhej generácie umožňujúci telefonovanie cez pripojený smartphone. To všetko v 40 mm či 44 mm veľkosti, niekoľkých farbách a prípadne špeciálnej edícii Apple Watch Nike. Vyžadovaný je ale telefón vlastnej značky – teda iPhone.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk Prečítať článok
TicWatch 3 Pro GPS

TicWatch 3 Pro GPS

  • Duálny displej
  • Obchod s aplikáciami
  • Čipset Snapdragon Wear 4100

Len máloktoré smart hodinky sú výnimočné v toľkých smeroch, ako práve TicWatch 3 Pro GPS. Tie ponúkajú hneď dva nad seba uložené displeje, ktoré umožňujú striedanie stále zapnutého úsporného LCD panelu s mimoriadne kvalitnou obrazovkou typu AMOLED. Odľahčené telo sa navyše chváli prachotesnosťou, vodotesnosťou a operačným systémom Wear OS od Googlu, ktorého súčasťou je obchod s množstvom aplikácií. Solídne je tiež vybavenie, ktoré obsahuje hlasového asistenta, bezkontaktné platby, telefonovanie cez mobilný telefón alebo prehrávanie hudby. Navyše k sledovaniu srdcového tepu, stresu a dychu máme k dispozícii aj snímanie okysličenia krvi, 13 športových režimov vrátane plávania či päť polohových systémov. Medzi ďalšie lákadlá patrí najnovší čipset Qualcomm Snapdragon Wear 4100, ktorý sa pýši o 85 % lepším CPU, o 150 % výkonnejšou grafikou a o 25 % menšou spotrebou energie.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk
Samsung Galaxy Watch4

Samsung Galaxy Watch4 Classic

  • Dokonalý displej s otočnou lunetou
  • Bezkontaktné platby aj analýza zloženia tela
  • Armádna odolnosť

Galaxy Watch4 Classic sú najnovšou vlajkovou loďou juhokórejského výrobcu Samsung a priamym pokračovaním populárneho modelu Galaxy Watch3. Medzi hlavné inovácie patrí nový operačný systém Wear OS powered by Samsung, ktorý integruje aj populárne služby Googlu. Samozrejmosťou je pekný dizajn, prekrásny AMOLED displej alebo obľúbená otočná luneta pre ešte intuitívnejšie ovládanie. Prítomné sú tiež všetky pokročilé funkcie vrátane počúvania hudby, bezkontaktných platieb alebo Bluetooth volania. Pre aktívny životný štýl je pripravených viac ako 90 športových režimov, monitorovanie tepu, stresu a okysličenia krvi, ale aj VO2 Max alebo analýza zloženia tela. Nechýba ani automatická detekcia pádu a SOS tlačidlo, čo sú vzácne a v niektorých prípadoch až život zachraňujúce funkcie. Odolnosť zaisťuje sklíčko Corning Gorilla Glass DX, vojenský štandard MIL-STD-810G a vďaka vodotesnosti do 5 ATM sa nemusíme obávať ani vodného živlu. Poteší tiež nadštandardný výkon, 16 GB úložisko či WiFi v pásmach 2,4 a 5 GHz. Pozor si ale musíme dať na chýbajúcu kompatibilitu s iPhonmi. K dispozícii je 42 mm aj 46 mm variant, a to v čiernej alebo striebornej farbe. Zvážiť možno tiež LTE edíciu, ktorá ponúka pripojenie k telefónnej sieti.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk Prečítať recenziu
Apple Watch 7

Apple Watch Series 7

  • Najvýkonnejšie a najvybavenejšie Apple Watch
  • Detekcia pádu, EKG aj Apple Pay
  • Výnimočný operačný systém

Apple Watch Series 7 sú nielen najvyspelejším modelom svojho výrobcu, ale dosť možno aj najlepšími smart hodinkami na trhu. Siedma generácia naviac láka výrazne väčšou odolnosťou, o 33 % rýchlejším nabíjaním alebo o 20 % väčším displejom s doteraz najtenšími rámčekmi. Samozrejmosťou je aj bezkonkurenčný operačný systém so zďaleka najkrajšími ciferníkmi, širokými možnosťami prispôsobenia, bezkontaktnými platbami alebo obchodom aplikácií. Okrem vlastností modelu SE (pozri vyššie) sa môžeme tešiť aj na rad bonusov vrátane stále zapnutého displeja (Always-On), vzácneho snímania EKG alebo WiFi v modernom pásme 5 GHz. Z ďalších prémiových funkcií spomeňme aspoň meranie okysličenia krvi (SpO2), detekciu pádu, funkciu SOS, Bluetooth telefonovanie alebo ukladanie hudby priamo do pamäte hodiniek. Dokonale hladký chod naproti tomu zabezpečuje výkonný čipset S7 SiP, ktorý svojho predchodcu prekonáva o rovných 20 %. Apple Watch 7 sa vyrábajú vo viacerých farebných variantoch, 41 alebo 45 mm veľkosti a LTE edícii umožňujúcej priame spojenie s mobilnou sieťou. Kompatibilné však zostávajú iba iPhony.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk Prečítať článok

Porovnanie parametrov najlepších univerzálnych smart watch

Model WowME Watch TS Xiaomi Mi Watch Fitbit Versa 3 Huawei Watch GT 3 Fossil Gen 6
Rozmery 43,5 × 35,8 × 8,5 mm
45,9 × 53,35 × 11,8 mm
40,48 × 40,48 × 12,35 mm
42 mm: 42,3 × 42,3 × 10,2 mm
46 mm: 45,9 × 45,9 × 11 mm
42 nebo 44 mm
Veľkosť a rozlíšenie displeje
1,75" 240 × 280 px
1,39" 454 × 454 px
1,58" 336 × 336 px
42 mm: 1,32"
46 mm: 1,43"
1,28" 416 × 416 px
Typ displeja
IPS AMOLED AMOLED
AMOLED
AMOLED
Ochranné sklo
Pravdepodobne áno

Neuvedené Neuvedeno
Vodotesnosť/odolnosť
IP67 5 ATM 5 ATM
5 ATM
5 ATM
Uloženie hudby




Bluetooth telefonovanie



Polohové systémy
GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou
GPS GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, QZSS
GPS
Bluetooth
5.0
5.0 5.0
5.0
5.0
Bezkontaktné platby (NFC)



Športové režimy
8 117 20+ 100+ 
Desiatky
Výdrž batérie
5-7 dní 16 dní 6+ dní
7 – 14 dní
24+ hodín
Cena od




Model Apple Watch SE TicWatch 3 Pro GPS Samsung Galaxy Watch4 Classic Apple Watch Series 7
Rozmery 40 mm: 40 × 34 × 10,7 mm
44 mm: 44 × 38 × 10,7 mm
47 × 48 × 12,2mm
42 mm: 41,5 × 41,5 11,2 mm
46 mm: 45,5 × 45,5 × 11 mm
41 mm: 41 × 35 × 10,7 mm
45 mm: 45 × 38 × 10,7 mm
Veľkosť a rozlíšenie displeje
40mm: 324 × 394 px
44mm: 368 × 448 px
1,4" 454 × 454 px
42 mm: 1,2", 396 × 396 px
46 mm: 1,4", 450 × 450 px
41 mm: 352 × 430 px
45 mm: 396 × 484 px
Typ displeja
LTPO OLED Retina
AMOLED + FSTN (typ LCD)
Super AMOLED
LTPO OLED
Ochranné sklo
Ion-X
Corning Gorilla Glass DX
Ion-X (hliníkové modely)  
Zafír (modely z nerezovej ocele)
Vodotesnosť/odolnosť
5 ATM
IP68 5 ATM + MIL-STD-810
5 ATM + IP6X
Uloženie hudby



Bluetooth telefonovanie
Polohové systémy
GPS, GLONASS, Galileo a QZSS
GPS, GLONASS, Galileo, Beidou a QZSS
GPS, Glonass GPS, GLONASS, Galileo, QZSS a BeiDou
Bluetooth
5.0 Áno 5.0 5.0
Bezkontaktné platby (NFC)

Áno, aktuálne ale nefungujú v SR

Športové režimy
Desiatky 13 
90+ Desiatky
Výdrž batérie
18 hodín
3 dni
42 mm: 40 hodín
46 mm: 51 hodín
18 hodín
Cena od

Najlepšie smart hodinky – ŠPORTOVÉ

Ďalšou významnou kategóriou sú najlepšie smart hodinky v oblasti športu. Takéto modely typicky ponúkajú pokročilejšie funkcie pre jednotlivé športy, prípadne väčší výber aktivít, oxymeter, VO2 Max, meranie stresu či vychytávky na plánovanie tréningu a odpočinku. Športovo zamerané inteligentné hodinky sú tiež častejšie vybavené transflektívnym displejom, ktorý ponúka najlepšiu možnú čitateľnosť na priamom slnku, a je tak ideálnou voľbou na vonkajšie aktivity.

Garmin Swim 2

Garmin Swim 2

  • Komplexné sledovanie plavania
  • Monitoring stresu a zvyšnej energie
  • Dostupná cena

Pre priaznivcov plávania boli stvorené Garmin Swim 2, ktoré sa pýšia inteligentnými funkciami na všedný deň, podrobným sledovaním zdravia aj týždňovou výdržou batérie. Monitorovaniu neunikne ani srdcový tep, stres, spánok alebo úroveň energie (Body Battery), zatiaľ čo v oblasti športu zužitkujeme celodenné sledovanie všedného pohybu, tri družicové systémy alebo vyhodnotenie tréningového efektu. Pre plavcov je potom pripravená analýza tempa, trasy či zdolané vzdialenosti, prípadne všestranné posúdenie typu a frekvencie záberov. V porovnaní s bežnými športovými hodinkami navyše Garmin Swim 2 ponúkajú aj profesionálne funkcie v podobe bazénových tréningov, kritickej rýchlosti plávania, alarmu tempa, automatického určenia odpočinku, záznamu nácviku, efektivity plávania (SWOLF) a mnoho ďalšieho. 

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk
Garmin Vívoactive 4 (S)

Garmin Vívoactive 4 (S)

  • Transflektívny displej
  • Podpora 18 športov
  • Body Battery, meranie stresu a NFC

Najnovšia generácia obľúbeného radu vívoactive dnes patrí medzi najpopulárnejšie smart hodinky strednej triedy. Vívoactive 4 podporujú hneď 18 športov a sú vybavené ako bežnejšími, tak pokročilejšími športovými funkciami. V rámci nonstop monitorovania používateľa tu nájdeme počet prejdených krokov, spálené kalórie, meranie srdcového tepu, meranie stresu, oxymeter, rovnako ako Garmin Pay (NFC) či úpravu častí ciferníka. Oproti vívoactive 3 je k dispozícii ukladanie hudby, Body Battery, automatické odoslanie správy pri nehode, Tréner Garmin alebo stráženie menštruačného cyklu. Popri GPS/GLONASS pribudol tiež GALILEO, LCD nahradil displej transflektívny a jeho ochranu zabezpečuje Corning Gorilla Glass 3. K tomu všetkému zostala solídna výdrž 8 dní, vodotesnosť 5 ATM, a dokonca aj veľmi lákavá cenovka. Na rozdiel od predchádzajúcej generácie si možno Garmin Vívoactive 4 zaobstarať v dvoch odlišných veľkostiach, pričom menší z modelov značí písmeno „S“.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk Prečítať recenziu
Suunto 7

Suunto 7

  • AMOLED so špičkovým rozlíšením
  • Cez 70 športových režimov
  • GPS s offline mapami zadarmo

Inteligentné hodinky Suunto 7 z fínskej dielne sú v mnohých ohľadoch skutočne mimoriadne. Jedným z hlavných ťahákov je rozhodne 1,39-palcový AMOLED displej so špičkovým rozlíšením 454 × 454 pixelov. Ďalej pod ochranným sklíčkom Gorilla Glass nájdeme operačný systém Wear OS od Googlu, ktorý ponúka Google Pay (NFC), Google asistenta aj solídny arzenál voliteľných aplikácií. Suunto 7 však ohromí aj športovcov – podporuje totiž cez 70 športových režimov a rovno päť polohových systémov – GPS, GLONASS, QZSS, Beidou aj GALILEO. Nechýbajú ani offline mapy zadarmo, celodenné monitorovanie pohybu, nonstop snímanie srdcovej frekvencie alebo 5ATM vodotesnosť. Slabším miestom tak môže byť snáď len výdrž batérie, ktorá je (len) dvojdňová.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk Prečítať článok
Garmin Venu 2

Garmin Venu 2

  • Spojenie štýlového a športového modelu
  • Nádherný displej a dlhá výdrž
  • Meranie stresu, Body Battery a Garmin Pay

Na rozdiel od väčšiny výrobcov sa športovo ladený Garmin dlho bránil použitiu displejov typu AMOLED. Situáciu zmenil len jedinečný rad Garmin Venu, ktorý vďaka tomu ponúka živšie farby, vernú čiernu a citeľne vyššie rozlíšenie obrazu. Hoci oficiálne hodinky spadajú do kategórie štýlových modelov, v praxi ponúkajú podobnú výbavu ako športovo zamerané Vívoactive 4, a to už je čo povedať. Aktuálne na trhu nájdeme už druhú generáciu, ktorú zdobí nielen vrúbkovaná luneta, ale aj vylepšený dizajn operačného systému. Nechýba ani meranie srdcového tepu, VO2 Max, oxymeter, Body Battery, monitorovanie stresu či podpora viac ako 30 športových aktivít. Ďalším plusom je ukladanie hudby, ochranné sklo Corning Gorilla Glass 3, Wi-Fi, vodotesnosť do 5 ATM, systémy GPS/GLONASS/Galileo alebo Garmin Pay. Predĺžená bola aj výdrž batérie, ktorá teraz zvládne až 11 dní. A zatiaľ čo prvá generácia ponúkla univerzálnu veľkosť 43 mm, v prípade Garmin Venu 2 je možné vyberať zo 40 a 45 mm, pri čom menší variant tradične značí písmeno „S“.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk Prečítať článok
Polar Vantage V2

Polar Vantage V2

  • Pokročilé športové funkcie
  • 130 športových režimov aj 4 družicové systémy
  • Extrémna odolnosť a vodotesnosť do 10 ATM

Vantage V2 sú vlajkovým modelom fínskej spoločnosti Polar, ktorá sa pýši viac než 40-ročnou tradíciou. Po boku bežného vybavenia sú pripravené tiež pokročilé športové funkcie, ktoré zahŕňajú napríklad sledovanie nahranej trasy, analýzu spotreby živín alebo cvičenie zohľadňujúce aktuálny stav kondície a regenerácie. Využiť môžeme tiež bežecké tréningové plány, výkonové testy na beh či cyklistiku, vyhodnotenie rôznych typov záťaže, test regenerácie nôh, posúdenie spánkovej regenerácie a mnoho ďalšieho. To všetko sprevádza podpora 130 aktivít, polohové systémy GPS/GLONASS/Galileo/QZSS, kompas, výškomer, vodotesnosť do 10 ATM aj odolnosť spĺňajúca armádne štandardy MIL-STD-810G. Ovládanie prebieha cez dotykový displej a päticu tlačidiel, pri čom spoľahnúť sa môžeme tiež na úctyhodnú výdrž až 7 dní. V ponuke nájdeme hneď tri farebné varianty, rovnako ako možnosť zaobstarať výhodnú súpravu s hrudným pásom.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk
Garmin Forerunner 955 (Solar)

Garmin Forerunner 955

  • Profesionálne športové funkcie
  • Možnosť solárneho sklíčka
  • Až 20-dňová výdrž batérie

Ak to myslíte s behom vážne, existuje pre vás snáď jediný možný variant – Garmin Forerunner. Hoci tento rad ponúka modely rôznych cenových kategórií (pozri Forerunner 55Forerunner 255Forerunner 745), to najlepšie ponúka až vysokoprofesionálny Forerunner 955. Práve tie disponujú snáď všetkými mysliteľnými funkciami, či už ide o komplexné sledovanie organizmu, meranie okysličenia krvi, uloženie hudby, integrované mapy, bezkontaktné platby, alebo detekciu nehody s oznámením polohy. Medzi pokročilými funkciami nájdeme napríklad predpoveď výsledkov, Trénera Garmin, denné odporúčané cvičenia, zhodnotenie aktuálneho výkonu, odporúčanú dobu regenerácie, odporúčané tempo na danej trase alebo vyhodnotenie laktátového prahu a (an)aeróbnej záťaže. Potešia tiež predinštalované topografické mapy, satelitné systémy GPS/GLONASS/Galilelo s podporou dvojpásmového režimu, vodotesnosť 5 ATM, ochranné sklo Corning Gorilla Glass DX alebo možnosť pripojiť externé snímače. Forerunner 955 si však poradí aj s monitorovaním desiatok ďalších aktivít, pričom najviac funkcií na nás čaká pri behu, cyklistike a plávaní (teda triatlone). Oproti predchádzajúcej generácii sa potom môžeme tešiť na dotykový displej, 20-dňovú výdrže batérie či verziu so solárnym sklíčkom.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk

Porovnanie parametrov najlepších smart hodiniek na šport

Model Garmin Swim 2 Garmin Vívoactive 4 a 4S Suunto 7 Garmin Venu 2 Polar Vantage V2 Forerunner 955
Rozmery
42 × 42 × 11,4 mm 4S: 40 × 40 × 13 mm
4: 45 × 45 × 13 mm
50 × 50 × 15,3 mm 3S:40 × 40 × 12 mm
3: 45 × 45 × 12 mm
47 × 47 × 13 mm 46,5 × 46,5 × 14,4 mm
Veľkosť a rozlíšenie displeja 1,04" 208 × 208 px 4S: 1,1" 218 × 218 px
4: 1,3" 260 × 260 px
1,39" 454 × 454 px 3S: 1,1" 360 × 360 px
3: 1,3" 416 × 416 px
1,2" 240 x 240 px 1,3" 260 × 260 px
Typ displeja Transflektívny MIP Transflektívny MIP AMOLED AMOLED Neuvedené Transflektívny MIP
Ochranné sklo Chemicky tvrdené sklíčko Corning Gorilla Glass 3 Corning Gorilla Glass Corning Gorilla Glass 3 Corning Gorilla Glass Corning Gorilla Glass DX
Vodotesnosť/odolnosť 5 ATM 5 ATM 5 ATM 5 ATM 10ATM + MIL-STD-810G 5 ATM
Uloženie hudby Neuvedeno
Polohové systémy GPS, Galileo, GLONASS GPS, Galileo a GLONASS GPS, GLONASS, QZSS a Beidou GPS, GLONASS a Galileo GPS, GLONASS, Galileo a QZSS GPS, Galileo a GLONASS
Bezkontaktné platby (NFC)
Ano, aktuálně ale nefungují v ČR
Športové režimy Niekoľko málo 18 70 30+ 130 22+
Výdrž batérie
7 dní 4S: 7 dní
4: 8 dní
2 dni 3S: 10 dní
 3: 11 dní
7 dní 15 dní (20 dní so solárnym nabíjaním)
Cena

Najlepšie smart hodinky – OUTDOOROVÉ

Či už za dobrodružstvom mierite kamkoľvek, potrebujete smart hodinky, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Presne také sú robustné outdoorové modely, ktoré odolajú prakticky akýmkoľvek podmienkam. Charakteristická je tiež väčšia výdrž batérie, vstavaná GPS a dôraz na tlačidlá na bezproblémové ovládanie znečistenými rukami a s rukavicami. Stretnúť sa môžete aj s predinštalovanými offline mapami, solárnym nabíjaním a radom ďalších futuristických vychytávok.

Amazfit T-Rex 2

Amazfit T-Rex 2 

  • Dotykový AMOLED displej
  • Extrémna odolnosť a vodotesnosť 10 ATM
  • Päť družicových systémov s dvojpásmovým režimom 

V poradie už tretí outdoorový model populárneho radu Amazfit T-Rex sa nesie v znamení zásadných vylepšení, medzi ktorými nájdeme vyššie rozlíšenie displeja, rozšírenú ponuku športových režimov, nové športové funkcie či dvojpásmový režim pre ešte presnejšiu lokalizáciu. Z hľadiska športových ukazovateľov je možné počítať napríklad s tréningovou záťažou, tréningovým efektom, dobou regenerácie alebo VO2 Max. Samozrejmosťou je aj kompas, výškomer, armádny štandard odolnosti MIL-STD-810G, vodotesnosť do 10 atmosfér alebo hneď päť družicových systémov, ktoré zvládajú aj navigáciu do počiatočného bodu. Ovládanie štyrmi tlačidlami potom dopĺňa možnosť využiť dotykový AMOLED displej, pričom neuveriteľná výdrž batérie sľubuje 24 dní bežného používania a 50 hodín nepretržitej GPS. Vyberať môžeme z troch farebných variantov, pričom zvážiť možno aj horšie vybavené, avšak cenovo dostupnejšie Amazfit T-Rex Pro.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk
Garmin Instinct 2

Garmin Instinct 2

  • Až nekonečná výdrž batérie
  • 10 ATM a MIL-STD-810
  • Výborný pomer cena/výkon

Garmin Instinct 2 sú sympatickou kombináciou inteligentných, športových a outdoorových funkcií. Okrem podpory desiatok športových režimov môžeme počítať aj s 3-osým kompasom, barometrickým výškomerom, akcelerometrom, teplomerom či navigačnými systémami GPS, GLONASS a GALILEO. To všetko sprevádza komplexné sledovanie zdravotného stavu, či už ide o srdcový tep, stres, spánok alebo zostávajúcu energiu používateľa. Displej nie je dotykový a pri outdoorových aktivitách sa preto spoľahneme na päticu tlačidiel, ktorých ovládanie je možné aj so znečistenými prstami či s nasadenými rukavicami. To všetko nájdeme v robustnej konštrukcii s vodotesnosťou 10 ATM a vojenským štandardom odolnosti MIL-STD-810. Výborná je tiež výdrž batérie, ktorá so solárnym nabíjaním dosahuje až nekonečný chod. Druhá generácia navyše prináša výber z dvoch veľkostí (40 alebo 45 mm), vyššie rozlíšenie displeja, meranie okysličenia krvi, obchod aplikácií a v prípade solárnej edície dokonca aj bezkonktantné platby. Pribudli aj pokročilé športové ukazovatele vrátane tréningového efektu, tréningovej záťaže, času regenerácie či VO2 Max. Nemenej dôležité je potom automatické rozpoznanie nehody s možnosťou privolať potrebnú pomoc. Garmin Instinct 2 sú dostupné v piatich zaujímavých edíciách a mnohých atraktívnych variantoch.

Cena od Prečítať článok Zobraziť produkt na Alza.sk
Garmin Fenix 7, 7S, a 7X

Garmin Fenix 7(S, X)

  • Profesionálne športové a outdoorové funkcie
  • Solárne dobíjanie
  • Pestrá ponuka modelov

Bohatou nádielkou športových a outdoorových funkcií tradične láka dnes už ikonický rad Garmin Fenix. Ten v siedmej generácii ponúka pestrú ponuku modelov vrátane troch veľkostí a troch odlišných edícií. Popri štandardnom edícii si tak môžeme zvoliť verziu so solárnym nabíjaním či solárnym nabíjaním a zafírovým sklíčkom. Vylepšený solárny panel naviac prináša ešte väčšiu výdrž batérie, ktorá napríklad pri modeli Fenix 7X zvládne až 37 dní. Garmin Fenix 7 zároveň disponuje všetkými dôležitými funkciami, či už ide o Body Battery, automatickú detekciu nehody alebo družicové systémy GPS, GLONASS a Galileo. V porovnaní s Garmin Instinct tu navyše nájdeme VO2 Max, okysličenie krvi, WiFi, kompatibilitu s produktmi Varia či bezkontaktné platby Garmin Pay. Edícia Solar Sapphire navyše disponuje predinštalovanými mapami, zväčšenou vnútornou pamäťou aj viacfrekvenčným určovaním polohy. Úctyhodnú vodotesnosť 10 ATM potom dopĺňa armádny štandard odolnosti, kovové časti konštrukcie či kvalitné ochranné sklíčko. Siedma generácia sa ďalej pýši dotykovým displejom, možnosťou uložiť hudbu do každého modelu, a v prípade Fenix 7X tiež vstavaným svietidlom. Za zváženie stoja taktiež totožne vybavené Garmin Epix, ktoré oproti Fénixom ponúkajú taktiež displej typu AMOLED.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk Prečítať článok

Porovnanie parametrov najlepších outdoorových smart hodiniek

Model Amazfit T-Rex 2 Garmin Instinct Solar Garmin Fenix 7, 7S a 7X
Rozmery 47,1 × 47,1 × 13,65 mm
2S: 40 × 40 × 13,3 mm
2: 45 × 45 × 14,5 mm
7S: 42 × 42 × 14,1 mm
7: 47 × 47 × 14,5 mm
7X: 51 × 51 × 14,9 mm
Veľkosť a rozlišenie displeja
1,39" 454 × 454 px
2S: 0,79 " 156 x 156 px
2: 0,9 × 0,9" 176 × 176 px
7S: 1,2" 240 × 240 px
7: 1,3" 260 × 260 px
7X (Solar): 1,4" 280 × 280 px
Typ displeja
AMOLED Čiernobiely transflektívny MIP
Transflektívny MIP
Dotykový displej


Ochranné sklo
Neuvedené Corning Gorilla Glass
Corning Gorilla Glass DX nebo zafírové sklíčko
Vodotesnosť/odolnosť
10 ATM + MIL-STD-810G
10 ATM + MIL-STD-810
10 ATM a pravdepodobne tiež MIL-STD-810G
Uloženie hudby

Polohové systémy
GPS, GLONASS, Galileo a Beidou a QZSS
GPS, GLONASS a Galileo
GPS, GLONASS a Galileo
Bezkontaktné platby (NFC)
Iba v solárnej verzii
Športové režimy
158+ Približnw 40 40+
Výdrž batérie v smart režime 24 dní 2S:21 dní (51 dní so solárnym dobíjaním)
2:28 dní (nekonečně se solárním dobíjením)
7S: 11 dní/14 dní so solárnym nabíjaním
7: 18 dní/22 dní so solárnym nabíjaním
7X:28 dní/37 dní so solárnym nabíjaním
Cena od

Najlepšie smart hodinky – ŠTÝLOVÉ

Názov „smart hodinky“ síce odkazuje predovšetkým na smart funkcie, v praxi sa však stretávame s čím ďalej tým väčším dôrazom na dizajn. S rastúcou konkurenciou si totiž výrobcovia čoskoro uvedomili, že pokročilé funkcie už mnohým zákazníkom jednoducho nestačia. Stále väčšia pozornosť je tak venovaná vzhľadu, ktorý v súčasnosti už viac-menej dohnal vycibrenosť hodiniek klasických. Najkrajšie smart hodinky sú zvyčajne o niečo tenšie, vzhľadovo prepracovanejšie a vyzerajú skvele pri športe, bežnom nosení aj formálnejších udalostiach. Špecifickou podkategóriou sú tzv. hybridné smart hodinky, ktoré kombinujú mechanické ručičky a smart funkcie, prípadne majú aj skrytý displej.

Xiaomi Amazfit GTS 3

Amazfit GTS 3

  • Prvotriedny AMOLED displej
  • Pokročilá ponuka funkcií
  • Až 12-dňová výdrž batérie

Dominantou štýlového dizajnu hodiniek Amazfit GTS 3 je AMOLED displej so špičkovými parametrami, viac ako 100 ciferníkmi a famóznou svietivosťou až 1 000 nitov. Nemenej úctyhodná je aj konštrukcia z hliníkovej zliatiny, ktorá sa pýši extrémne tenkým telom, vodotesnosťou 5 ATM aj ovládacou korunkou s haptickou odozvou. Samozrejmosťou je potom všestranná ponuka funkcií, medzi ktorými nechýba ani podrobné sledovanie vlastného zdravia. Pre tých aktívnejších z nás je pripravené celodenné monitorovanie pohybu, 150 športových režimov, 5 navigačných systémov, ukazovateľ dostatku pohybu PAI a viacero profesionálnych nástrojov. V porovnaní s druhou generáciou, ktorá je stále v predaji, získame navyše väčší displej s menšími rámčekmi, tenšie telo, pokročilejšie športové funkcie alebo väčšiu výdrž dosahujúcu 12 dní. Amazfit GTS 3 sú k dispozícii v atraktívnych variantoch Graphite Black, Terra Rosa a Ivory White.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk Prečítať článok
Xiaomi Amazfit GTR 3 Pro

Amazfit GTR 3 Pro

  • Bezrámčekový displej špičkovej kvality
  • Prekvapivo rozsiahle vybavenie
  • Až 12-dňová výdrž batérie

Amazfit GTR 3 Pro už na prvý pohľad oslnia elegantným dizajnom, pod ktorým sa skrýva pestrá ponuka funkcií. S vylepšeným biometrickým snímačom navyše získame údaje o našom spánku, tepe, strese, dychu, okysličení krvi a najnovšie aj o teplote pokožky. Na svoje si prídu aj športovci, ktorí využijú 150 režimov, päť navigačných systémov alebo profesionálne zhodnotenie tréningov. To všetko zastrešuje špičkový AMOLED displej so stenčenými rámčekmi, prvotriednym rozlíšením, sýtymi farbami a vysokou svietivosťou až 1 000 nitov. Nemenej lákavá je ponuka 150 dostupných ciferníkov, 12-dňová batéria, vodotesnosť do 5 atmosfér alebo ovládacia korunka s haptickou odozvou. Zvážiť možno aj cenovo dostupnejšie Amazfit GTR 3, ktoré ponúkajú dlhšiu výdrž, nedisponujú však Bluetooth telefonovaním, ukladaním hudby, WiFi ani variantom s koženým remienkom.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk Prečítať článok
Garmin Lily; najlepšie smart hodinky

Garmin Lily

  • Pôvabný dizajn na úrovni módneho doplnku
  • Drobný rozmer na dámske zápästie
  • Množstvo funkcií pre zdravie, šport aj všedné vyžitie

Medzi najnovšie štýlové smart hodinky patria aj vskutku neprehliadnuteľné Garmin Lily, jeden z mála modelov vyhranený priamo ženám. Tomu zodpovedá ako nižšia váha, tak výrazne menšia konštrukcia, ktorá dokonale ladí s drobným zápästím. Displej štandardne zobrazuje iba unikátny vzor, na ktorom sa ale v prípade potreby bleskurýchle objavia aj potrebné informácie. Všetko ovládanie prebieha cez dotykový panel, ktorý kryje ochranné sklíčko Corning Gorilla Glass 3 a príjemnou správou je tiež päťdňová výdrž batérie. Vnútri sa navyše skrýva nečakané množstvo funkcií vrátane merania tepu, stresu, dychu, spánku či okysličenia krvi. Získame tiež prehľad o zostávajúcej energii používateľa (Body Battery), stavu hydratácie, ale napríklad aj menštruačnom cykle alebo tehotenstve. V oblasti športu na nás čaká celodenné sledovanie pohybu, ukazovateľ zdatnosti VO2 Max alebo 11 športových režimov, medzi ktorými vďaka vodotesnosti nechýba ani plávanie. Dôležitou funkciou je tiež Asistencia, ktorá v prípade núdze umožňuje kontaktovať zvolené kontakty, ktorým je automaticky zaslaná aj aktuálna poloha. Vyberať môžeme z cenovo dostupnejšieho radu Sport, ktorý ponúka 3 varianty so silikónovým remienkom; a luxusnejšej edície Classic, ktorá láka 3 ďalšími variáciami s remienkom z pravej talianskej kože.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk Prečítať článok
Garmin Vívomove 3 Style

Garmin Vívomove 3 Style

  • Dva farebné AMOLED displeje
  • Meranie stresu aj Body Battery
  • Garmin Pay (NFC)

Hybridné Garmin Vívomove 3 Style bezpochyby patria medzi najlepšie vyzerajúce modely na trhu. Nadčasový vzhľad zaisťuje kombinácia mechanických ručičiek a minimalistické podoby ciferníka. Na rozdiel od lacnejšej verzie Sport tu nájdeme Garmin Pay a dva farebné AMOLED displeje, ktoré sa pochopiteľne rozsvecujú iba v prípade potreby. Prednú stranu navyše stráži ochranné sklo Corning Gorilla Glass 3 a vďaka vodotesnosti do piatich atmosfér sa netreba obávať ani vody. Vedľa unikátneho dizajnu však Vívomove 3 Style nnechýbajú ani dôležité funkcie, ako sú notifikácia, počasie, VO2 Max, rovnako ako sledovanie pohybu, srdcového tepu alebo okysličenie krvi. Vívomove 3 Style podporujú 9 športových režimov, meranie stresu, spánku, sledovanie menštruačného cyklu a nechýba ani obľúbená funkcia Body Battery. S Garmin Vívomove 3 Style bežnému používateľovi jednoducho nič nechýba. Vyberať môžeme z niekoľkých prekrásnych spracovaní v univerzálnej veľkosti.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk Prečítať recenziu
Withings Scanwatch

Withings Scanwatch

  • Mimoriadne elegantný vzhľad
  • Podrobné sledovanie zdravia
  • 30-dňová výdrž batérie

Výnimočne elegantný dizajn, mechanické ručičky aj všetky podstatné funkcie. To sú Withings Scanwatch, precízne spracované hodinky, ktoré sa pýšia vodotesným puzdrom z nerezovej ocele, kvalitným PMOLED displejom aj ochranným sklíčkom zo samotného zafíru. Prítomné sú tiež najpokročilejšie technológie na sledovanie zdravia, ktoré sú navyše overené štúdiami svetovo uznávaných inštitúcií. Popri sledovaní srdcového tepu s detekciou nezvyčajných hodnôt, ide najmä o meranie EKG, okysličenie krvi (SpO2), frekvenciu dýchania alebo podrobnú analýzu spánku. Monitorovaná je tiež celodenná aktivita, pričom nechýba ani podpora 30 športových režimov alebo ukazovateľ VO2 Max. Úctyhodná je aj výdrž batérie, ktorá zvládne 30 dní na jediné nabitie. 42 mm veľkosť je k dispozícii vo farbe Black alebo White, zatiaľ čo 38 mm model sa vyrába v odtieni Black, White, Rose Gold a Rose Blue. Vymeniť je možné aj samotné remienky, takže Withings Scanwatch budú vždy pôsobiť presne podľa našich predstáv.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk Prečítať článok
Withings Scanwatch Horizon

Withings Scanwatch Horizon

  • Zafírové sklíčko a 5-ročná záruka
  • 30-dňová výdrž a dva remienky v balení
  • Podrobné sledovanie zdravia vrátane EKG

Medzi najnovšie modely na tomto zozname patria úchvatné hybridné hodinky Withings Scanwatch Horizon, ktoré vsádzajú na skrytý displej a prémiové materiály, či už ide o zafírové sklíčko alebo puzdro z nerezovej ocele. Nie je preto divu, že ide o najodolnejšie hodinky tohto výrobcu, ktorý sa tak nebojí ponúknuť rovno päťročnú záruku. Pozadu nezostáva ani výbava, ktorá obsahuje cez 100 rôznych aplikácií a funkcií vrátane sledovania všedného pohybu či podpory viac ako tridsiatich športových aktivít s automatickou detekciou niektorých z nich. Nadštandardný zostáva aj monitoring zdravia, či už ide o srdcový tep, spánok, okysličenie krvi, poruchy dýchania alebo samotné EKG. Medzi ďalšie lákadlá patrí vodotesnosť do 10 ATM, 30-dňová výdrž batérie, dva remienky v balení či luminiscenčný ciferník, ktorý svieti dokonca aj v tme.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk

Porovnanie parametrov najlepších štýlových smart watch

Model Amazfit GTS 3 Amazfit GTR 3 Pro Garmin Lily Garmin Vívomove3 Style Withings Scanwatch Withings Scanwatch Horizon
Rozmery 42,4 × 36 × 8,8 mm
46 × 46 × 10,7 mm
34,5 × 34,5 × 10,15 mm 
42 × 42 × 12 mm
38 mm: 38,4 × 38,4 × 13,2 mm 
42 mm: 42 × 42 × 13,7mm 
Neuvedené
Veľkosť displeja
1,75" 1,45"
1.00 × 0.84" 0,95" × 0,74"
Priemer 13 mm Neuvedené
Rozlíšenie displeja
390 × 450 px 480 × 480 px
240 × 201 px 240 × 240 px Celkovo cez 9 000 px Neuvedené
Typ displeja
AMOLED
AMOLED TFT LCD
AMOLED
PMOLED
PMOLED
Ochranné sklo
Tvrdené sklíčko
Tvrdené sklíčko Corning Gorilla Glass 3
Corning Gorilla Glass 3
Zafírové sklíčko
Zafírové sklíčko
Vodotesnosť/odolnosť
5 ATM 5 ATM 5 ATM 5 ATM 5 ATM 10 ATM
Uloženie hudby






Polohové systémy
GPS, GLONASS, Galileo, BDS a QZSS
GPS, GLONASS, Galileo, BDS a QZSS
WiFi
2,4 GHz (iba na prenos hudby) nie nie nie nie
Bezkontaktné platby (NFC)


Športové režimy
150+
150+ 11 11 30+
30+
Štandardná výdrž batérie
Až 12 dní
Až 12 dní 5 dní
5 dní
30 dní 30 dní
Cena od

Najlepšie smart hodinky – DETSKÉ

Rozmanitá a stále obľúbenejšia kategória smart watch pre deti je charakteristická zjednodušeným rozhraním, jednoduchším ovládaním, vyššou odolnosťou voči prachu a vode, ale napríklad aj relatívne lepšou cenovou dostupnosťou. Prvá skupina takýchto zariadení ponúka nielen užitočné funkcie, ale aj prehľad o pohybovej aktivite a hravou motiváciou k činnosti navyše. Iné modely naproti tomu cielia na maximálne zabezpečenie dieťaťa, čo dosahujú funkciami SOS, možnosťou lokalizácie, ale napríklad aj počúvaním okolia cez mikrofón. Takéto inteligentné hodinky často nahrádzajú mobilný telefón, ktorý menšie deti predsa len ľahko stratia alebo poškodia. Počítať preto môžeme s volaním prostredníctvom SIM karty, zasielaním hlasových či SMS správ, a v niektorých prípadoch dokonca aj videohovory. Detské inteligentné hodinky sa totiž ukazujú ako ideálne riešenie pre ratolesti, ktoré sú na mobil ešte príliš malé, ale s ktorými chceme zostať v bezpečnom spojení.

detské smart hodinky; wowme; WowME Kids Smile

WowME Kids Smile

Prečítať článok
  • GPS lokalizácia a funkcie SOS
  • Telefonické hovory, SMS aj hlasové správy
  • Mimoriadne výhodný pomer cena/výkon

Detské smart hodinky WowME Kids Smile ponúkajú široké množstvo funkcií na dokonalé zabezpečenie vašich ratolestí. SIM karta sprístupňuje telefonické hovory, SMS a hlasové správy, zatiaľ čo predvolené kontakty znemožňujú nežiaduce spojenie s cudzou osobou. Nechýba ani GPS lokalizácia s upozornením na opustenie bezpečných zón, diaľková aktivácia fotoaparátu alebo funkcia SOS, ktorá spustí telefonovanie, odošle SMS a upozorní aj v mobilnej aplikácii. Deti ocenia aj zábavnú matematickú hru, krokomer, monitorovanie spánku alebo svietidlo. Ďalšou výhodou je dotykový displej, tvrdené ochranné sklo a stupeň krytia IP56, ktorý garantuje zvýšenú ochranu voči prachu aj kvapkám vody. Nazbierané údaje sú odosielané do oficiálnej mobilnej aplikácie, ktorá je rovnako ako hodinky kompletne v češtine. WowME Kids Smile sú dostupné v čiernom, modrom a ružovom variante, a spokojní tak budú chlapci aj dievčatá. Zvážiť možno aj drahší variant WowME Kids 4G, ktorý láka krajším IPS displejom, WiFi, videohovormi, magnetickým nabíjaním, úplnou prachotesnosťou a vodotesnosťou aj pri ponorení do vody.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk
Garmin vívofit junior3

Garmin vívofit junior3

  • 7 farebných variantov s vymeniteľnými remienkami
  • Zábavná motivácia k pohybu
  • Ročná výdrž batérie

So smart watch Garmin vívofit juniour3 sa denný pohyb stane zábavnejším ako kedykoľvek predtým. Pokiaľ nazbiera dieťa aspoň 60 aktívnych minút denne, sprístupní si zábavný obsah v mobilnej aplikácii a čím viac hranicu prekoná, tým dlhšie následne môže hrať. Dlhodobé plnenie denných cieľov potom odomyká ďalšie oblasti hry a prostredníctvom krokovej výzvy je možné súťažiť aj s kamarátmi či príbuznými. Popri sledovaní počtu krokov, zdolanej vzdialenosti a spánku, je možné využiť tiež budík, časovač, stopky alebo zobrazenie času na ciferníku podľa vlastného výberu. Krízové situácie zase pomôže vyriešiť funkcia SOS, ktorá ukáže kontaktné informácie rodičov. Tí pre zmenu môžu zadávať úlohy, stanovovať upozornenia aj odmeny, ktoré dieťa následne vymení za reálne výhody. Smart hodinky navyše využívajú transflektívny farebný displej na výbornú čitateľnosť aj na priamom slnku a zásluhou vodotesnosti nie je problém ani ponorenie do vody. Garmin vívofit junior3 sú k dispozícii v klasickom rade alebo špeciálnych edíciách Marvel a Princess, ktoré ponúkajú unikátny dizajn aj špeciálny obsah. Celkom možno teda vyberať zo siedmich farebných variantov, pri čom vymeniteľné sú aj samotné remienky. Neprehliadnuteľným bonusom je samozrejme aj priaznivá cena.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk
WowME Kids 4G

WowME Kids 4G

  • Výborný pomer cena/výkon
  • Volanie, SMS a videohovory
  • GPS lokalizácia a funkcia SOS

Bezpečné spojenie s vašimi deťmi zaistia detské smart hodinky WowME Kids 4G, ktoré sprístupňujú (video)hovory, SMS správy, GPS lokalizáciu aj stráženie bezpečných zón s upozornením na ich opustenie. Pripojenie k mobilnej sieti zaisťuje vložená SIM karta, nechýba však ani Wi-Fi, ochrana pred nevyžiadanými kontaktmi, české rozhranie alebo dotykový IPS displej s ochranou v podobe tvrdeného sklíčka. Oceniť musíme tiež zvýšenú odolnosť voči prachu a vode (IP67), budík, sledovanie spánku, integrované svietidlo, monitoring pohybu, niekoľkodennú výdrž batérie, zábavné hry či SOS tlačidlo na možnosť okamžitého vytočenia núdzového kontaktu. Voliť môžeme medzi čiernym, modrým a ružovým variantom hodiniek, k dispozícii je ale aj vylepšený model WowME Kids 4G Safe+, ktorý zvláda aj detekciu a diaľkové upozornenie na zloženie hodiniek.

Cena od Zobraziť produkt na Alza.sk Prečítať článok

Porovnanie parametrov najlepších detských smartwatch

Model WowME Kids Smile Garmin vívofit junior3 WowME Kids 4G
Rozmery Neuvedené Neuvedené 14,5 × 23,5 mm
Veľkosť displeja
1,44" 14,11 × 14,11 mm
1,4"
Rozlíšenie displeja
? 112 × 112 px
Neuvedené
Vodotesnosť/stupeň odolnosti
IP56 5 ATM
IP67
Telefónne hovory

Videohovory



Polohové systémy
GPS

GPS
Lokalizácia polohy

Funkcia SOS
Áno, ale zobrazí iba kontakt na rodičov
Výdrž batérie
Až 4 dny Až 1 rok
Až 3 dni
Cena od
Vytlačiť
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií