AP+ nový vizuál AD homeoffice

Plavecké packy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Plavecké packy sú vynikajúcim doplnkom k plaveckému vybaveniu, ktorý pomáha zlepšiť fyzickú kondíciu a techniku plávania, či už ide o rekreačné plávanie alebo prípravu na preteky. Ako vybrať plavecké packy? Prečítajte si viac.

Pokračovať

Čo sú plavecké packy?

Plavecké packy sú špeciálne pomôcky, ktoré si plavci nasadzujú na ruky. Sú navrhnuté tak, aby zvýšili odpor vo vode počas plávania. Vďaka tomu plavec musí vynaložiť viac sily na každý úder rúk, čo pomáha posilňovať hornú časť tela a zlepšovať techniku plávania. Plavecké packy môžu mať rôzne tvary a veľkosti a sú vyrobené z rôznych materiálov, ako je silikón alebo plast, aby poskytli optimálny odpor a pohodlie.

Pre koho sa hodia plavecké packy?

Plavecké packy sú významným nástrojom na tréning plavcov všetkých úrovní. Pomáhajú zlepšovať silu, rýchlosť a techniku plávania. Používanie paciek zvyšuje odpor vo vode, čo núti plavcov pracovať tvrdšie a efektívnejšie. To vedie k zlepšeniu sily ramien a hrudníka a pomáha vyvíjať lepší plavecký záber. Packy tiež pomáhajú zlepšiť koordináciu a tempo plávania.

Ako vybrať plavecké packy?

Plavecké packy sú určené pre mužov aj ženy a sú dostupné v rôznych veľkostiach a tvaroch, aby vyhovovali individuálnym potrebám plavcov. Dôležité je vybrať packy, ktoré sú vhodné pre konkrétnu úroveň plavca a typ tréningu. Pre začiatočníkov môžu byť vhodnejšie menšie a ľahšie packy, zatiaľ čo skúsenejší plavci môžu preferovať väčšie a ťažšie varianty na intenzívnejší tréning.

Plavecké plutvy môžu doplniť plavecké packy

Okrem paciek sú pri plávaní často používané aj plavecké plutvy. Tie sa nasadzujú na nohy a pomáhajú zlepšiť rýchlosť a výdrž plavcov, rovnako ako techniku nôh. Plutvy, podobne ako packy, zvyšujú odpor vo vode, čo vedie k zlepšeniu silových aspektov plávania a vytrvalosti.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
5 položiek
Labky Agility veľ. XS Junior
Plavecké labky – Finis
Zľavnené -3 %
27,90 € 28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTfin28
Head - Labky plavecké CONTOUR PADDLE, L
Plavecké labky – pánske
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTdd653
Head - Labky plavecké CONTOUR PADDLE, M
Plavecké labky – vyhotovenie unisex
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTdd652
Head - Labky plavecké CONTOUR PADDLE, S
Plavecké labky – pánske
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTdd651
Head labky plavecké CONTOUR PADDLE
Plavecké labky – unisex vyhotovenie
19,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SPTdd651nad
plávanieAko si užiť leto pri vode Najlepšie sa horúce letné dni trávia pri vode, kde sa dá vedľa slnenia a odpočinku zažiť tiež mnoho aktívnej zábavy. Vyskúšajte jazdu na paddleboarde, potápajte sa s vodným skútrom alebo si len skočte zaplávať, nech urobíte niečo pre svoje zdravie.
Osviežte tohtoročné vodné radovánky o zaujímavú novinku v podobe paddleboardov. Jednoducho povedané ide o dosku, na ktorej sa stojí alebo kľačí a pomocou pádla sa pohybujete. Ide o zábavu pre malých, veľkých, a dokonca aj pre seniorov. Tak idete do toho?

Plavecké packy

V kategórii Plavecké packy máme práve teraz na Alza.sk celkom 5 produktov.

Plavecké packy – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné plavecké packy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie plavecké packy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii plavecké packy recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií