Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Prsačky na ryby

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Veľkosť
41
(4)
44
(4)
46
(4)
40
(3)
42
(3)
Najnovšie objednávky

Či už ste vášnivý rybár, milovník outdoorových aktivít, alebo len potrebujete spoľahlivú ochranu pred vodou, prsačky na ryby sú praktickým a užitočným doplnkom vašej výbavy. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako vybrať prsačky na mieru.

Pokračovať

Na čo slúžia prsačky?

Prsačky sú nevyhnutným pomocníkom pre rybárov, lovcov, záhradníkov a všetky profesie, ktoré pracujú v blízkosti vody alebo v mokrých podmienkach. Sú ideálne na brodenie v riekach, rybolov v jazerách, prácu na zaplavených poliach alebo pri čistení rybníkov. Keď vyberáte prsačky na ryby, je dôležité zvážiť materiál, ktorý by mal zodpovedať prostrediu a typu činnosti, a tiež zvoliť vhodnú veľkosť.

Vyberte si neoprénové prsačky alebo variant z PVC

Materiál, z ktorého sú vyrobené prsačky, je kľúčovým faktorom, ktorý určuje ich odolnosť, pohodlie a vhodnosť pre konkrétne podmienky. PVC prsačky sú cenovo dostupné a ponúkajú dobrú odolnosť proti vode, zatiaľ čo neoprénové prsačky poskytujú väčšiu tepelnú izoláciu, takže sú ideálne do chladnejších podmienok alebo na dlhý pobyt vo vode. Každý materiál má svoje špecifické vlastnosti, ktoré je potrebné zvážiť v závislosti od plánovaného použitia.

V akých veľkostiach sa ponúkajú rybárske prsačky?

Správna veľkosť je zásadná pre komfort a bezpečnosť používateľa. Príliš malé rybárske prsačky môžu byť nepohodlné a obmedzovať pohyb, zatiaľ čo príliš veľké zvyšujú riziko zachytenia o prekážky. Veľkosti sa zvyčajne pohybujú od 36 až 49 pri štandardných veľkostiach nôh a od M až XXL pre rôzne telesné typy. Dôležité je zvoliť prsačky na ryby, ktoré zodpovedajú ako veľkosti nohy, tak aj obvodu tela, aby sa zabezpečilo pohodlie a voľnosť pohybu.

i

Pre malých rybárov sú tu detské prsačky na ryby

Detské prsačky na ryby sú navrhnuté tak, aby malým dobrodruhom poskytovali maximálnu ochranu a pohodlie. Veľkosti sú špeciálne prispôsobené detským proporciám a často zahŕňajú elastické a nastaviteľné traky, aby prsačky rástli spolu s dieťaťom. Dôležitým aspektom je bezpečnosť, preto sú často vybavené protišmykovými podrážkami pre bezpečný pohyb.

Aké vlastnosti majú rybárske čižmy – prsačky?

Rôzne vlastnosti, ktoré majú rybárske čižmy – prsačky, zlepšujú používateľský zážitok. Elastické a nastaviteľné traky umožňujú prispôsobiť prsačky na ryby rôznym telesným typom a zaisťujú, že počas pohybu zostanú na svojom mieste. Vrecká sú užitočné na ukladanie náradia, návnad alebo osobných predmetov. Protišmyková podrážka je nevyhnutná na zabezpečenie stability na klzkých alebo nestabilných povrchoch.

Hľadáte lacnejšie prsačky? Bazár vám ponúkne kúsky za výhodnejšie ceny.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
FOX Lightweight Camo Waders Skladom podľa variantu
Prsačky –
97,92 €

2.
DAM Hydroforce Nylon Taslan Chestwader Skladom podľa variantu
Prsačky –
65,53 €

8 položiek
FOX Lightweight Camo Waders - Prsačky Varianty
97,92 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: RYB018247nad
65,53 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: JVR075211NAD
PROS - Brodiace nohavice Standard SB01 - Prsačky Varianty
56,76 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: RYB015844nad
FOX Chest Waders - Prsačky
46
Varianty
FOX Chest Waders
Prsačky –
117,50 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: JVR066894NAD
Trakker N2 Chest Waders - Prsačky Varianty
96,71 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: JVR055951NAD
52,84 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: RYB015857nad
FOX Lightweight Camo Waders Veľkosť 44 - Prsačky Varianty
97,92 €
Na sklade 1 ks u dodávateľa
Objednávací kód: RYB018250
Delphin Prsačky River - Prsačky
41 47
Varianty
5,0
Delphin Prsačky River
Prsačky –
58,63 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: JVR069924NAD

Prsačky na ryby

V kategórii Prsačky na ryby máme práve teraz na Alza.sk celkom 8 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné prsačky na ryby Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie prsačky na ryby Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii prsačky na ryby recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií