Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Razor – značka, ktorá stvorila kolobežkovú zábavu

Zobraziť katalóg
Razor – značka, ktorá stvorila kolobežkovú zábavu

Sponzorovaný článok

Aktualizované

Značka Razor vznikla už v roku 2000, napriek tomu dodnes určuje trendy v oblasti kolobežiek a ďalších diabolských vozidiel. Jej produkty sú kombináciou moderného dizajnu a inovačných technológií, vďaka čomu sú obľúbené predovšetkým medzi zástupcami mladšej generácie. Elektrické kolobežky, hoverboardy, waveboardy alebo tiež prídavné kolieska na topánky, to všetko nájdete v portfóliu americkej značky Razor. Zoznámte sa!

Úspech na seba nenechal dlho čakať!

Nečakajte príbeh, ktorý začal v roku 1850 v malej kôlničke kdesi na divokom západe, odkiaľ partia nadšencov dobyla svet. Značka Razor sa zrodila v roku 2000 v Kalifornii. A na dobytie sveta jej stačilo len šesť mesiacov!

Už ich prvých odrážacích kolobežiek nazvaných Model A sa totiž počas pol roka po uvedení na trh predalo neuveriteľných päť miliónov kusov! Okrem toho pozbierala niekoľko prestížnych ocenení, a to vrátane Hračky roka alebo Ceny pre najpredávanejšiu hračku roka 2000 od prestížneho časopisu Forbes.

Razor, dievča, waveboard

Od tej doby zbiera Razor prestížne ocenenie každý rok. Skrýva totiž v sebe túžbu po inováciách. Objavuje nové cesty. Využíva najnovšie technológie aj patenty.

Razor, to je veľa zábavy na kolesách

Pritom ale nezabúda na to, kde sa zrodil a prečo. V Razor sa odráža vplyv Južnej Kalifornie, stelesňuje dušu slobody a zábavy, ktorá je zakorenená v obľúbených akčných športoch – motokrose, BMX, snowboardingu, skateboardingu aj surfingu.

S túžbou po čím ďalej väčších porciách zábavy sa potom rozširoval aj sortiment značky Razor. Do svojho portfólia tak postupne začlenil nielen elektrické kolobežky, ale aj veľa ďalších vychytávok na kolieskach poháňaných elektrinou aj manuálne – hoverboardy, motokáry, big wheels, trojkolky, driftovacie stroje...to je veľa zábavy na kolesách!

Inžinieri a dizajnéri pritom všetko realizujú s ohľadom na firemné motto: „Nezáleží na tom, ako jazdíte. Záleží na tom, aký pocit z jazdy máte!“

Najzaujímavejšie modely z dielne Razor

Najväčšiu popularitu medzi všetkými vozidlami Razor si stabilne udržujú kolobežky, a to nielen tie klasické, odrážacie, ale predovšetkým tie elektrické. Jednou z nich je kolobežka Razor Power Core E100, tá zvládne vďaka úspornej technológii Power Core na jedno nabitie až 60 minút nepretržitej jazdy. Kto netúži po maximálnom pohodlí, ale skôr po rýchlej a adrenalínovej jazde, ten naopak siahne po kolobežke Razor E300S, ktorá dokáže vyvinúť rýchlosť až 24 km/h.

i Hoverboard je zmenšený variant známeho vozidla segway, ktorý navyše nedisponuje žiadnymi riadidlami. Smer a rýchlosť jazdy je preto založený čisto na prenášaní vlastnej váhy a neustálom balansovaní. Balančný systém vnútri hoverboardu funguje na základe spolupráce mikroprocesorov s niekoľkými gyroskopmi, ktoré pomáhajú vyhodnocovať polohu jazdca voči vozidlu. Vzhľadom na ľahké ovládanie, ľahkú konštrukciu a nižšiu cenu si ho obľúbili ľudia naprieč generáciami po celom svete.

Okrem kolobežiek stojí určite za zmienku špeciálny waveboard Razor Ripsurf, ktorý sa svojím vzhľadom výrazne blíži tradičnému skateboardu. Na rozdiel od neho má ale Razor Ripsurf iba dve kolieska a jazda na ňom zámerne simuluje pohyby surfovej dosky na vlnách oceánu.

Najmä medzi mladšími školákmi sa nebývalej obľube tešia prídavné kolieska na päty Razor Jetts. Tie dokážu aj z tých najobyčajnejších tenisiek vytvoriť iskrivý, a hlavne zábavný dopravný prostriedok.

Kolobežky pre profesionálnych jazdcov

Razor ale nikdy nezabudol, aký produkt stál pri jeho zrode. Preto prišiel s radom Pro – oficiálna séria kolobežiek na súťažné zápolenie, ktorú používajú profesionálni rideri Teamu Razor. Ich hliníková konštrukcia je odľahčená a zároveň extrémne odolná. Ich dizajn vám umožní vykonávať aj tie najšialenejšie triky!

Vytlačiť
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií