AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Riadidlá na bicykel

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Nové riadidlá na bicykel môžu úplne zmeniť váš zážitok z jazdy. Ak vaše staré riadidlá nevyhovujú, môže dôjsť k bolestiam v chrbte, ramenách, či v rukách. Okrem toho vám nové riadidlá ponúknu lepšiu ergonómiu, čo zvyšuje pohodlie aj počas dlhých jázd.

Pokračovať

Prečo si kúpiť nové riadidlá na bicykel

Nové riadidlá na bicykel môžu v prvom rade zlepšiť ergonómiu a znížiť napätie v rukách, chrbte a ramenách, čo je kľúčové pre dlhšie jazdy bez nepríjemných bolestí. Správne vybrané riaditka na bicykel môžu tiež zlepšiť ovládateľnosť bicykla, čo vám dáva väčšiu kontrolu a istotu na ceste, alebo v teréne. Výmenou riadidiel okrem iného upravíte aj vzhľad vášho bicykla, môžu byť teda aj príjemným estetickým doplnkom k vašej cyklistickej výbave.

Ako vybrať riadidlá na bicykel?

Kľúčovým parametrom, ktorým riadidlá na bicykel disponujú, je priemer. Aby riadidlá perfektne sedeli na vašom bicykli, musia zodpovedať priemeru hlavovej rúrky vášho bicykla. Okrem toho je dôležité brať do úvahy šírku, tvar a uhol riadidiel, pretože tieto faktory určujú, ako sa budete cítiť počas jazdy. Ak preferujete rýchlu jazdu na ceste, mohol by vás zaujímať úzky a aerodynamický tvar. Pre MTB cyklistov sú zase vhodné širšie riadidlá, ktoré poskytnú lepšiu kontrolu.

Chcete sa poobzerať aj po ďalšom príslušenstve? Prečítajte si náš článok Ako vybrať svetlo na bicykel.

Na našom obchode nájdete nielen riaditka na bicykel

Riaditka na bicykel nie sú jediným artiklom na bicykel, ktorý na našom obchode nájdete. Dôležité miesto u nás zaujímajú aj spätné zrkadlá na riadidlá, ktoré vám umožnia mať prehľad o dianí za vami bez toho, aby ste museli otočiť hlavu. To je obzvlášť užitočné v hustej premávke, kedy sú dôležité najmä rýchle reakcie.

i

Kvalitné spätné zrkadlo by malo byť odolné proti otrasom, aby obraz nebol rozmazaný a malo by ponúkať široký uhol pohľadu. Inštalácia je rýchla a jednoduchá, a preto by spätné zrkadlo na riadidlá nemalo chýbať na žiadnom mestskom bicykli.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
3 položky
4,5
Force riadidlá Road H9.2 31,8/440 mm Al, čierna
Riadidlá – priemer riadidiel pre predstavec 31.8mm, šírka 440mm, materiál hliník, hmotnosť 326g
21,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTms2390
4,1 32×
Force spätné zrkadlo na riadidlá ľavé, čierne
Spätné zrkadlo – spätné zrkadlo na riadidlá, rozmer: 75×110mm, určené pre riadidlá s priemerom 22.2mm, odrazové sklo na zadnej strane, možnosť nastavenia uhlu, hmotnosť: 139g
5,50 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTms2477
4,1 32×
Force spätné zrkadlo na riadidlá ľavé, čierne
Spätné zrkadlo – spätné zrkadlo na riadidlá, rozmer: 75×110mm, určené pre riadidlá s priemerom 22.2mm, odrazové sklo na zadnej strane, možnosť nastavenia uhlu, hmotnosť: 139g
5,80 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTms2477
inteligentný zámokSmart zámok Pealock 2 spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu Smart zámok Pealock 2 je kompletne českým produktom, ktorý spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu. A rozhodne nielen to. Čo všetko ponúkne?
Servis a pravidelná údržba vášho bicykla je kľúčom k tomu, aby vám dobre a dlho slúžil. Čo si zvládnete opraviť alebo ošetriť doma a kedy je lepšie sa obrátiť na služby odborníkov?

Riadidlá na bicykel

V kategórii Riadidlá na bicykel máme práve teraz na Alza.sk celkom 3 produktov.

Riadidlá na bicykel – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné riadidlá na bicykel Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie riadidlá na bicykel Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie riadidlá na bicykel Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii riadidlá na bicykel recenzie
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií