Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ sport AD homeoffice

Sedlovky na bicykel

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Sedlovky sú nevyhnutnou súčasťou každého bicykla a zohrávajú kľúčovú úlohu pri zabezpečení pohodlia a výkonu počas jazdy. Ich úlohou je prepojiť ráfik bicykla so sedlom, čo umožňuje jazdcovi zmenu výšky a uhla sedla s cieľom optimalizovať polohu počas jazdy. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ktorá sedlovka na bicykel bude pre vás tá správna.

Pokračovať

Čo je sedlovka?

Sedlovka na bicykel je kľúčovým komponentom každého bicykla, ktorý spája rám bicykla so sedlom, umožňuje zmenu výšky sedla a jeho polohy vzhľadom na rám, aby si jazdec mohol nájsť optimálnu a pohodlnú polohu sedenia. Priemer a dĺžka, ktorú má sedlovka, by mali byť v súlade s rámom bicykla a fyzickými proporciami jazdca. Ďalej je dôležité brať do úvahy typ jazdy, na ktorú bude bicykel prevažne slúžiť. Materiál tiež ovplyvňuje hmotnosť, odolnosť a flexibilitu.

Správne zvolená sedlovka na bicykel zvyšuje pohodlie a výkonnosť počas jazdy a môže predchádzať zdravotným problémom, ako sú bolesti chrbta a panvy.

Sedlovka na bicykel – ako ju vybrať?

Sedlovka na bicykel je dostupná v rôznych materiáloch, dĺžkach a priemeroch, a jej správny výber je kľúčový na to, aby jazdec mohol naplno využiť potenciál svojho bicykla. Bez ohľadu na to, či ste začiatočník, alebo skúsený jazdec, správna sedlovka má veľký vplyv na celkový zážitok z jazdy na bicykli.

  • Odpružená sedlovka na bicykel prináša extra pohodlie tým, že absorbuje otrasy a vibrácie z terénu, takže je ideálna na dlhšie jazdy a do náročného terénu.
  • Predĺžená sedlovka poskytuje väčší rozsah nastavenia výšky, čo je užitočné pre vyšších jazdcov.
  • Teleskopická sedlovka na bicykel umožňuje plynulú zmenu výšky sedla.

i

Nevyhnutné sedlo na bicykel

K sedlovke nevyhnutne patrí aj sedlo. Sedlo na bicykel je jedným z najdôležitejších bodov kontaktu medzi jazdcom a bicyklom a jeho správny výber môže výrazne ovplyvniť pohodlie počas jazdy, preto jeho výber neberte na ľahkú váhu.

Aké ďalšie príslušenstvo môže sedlovka vyžadovať?

Okrem samotnej sedlovky na bicykel je tiež dôležité zvážiť aj ďalšie príslušenstvo, ktoré zahŕňa napríklad redukciu a objímky. Každý z týchto doplnkov a príslušenstva zohráva svoju úlohu pri vytváraní pohodlnej, bezpečnej a príjemnej jazdnej skúsenosti pre cyklistov všetkých štýlov a úrovní.

  • Redukcia sedlovky na bicykel umožňuje, aby sa sedlovka s menším priemerom dala namontovať do rámu s väčším priemerom. To je užitočné pri prispôsobení individuálnym potrebám.
  • Objímka sedlovky zaisťuje jej bezpečné uchytenie v ráme bicykla. Výber správnej objímky je dôležitý na udržanie stability a bezpečnosti počas jazdy.

Stále neviete, ktorú si vybrať? Prečítajte si, čo hovoria na sedlovky na bicykel recenzie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
Merco Zoom 304
Sedlovka – materiál: hliníková zliatina 6061, priemer sedlovej rúrky: 30,4 mm, dĺžka: 350 mm, hmotnosť: 0,36 kg
11,39 €
Na sklade > 10 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTrssedl04
CyklistikaServis bicykla: Ako na to? Servis a pravidelná údržba vášho bicykla je kľúčom k tomu, aby vám dobre a dlho slúžil. Čo si zvládnete opraviť alebo ošetriť doma a kedy je lepšie sa obrátiť na služby odborníkov?

Sedlovky na bicykel

V kategórii Sedlovky na bicykel máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Sedlovky na bicykel – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné sedlovky na bicykel Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie sedlovky na bicykel Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie sedlovky na bicykel Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii sedlovky na bicykel recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií