PET PET

Tyčinky SENS so svrčou múkou – revolučný zdroj proteínu

Zobraziť katalóg
Tyčinky SENS se cvrččí moukou

Sponzorovaný článok

Aktualizované

Prvotriedna živočíšna bielkovina, vysoké množstvo zdravých tukov, vápnik, zinok, železo a k tomu chuť prémiových surovín. To všetko bez stopy antibiotík a rastových hormónov, pri minimálnej záťaži na životné prostredie a s vysoko humánnym prístupom k živočíchom. Prichádza s energetickými a proteínovými tyčinkami SENS naozaj revolúcia v stravovaní? A čo je na múke zo svrčkov tak výnimočné?

Múka zo svrčkov – čo je na nej tak skvelé?

Viete, že hmyz obsahuje viac vysoko kvalitných bielkovín ako mäso, svrčky dokonca 65 percent, navyše minerálne látky ako železo, vápnik alebo B vitamíny? Že vďaka obsahu nenasýtených mastných kyselín je kvalitou prirovnávaný k mäsu rýb? A je nízkotučný, čo ocenia ľudia strážiaci si váhu. Tradičné zdroje bielkovín preto nemôžu s hmyzom súperiť.

Tyčinka Sens; svrčia múka; proteín

Proteínové tyčinky SENS ponúknu bezpečnú živočíšnu bielkovinu. Bez antibiotík, bez chémie.

Hmyz – strava tretieho tisícročia

Na výrobu rovnakého množstva proteínov svrčky skonzumujú 12× menej potravy ako dobytok, 4× menej ako ovce a o polovicu menej ako hydina a ošípané. Hmyz potrebuje tiež oveľa menej pôdy a vody ako ostatné zvieratá. Chov dobytka je zodpovedný za 18 % skleníkových emisií.

Oproti tomu hmyz vylučuje menej amoniaku aj metánu ako dobytok, neprispieva ku globálnemu otepľovaniu, a navyše predstavuje riešenie, ako využiť organický odpad. Ak k tomu pripočítame ešte obrovskú reprodukčnú schopnosť, tak práve hmyz môže byť ideálnym riešením potravinovej krízy aj reálnou šancou na udržateľnú výrobu potravín pre budúcnosť.

SENS; proteínová tyčinka; horká čokoláda; pomaranč SENS; proteínová tyčinka; arašidy; skorica

Typické pruhované balenie proteínových tyčiniek SENS. Vyskúšajte viac príchutí a vyberte si svojho favorita.

Hmyz ako lahôdka

Hmyz patrí do rovnakého kmeňa ako krevety a rovnako tak výborne chutí. Väčšina hmyzu má totiž jemnú orieškovú chuť. V Mexiku je hmyz po hovädzom a fazuli tretím národným jedlom, v Japonsku servírujú sršne ako fondue a na ostrove Réunion varia osy v korenenej omáčke z ostrej papriky, zázvoru a paradajkovej šťavy.

Dve miliardy ľudí pravidelne konzumujú hmyzie lahôdky. A hmyz sa konečne dostáva aj do nášho jedálnička vďaka energetickým a proteínovým tyčinkám SENS.

SENS; proteínová tyčinka; svrčia múka; horúca čokoláda

Tyčinky SENS so svrčou múkou sú vyrobené výhradne z prírodných surovín a majú nízky obsah sacharidov.

Svrčky v tyčinkách SENS

V SENS veria, že hmyz je správna cesta, a mal by byť bežnou súčasťou našej stravy, preto základnou ingredienciou prémiových proteínových tyčiniek je 100 % svrček domáci sušený a namletý na jemný prášok.

Svrčia múka je čisto prírodnou surovinou:

  • s vysokým obsahom najkvalitnejších bielkovín
  • bohatou na vápnik, zinok a železo
  • s vysokým množstvom zdravých tukov
  • bez lepku

Tyčinka SENS; rozbalená; ruka Tyčinka SENS; arašidové maslo

SENS tyčinky využijete najlepšie ako rýchlu desiatu, navyše 100 % prírodné.

Proteínové tyčinky SENS – zloženie

  • 20 gramov stráviteľné, vysoko kvalitné bielkoviny
  • nízky obsah sacharidov
  • iba prírodné ingrediencie
  • vysoké množstvo zdravých tukov
  • vápnik, zinok, železo
  • arašidy, kakaové maslo, agávový sirup a škorica pre skvelú chuť
i SENS proteínové tyčinky sú ideálnym zdrojom bielkovín a energie na regeneráciu svalov po fyzickom výkone a perfektne nutrične vyváženou porciou proteínov na každý deň.

Energy tyčinky SENS

Pokiaľ si chcete bez výčitiek dopriať naozaj výbornú desiatu, ktorá vás zasýti a udrží sústredenosť, sú energy tyčinky SENS skvelou voľbou. Zvolíte ovocnú ananásovú chuť s kúskami kokosu, ďatľami a praženými kešu orieškami, alebo vás skôr láka variant s najkvalitnejšou čokoládou a s jemnou príchuťou pomaranča? Samozrejme nutrične ideálne vyvážené vďaka svrčej múke, a navyše bez lepku a pridaných cukrov.

Energetická tyčinka; tyčinka Sens; svrčia múka; ananás; kokos

V energetických tyčinkách SENS so svrčou múkou a vlákninou psylium dostanete navyše potrebné množstvo aminokyselín.

Etika a proteínové tyčinky SENS

Môže mať proteínová tyčinka okrem skvelej chuti aj etické výhody? V prípade tyčiniek SENS áno. Svrčky totiž pred spracovaním do múky schladia, tým sa dostanú do hibernácie, ich prirodzenej fázy spánku, a vy si môžete pochutnať na prémiových proteínových tyčinkách bez pocitu viny a s istotou, že pri ich výrobe žiadny živočích netrpel.

Staňte sa aj vy súčasťou revolúcie v stravovaní a ochutnajte hmyzie proteínové a energetické tyčinky SENS.

Vytlačiť
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií