AlzaPlus+ sport Aplikace

Squashové doplnky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Squashové doplnky prídu vhod všetkým priaznivcom tohto populárneho športu. Správne základné vybavenie je nevyhnutné, zatiaľ čo doplnky pomôžu zlepšiť výkon, pohodlie počas hry a tiež ochrániť vaše zdravie. Pokračujte v čítaní a dozviete sa všetko potrebné na to, aby ste si vybrali správne. 

Pokračovať

Squashové doplnky vám spríjemnia hru

Užite si naplno squashové hry s našimi kvalitnými doplnkami. Či už ste začiatočník alebo profesionálny hráč, squashové doplnky sú určené na všetky úrovne hry. V našom širokom sortimente produktov je k dispozícii všetko od tejpov až po okuliare, takže si môžete vybrať presne to, čo k úspešnej hre potrebujete.


Športová čelenka na squash
Športová čelenka na squash

Okuliare na squash
Okuliare na squash

Aké doplnky na squash nájdete?

V našej ponuke nájdete okrem základného vybavenia aj rôzne iné rozmanité doplnky na squash. Ktoré to napríklad sú?

Okuliare na squash

Okuliare na squash disponujú športovým rámom a odolnými sklami, ktoré vám poskytnú optimálnu ochranu pred náhodnými zásahmi loptičkou alebo raketou. Zároveň vám poskytnú jasný a neskreslený výhľad, aby ste mohli sledovať pohyb na ihrisku s plnou koncentráciou. S týmito okuliarmi sa môžete sústrediť na hru bez akýchkoľvek obáv.

Športové čelenky na squash

Športové čelenky na squash sú navrhnuté tak, aby vám počas hry pomohli uchrániť vaše oči od potu a poskytli tak väčšie pohodlie a istotu pri hre. Elastická čelenka je dostatočne pružná, čo uľahčuje aj jej nasadenie na hlavu a v neposlednom rade má multifunkčné využitie aj pri iných športoch.

Potítka

Potítka sú často vyhľadávaným doplnkom hráčov všetkých raketových športov. Ich jednoduché a efektívne použitie počas hry vám umožní rýchlo zotrieť pot a tiež zachytiť stekajúci pot na rukách, čím sa zamedzí prílišnému spoteniu rukoväti rakety. Práve preto sa tešia svojej veľkej popularite už od nepamäti.

Uteráky na šport

Uteráky na šport sú ďalším dôležitým doplnkom pre každého hráča squashu. Sú navrhnuté tak, aby vám pomohli udržať sa v suchu a pohodlí počas zápasu, aj keď sa spotíte. Tieto uteráky sú savé, odolné a ľahko sa čistia, čo znamená, že vám poslúžia počas mnohých zápasov.


Potítka na squash
Potítka na squash

Fľaša na squash
Fľaša na squash

i

Squashové doplnky vám pri hre prídu vhod

Pomocou squashových doplnkov môžete zlepšiť svoju hru a zároveň chrániť svoje zdravie a udržať si komfortné podmienky počas hry. Vyberte si ten správny squashový doplnok aj vy a užite si svoju hru na maximum.

Športové fľaše

Športové fľaše na pitie sú ďalším bežným doplnkom športovcov. Hydratácia pri športe je nesmierne dôležitá, a preto sa neodporúča hrať bez nápoja na dosah ruky. Tieto produkty môžu ponúknuť jednoduché otváranie pomocou jednej ruky, rôzne objemové veľkosti a tiež varianty vhodné do umývačky riadu.

Tejpy, ortézy, krémy a ďalšie rehabilitačné pomôcky

Rehabilitačné pomôcky, ako sú rôzne kineziologické tejpy, ortézy, krémy a ďalšie, pomáhajú starať o vaše kĺby a svaly a poskytujú im predovšetkým podporu, zatiaľ čo sa pohybujete po ihrisku. Tejpy sú tiež odolné voči potu a vode, čo znamená, že si môžete byť istí, že vám vydržia počas celého zápasu.

Ak vás zaujímajú nielen doplnky na squash, ale aj ďalšie podobné produkty ako bedmintonové vybavenie alebo potreby na tenis, ste na správnom mieste. Kúpte všetko naraz.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
Head Hydrosorb Squash
Grip – základná, čierna farba, dvojkanálikový systém pre maximálny komfort
5,99 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SPThd015
5,0
Head UltraTac XL Squash
Grip – základná, čierna farba, skvelá absorpcia potu a trvanlivosť
6,40 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPThd014

Squashové doplnky

Squashové doplnky

V kategórii Squashové doplnky máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Squashové doplnky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné squashové doplnky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie squashové doplnky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii squashové doplnky recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií