AlzaPlus+ sport AP+ plus nový vizuál

Textilné kufre veľkosti XL

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Objem
100 l
109,5 l
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

V dnešnej dobe sa cestuje čoraz častejšie, a s tým rastie aj dopyt po spoľahlivých a priestranných kufroch. V prípade, že plánujete dlhšiu cestu, sú textilné kufre veľkosti XL ideálnou voľbou. S výberom tej správnej batožiny vám radi pomôžeme.

Pokračovať

Na čo sú textilné kufre veľkosti XL určené

Textilné kufre veľkosti XL sa budú hodiť najmä na dlhšie cesty, čomu zodpovedá aj samotný objem batožiny. V našom obchode nájdete cestovný kufor veľkosti XL s objemom od 35 do 112 litrov, čo poskytuje dostatok priestoru na všetko, čo by ste mohli počas vašej cesty potrebovať. Či už je to priestor na oblečenie na rôzne príležitosti, suveníry, ktoré si plánujete zaobstarať, alebo vaše cennosti, tieto kufre sú pripravené splniť všetky vaše požiadavky.

i

Kufor veľkosti XL – textilný alebo škrupinový?

Škrupinový kufor, často vyrobený z pevných materiálov ako polykarbonát alebo ABS plast, poskytuje lepšiu ochranu proti nárazom a nepriaznivým poveternostným podmienkam, a často sa vyznačuje moderným a elegantným dizajnom. Naproti tomu, textilný kufor veľkosti XL je pružnejší a ľahší, čo umožňuje jednoduchšie balenie a väčšinou ponúkne aj viac vreciek pre lepšiu organizáciu.

Čím môžu textilné kufre veľkosti XL disponovať?

Textilné kufre veľkosti XL sú nepochybne nevyhnutným spoločníkom pre každého, kto plánuje dlhšiu cestu alebo si pri balení cení pohodlie a priestor. Okrem samotného priestoru na balenie majú mnohé textilné kufre veľkosti XL aj ďalšie zaujímavé vychytávky, ktoré vám pomôžu pri balení alebo presune batožiny.

  • Expander umožňuje zväčšenie kapacity samotného kufra. Táto funkcia je veľmi užitočná, keď potrebujete pridať niekoľko ďalších vecí navyše.
  • Vonkajšie vrecko je ideálne na uloženie predmetov, ktoré môžu potrebovať byť ľahko dostupné. Môžu to byť doklady, palubné lístky alebo občerstvenie.
  • Upínacie pásy v úložnom priestore kufra zaistia, že všetko zostane na svojom mieste. Pri leteckej preprave sa toto príslušenstvo bude rozhodne hodiť.

Pri nákupe cestovného kufra sa riaďte aj požiadavkami vašej leteckej spoločnosti.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
4 položky
American Tourister Summerfunk Spinner 79/29 EXP Black - Cestovný kufor
S L XL
Varianty
American Tourister Summerfunk Spinner 79/29 EXP Black
Cestovný kufor – na kolieskach, veľký, textilný, objem 109,5 l, rozmery 79 × 46,5 × 30,5 cm (V׊×H), expander, upínacie pásy a vonkajšie vrecko, 4 otočné kolieska, zapínanie zipsom, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, čierna farba, hmotnosť 3,4 kg
177,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SPTrea116
Meatfly Contin 3 Trolley Bag, Heather Charcoal, Black - Cestovný kufor Varianty
4,9
Meatfly Contin 3 Trolley Bag, Heather Charcoal, Black
Cestovný kufor – na kolieskach, veľký, textilný, objem 100 l, rozmery 72 × 40 × 33 cm (V׊×H), menovka a vnútorná deliaca priehradka, 2 pevné kolieska, zapínanie zipsom, teleskopické držadlo, čierna a sivá farba, hmotnosť 4 kg
157,58 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTmf103
Meatfly Contin 3 Trolley Bag, Birds Color - Cestovný kufor Varianty
4,9
Meatfly Contin 3 Trolley Bag, Birds Color
Cestovný kufor – na kolieskach, veľký, textilný, objem 100 l, rozmery 72 × 40 × 33 cm (V׊×H), menovka a vnútorná deliaca priehradka, 2 pevné kolieska, zapínanie zipsom, teleskopické držadlo, čierna farba, hmotnosť 4 kg
92,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTmf104
American Tourister Summerfunk Spinner 79/29 EXP Navy Blue - Cestovný kufor
L XL
Varianty
3,0
American Tourister Summerfunk Spinner 79/29 EXP Navy Blue
Cestovný kufor – na kolieskach, veľký, textilný, objem 109,5 l, rozmery 79 × 46,5 × 30,5 cm (V׊×H), expander a upínacie pásy, 4 otočné kolieska, zapínanie dvojcestným zipsom, TSA zámok, teleskopické držadlo, modrá farba, hmotnosť 3,4 kg
137,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTrea112
Ako vybrať vhodný cestovný kufor Chystáte sa na cesty a premýšľate nad voľbou vhodnej batožiny? Potom práve pre vás je určený náš článok, v ktorom sa dozviete, aký kufor zvoliť na konkrétny pobyt a aké kritériá by ste mali pri výbere kufra zvážiť.

Textilné kufre veľkosti XL

V kategórii Textilné kufre veľkosti XL máme práve teraz na Alza.sk celkom 4 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné textilné kufre veľkosti XL Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie textilné kufre veľkosti XL Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii textilné kufre veľkosti XL recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií