Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Textilné kufre bazár

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Cities
(1)
Objem
36 l
71 l
-
Veľkosť kufra
S
(1)
M
(1)
Hľadáte lacný, ale napriek tomu 100 % funkčný tovar? Ste na správnom mieste. Ušetrite a preskúmajte svet rozbaleného, zánovného alebo použitého tovaru. Všetko prechádza rukami našich špecialistov, takže sa nemusíte báť, že dostanete nefunkčný, nespoľahlivý, poškodený alebo zašpinený výrobok.

Rozbalené – nový tovar v perfektnom stave s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale niekto otvoril pred vami. Prečo? Išlo napríklad o nevhodný darček. Tovar sme opäť starostlivo zabalili do pôvodného obalu a teraz možno čaká práve na vás. V plnej paráde a navyše s cenovkou, ktorá je značne nižšia.

Spoľahlivosť za parádnu cenu – žiadny háčik v tom nehľadajte. Všetko sme dôkladne skontrolovali a s istotou vám ponúkame plnú záruku, teda 24 mesiacov.

Zánovné – plne funkčný tovar, ktorý už utrpel nejaké to drobné škrabnutie spôsobené bežným používaním. Vo väčšine prípadov ho dostanete s kompletným príslušenstvom. Ide o spoľahlivé produkty, ktoré predchádzajúce dobrodružstvo nijako výrazne nepoznamenalo a teraz čakajú na nového majiteľa. Na zánovný tovar vám dáme takmer plnú záruku 21 mesiacov.

Zo všetkých síl sa snažíme zachovať pôvodné balenie a často sa nám to podarí. Prioritou je ale ochrana, a preto niekedy musíme v prípade zánovného tovaru siahnuť po náhradnej škatuli.

Použité – úplne funkčný tovar pripravený na okamžité používanie, čo vám s pokojom garantujeme zárukou na 12 mesiacov. Môže sa stať, že produkt dostanete iba so základným príslušenstvom. Balenie ale vždy obsahuje všetko, čo je potrebné na plnohodnotné použitie výrobku. Sú to bezchybné alebo servisované produkty, ktoré ani napriek viditeľnejšiemu opotrebovaniu nepatria do starého železa.

Tento variant môže mať náhradný obal – ochrana je na prvom mieste. Svoje poslanie ale výrobok plní rovnako, ako by bol úplne nový. Viac informácií o bazárovom tovare tu.

2 položky
Roncato Ironik 2.0 M čierna
Cestovný kufor – na kolieskach, stredný, textilný, objem 71 l, rozmery 65 × 44 × 29 cm (V׊×H), expander, menovka, upínacie pásy, vonkajšie vrecko a vnútorné vrecko, 4 zdvojené kolieska, zapínanie zipsom, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, čierna farba, jednofarebný motív, hmotnosť 2,5 kg
152,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTronc005
4,0
CITIES T-830 S, čierny/červený
Cestovný kufor – na kolieskach, malý, textilný, objem 36 l, rozmery 55 × 35 × 19 cm (V׊×H), vonkajšie vrecko a vnútorné vrecko, 2 pevné kolieska, zapínanie zipsom, zámok na kľúč, bočné a horné držadlo, čierna a červená farba, hmotnosť 1,65 kg
36,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SPTrea274

Textilné kufre bazár

Ako vybrať vhodný cestovný kufor Chystáte sa na cesty a premýšľate nad voľbou vhodnej batožiny? Potom práve pre vás je určený náš článok, v ktorom sa dozviete, aký kufor zvoliť na konkrétny pobyt a aké kritériá by ste mali pri výbere kufra zvážiť.
Obdobie letného cestovania sa nezaobíde bez praktickej batožiny, do ktorej ľahko a prehľadne uložíte všetko potrebné. Ak hľadáte naozaj kvalitnú a prepracovanú batožinu, potom práve batožina Roncato bude tou správnou voľbou.
Kufor je ako cestovný partner. Dokáže byť perfektným spoločníkom na cestách, ale aj pokaziť celú dovolenku. Ak si plánujete cestovanie užiť, vyberte si kufor podľa nášho sprievodcu. Poradíme vám, aká batožina bude perfektne vyhovovať vašim potrebám.
campingČo do kufra na prázdniny Ak si nie ste istí, čo svojmu potomkovi zbaliť na letný tábor, ste na správnom mieste. V tomto článku sa dozviete o všetkých nevyhnutnostiach, ktoré by mu v batohu či kufri rozhodne nemali chýbať.
Chystáte sa autom do Talianska? Potom pre vás máme tipy na rýchlu cestu k preslneným talianskym plážam v oblasti turistického letoviska Bibione. Pokiaľ však radšej vyznávate aktívnu dovolenku, odporučíme vám niekoľko výletov do oblasti talianskych Dolomitov. Cesta...
Ceny diaľničných poplatkov, diaľničných známok aj sadzieb mýta sú v každej krajine iné. Pripravili sme pre vás preto článok s informáciami o cenách diaľnic aj iných platených úsekov v Chorvátsku, Rakúsku, Slovensku, Poľsku, Slovinsku, Maďarsku či Francúzsku. Aké...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií