AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Starter kity pre Smart garden

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Záhradkárčenie v 21. storočí je niečo viac ako len lopata, hlinený kvetináč a niekoľko semienok. Vstúpte do sveta Smart Garden – záhrady, kde technológie a príroda pracujú ruka v ruke, aby vaše kvety žiarili a trávnik zostal zelený bez väčšej námahy. Pokiaľ ešte len začínate s touto revolúciou, potrebujete správny nástroj, a tým je práve starter kit. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako vybrať starter kity pre Smart Garden na mieru.

Pokračovať

Starter kity pre Smart Garden: prvý krok k inteligentnejšej záhrade

Vstúpte do budúcnosti záhradníctvo so starter kitmi pre Smart Garden. Tieto súpravy vám ponúkajú všetko, čo potrebujete, aby vaša záhrada prosperovala bez námahy. So správnymi nástrojmi a trochou technológie môžete mať záhradu, o ktorej ste vždy snívali bez toho, aby ste museli tráviť prácami celé hodiny.

Aké starter kity pre Smart Garden nájdete?

Pozrite sa, aké starter súpravy pre Smart Garden sú v ponuke a vyberte si všetko potrebné.

  • Starter súprava rozstrekovač:  Ideálna pre začiatočníkov, ktorí chcú mať svoju záhradu pod kontrolou. Táto súprava vám poskytuje všetko, čo potrebujete na zavlažovanie stredne veľkej plochy. Starter súprava rozstrekovač duo potom zaistí rovnomerné zavlažovanie vo väčších oblastiach.
  • Starter súprava rozprašovač, ventil a stanica:  Komplexné riešenie pre vašu Smart Garden. Nielenže sa postará o zavlažovanie, ale taktiež vám umožní nastaviť ideálny čas a dĺžku zavlažovania vďaka inteligentnej stanici.
  • Starter súprava kvapkadlo:  Ak máte záhony alebo kvetinové hrantíky, ktoré vyžadujú cielené zavlažovanie, táto súprava je pre vás. Kvapkadlo zaisťuje, že vaše rastliny dostanú presne toľko vody, koľko potrebujú.
  • Starter súprava koreňové kvapkadlo:  Niektoré rastliny preferujú vodu priamo pri koreňoch, a to je to, čo táto súprava ponúka. Ideálna pre hlboko zakorenené rastliny.

Starter kity pre Smart Garden a ich konektivita

A čo konektivita a podporované OS? Tieto starter kity nie sú len obyčajné záhradné nástroje. Sú navrhnuté tak, aby sa ľahko integrovali s vašim smartfónom alebo tabletom. Či už máte zariadenie Android alebo iOS, môžete ovládať, sledovať a nastavovať svoj zavlažovací systém priamo z vášho vrecka.

i

Pre tých, ktorí chcú ísť ešte ďalej, existujú Smart Garden kapsule. Tieto malé, kompaktné jednotky obsahujú všetko potrebné na pestovanie konkrétnych rastlín. Stačí ich vložiť do vášho inteligentného zavlažovacieho systému a zvyšok nechať na technológii.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Súprava na zavlažovanie – pokiaľ začínate s produktmi Aquanax, nákup niektorého z pripravených setov bude tým správnym miestom, kde začať. Každý zo setov sa skladá z niekoľkých na seba logicky naviazaných produktov, ktoré umožňujú vytvoriť funkčný celok. Každý set je pritom zameraný trochu iným smerom, aby bolo možné vybrať si riešenie, ktoré bude na každú záhradu tým najlepším.
27,90 €

1 položka
Aquanax AQQ013 Starter súprava rozprašovač
Súprava na zavlažovanie – pokiaľ začínate s produktmi Aquanax, nákup niektorého z pripravených setov bude tým správnym miestom, kde začať. Každý zo setov sa skladá z niekoľkých na seba logicky naviazaných produktov, ktoré umožňujú vytvoriť funkčný celok. Každý set je pritom zameraný trochu iným smerom, aby bolo možné vybrať si riešenie, ktoré bude na každú záhradu tým najlepším.
27,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AQ22_08

Starter kity pre Smart garden

V kategórii Starter kity pre Smart garden máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Starter kity pre Smart garden – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné starter kity pre Smart garden
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií