Alza pre firmy

Sterilizátory mobilných telefónov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Účinok
Sterilizácia
(6)
Dezinfekcia
(4)
Najnovšie objednávky

Dbáte na čistotu a snažíte sa, aby všetko vo vašej domácnosti bolo čo najviac antibakteriálne a bez vírusov? Potom určite zvážte kúpu sterilizátora mobilných telefónov. Zariadenie slúži nielen na čistenie smartfónu, ale aj ďalších predmetov dennej potreby. Pozrite sa, ako vlastne čistenie funguje a aké sú typy sterilizačných zariadení.

Pokračovať

Ako funguje sterilizátor mobilných telefónov

Pokiaľ dbáte na hygienu a nemáte radi baktérie a vírusy, potom je sterilizátor pre vás ten pravý. Slúži na dezinfekciu predmetov každodennej potreby, ako napríklad smartfón, kľúče, slúchadlá, okuliare atď. Vďaka LED UV-C lúčom dokáže čistič telefónu zabiť až 99,9 % baktérií a vírusov. Takto bude vždy zabezpečená maximálna čistota.

i

UV-C žiarenie patrí medzi najefektívnejšie metódy dezinfekcie. Už po niekoľkých sekundách vystavenia predmetu ultrafialovému žiareniu typu UV-C sú odstránené takmer všetky vírusy a baktérie. Sterilizácia týmto spôsobom je teda maximálne účinná.

Sterilizátory mobilných telefónov majú dvojaký účinok

Sterilizátory mobilných telefónov dokážu dezinfikovať aj sterilizovať. Počas dezinfekcie sa ničia choroboplodné zárodky a môže sa vykonávať fyzikálnymi alebo chemickými metódami. Proces sterilizácie slúži na zničenie všetkých mikroorganizmov a vykonáva sa buď chemicky, alebo fyzikálne.

Princíp sterilizácie mobilných telefónov – ozón alebo UV svetlo

Svoje predmety môžete pomocou sterilizátorov zbaviť od baktérií a vírusov pomocou ozónu alebo UV svetla. Princíp UV-C svetla sme si popísali vyššie. Ozón dokáže redukovať zápach, ďalej ničí plesne, roztoče a eliminuje baktérie a vírusy prenášané vzduchom. To oceníte najmä pri sterilizácii miestností.

Hľadáte najlepší čistič telefónu? Prečítajte si recenzie a nájdite ten ideálny, ktorý bude spĺňať vaše predstavy.

Vyberte si z niekoľkých rôznych sterilizačných zariadení

Aj napriek tomu, že je box najčastejším typom sterilizačného zariadenia, nie je to jediný dostupný sterilizátor. Okrem neho ešte ponúkame prenosnú UVC lampu alebo vreckovú UVC dezinfekčnú paličku.

  • UVC dezinfekčná palička čistí od baktérií a vírusov predmety, nad ktorými ju posvietite. Sterilizácia trvá od 30 do 180 sekúnd v závislosti od oblasti, ktorú potrebujete vyčistiť. Veľkou výhodou je najmä ľahká prenosnosť.
  • UVC lampa prichádza s magnetickou základňou Snap & Go, vďaka ktorej lampu umiestnite takmer kamkoľvek. Funguje na batériu s kapacitou 800 mAh. Je vhodná do priestorov do 3 m². Ide o skvelú dezinfekciu vzduchu.

Sterilizátor mobilu box
Sterilizačný box

Sterilizátor mobilných telefónov palička
Sterilizačná palička

Sterilizačná lampa
Sterilizačná lampa

Pozrite sa, akú výbavu čistič telefónu ponúka

Nie každý čistič telefónu je rovnaký. Niektoré disponujú inými funkciami ako tie ostatné.

  • Čistič nemusíte využiť iba na sterilizáciu. Vďaka bezdrôtovému nabíjaniu môžete sterilizátor používať aj ako nabíjačku.
  • Zvuková signalizácia vám oznámi, kedy je dezinfekcia a sterilizácia dokončená a vy si tak nemusíte strážiť čas.
  • Niektoré zariadenia majú navyše aróma difuzér, ktorý je vhodný na každodenné používanie a život bez baktérií a vírusov.

i

Zaujímavé sú aj čistiace tašky. Taška dokáže zničiť 99,9 % baktérií počas 180 sekúnd vďaka technológii UV LED s UV svetlom. Slúži na sterilizáciu telefónu a ďalších drobných predmetov a vďaka jej kompaktným rozmerom ju môžete ľahko vziať aj na cesty.

Zamerajte sa na rozmery sterilizátora na mobil

Sterilizátor na mobil ľahko využijete aj na čistenie iných predmetov. Preto by ste sa mali pozrieť, aké rozmery sterilizátor má, aby sa vám doň zmestilo všetko potrebné a ideálne naraz.

UV-C žiarenie je pre človeka nebezpečné, preto sú sterilizátory vybavené bezpečnostným senzorom, ktorý pri otvorení veka puzdra okamžite žiarenie zastaví.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
7 položiek
5,0
UNIQ LYFRO BEAM vrecková UVC LED dezinfekčná palička – biela
Sterilizátor – tyč, na dezinfekciu slúchadiel, peňaženiek, okuliarov, šperkov, cumlíkov, mobilných telefónov, kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, časovač a detský zámok, biela farba, rozmery 130 × 32 × 15 mm (V׊×H)
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: UNIQk3
4,8 24×
59S UV-C UNIVERZÁLNY STERILIZAČNÝ BOX S2
UVC lampa – box, počas 180 sekúnd zničí 99.9% baktérií a vírusov, UV-C sterilizácia pre mobilné telefóny, rúška, kľúče, okuliare, kozmetické potreby, 8 UVLED svetiel
40,86 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: STE59S585
5,0
59S UV STERILIZAČNÁ TAŠKA P14, ružová
Sterilizátor – taška, na sterilizovanie slúchadiel, peňaženiek, okuliarov, šperkov, cumlíkov, mobilných telefónov, kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, ružová a sivá farba, rozmery 270 × 250 × 170 mm (V׊×H)
100,49 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: STE59S056
59S UV STERILIZAČNÁ TAŠKA P14, modrá
Sterilizátor – taška, na sterilizovanie slúchadiel, peňaženiek, okuliarov, šperkov, cumlíkov, mobilných telefónov, kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, modrá a sivá farba, rozmery 270 × 250 × 170 mm (V׊×H)
100,49 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: STE59S677
4,8 24×
59S UV-C UNIVERZÁLNY STERILIZAČNÝ BOX S2
UVC lampa – box, počas 180 sekúnd zničí 99.9% baktérií a vírusov, UV-C sterilizácia pre mobilné telefóny, rúška, kľúče, okuliare, kozmetické potreby, 8 UVLED svetiel
38,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: STE59S585
59S UV-C multifunkčný sterilizačný box T5-BAT
Sterilizátor – box, na sterilizovanie slúchadiel, peňaženiek, okuliarov, šperkov, cumlíkov, mobilných telefónov, kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, ružová farba, rozmery 154 × 302 × 269 mm (V׊×H)
204,96 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: ST59S094
59S UV MULTIFUNKČNÝ STERILIZAČNÝ BOX T5, ružový
Sterilizátor – box, na sterilizovanie slúchadiel, peňaženiek, okuliarov, šperkov, cumlíkov, mobilných telefónov, kľúčov, na princípe čistenia UV svetlom, biela a ružová farba, rozmery 154 × 302 × 269 mm (V׊×H)
173,42 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: STE59S094
mobilné telefónyNastávajúca hviezda strednej triedy? Samsung Galaxy A55 5G ponúkne prémiový dizajn aj 4 nm čipset Juhokórejský Samsung predstavil svoje nové želiezka v ohni, čo sa týka strednej triedy. Samsung Galaxy A55 zaujíma populárnu pozíciu v portfóliu značky pre rok 2024 a ponúkne napríklad nový dizajn s hliníkovým rámčekom, 4 nm čipset Samsung Exynos alebo predĺženú...
Spoločnosť Xiaomi ukázala nedávno na MWC v Barcelone svoj inovačný potenciál s novým radom vlajkových telefónov Xiaomi 14, tabletov a nositeľných zariadení. V článku sa dozviete o nových produktoch aj o akcii, ktorá produkty sprevádza.
Hledáte designový vlajkový telefon, který potěší pokročilou fotosestavou, špičkovým výkonem Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 a velkým displejem bez rámečků? U nového Asus Zenfone 11 Ultra jste na dobré adrese. Telefon osvěžuje nejvyšší cenovou kategorii portfolia Asus. Při...
mobilSamsung Galaxy Z Fold6 (ŠPEKULÁCIE): Aký bude najväčší ohybný Samsung s umelou inteligenciou? Najnovší modelový rad ohybných Samsungov Galaxy Z Fold sa premiéry dočká pravdepodobne v júli. Čo zatiaľ o vrcholnom Samsunge Galaxy Z Fold6 vieme? Bude vo všetkom lepší ako jeho predchodca, ktorý sa momentálne predáva?
Spoločnosť Nothing sa vytasila so svojím novým telefónom Nothing Phone (2a). Už na prvý pohľad si možno všimnúť úplne prepracovaný dizajn, ktorý pôsobí rovnako odvážne ako tie predchádzajúce. Medzi hlavné prednosti novinky bude podľa všetkého patriť delikátny pomer...
Odolné telefóny sú jedným z dnešných trendov. Niet preto divu, že sa ich ponuka vytrvalo rozširuje. Svoje zastúpenie pritom už dávno nemajú len medzi jednoduchými tlačidlovými modelmi. Špecifikáciou IP67 či IP68 sa pýšia aj špičkové zariadenia Samsung, Apple a ďalšie....
Viac článkov Všetky články

Sterilizátory mobilných telefónov

V kategórii Sterilizátory mobilných telefónov máme práve teraz na Alza.sk celkom 7 produktov.

Sterilizátory mobilných telefónov – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné sterilizátory mobilných telefónov Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie sterilizátory mobilných telefónov Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie sterilizátory mobilných telefónov Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii sterilizátory mobilných telefónov recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií