Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Archív - Termovízne kamery pre mobil

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
V modernom svete plnom technológií je teraz možné premeniť váš smartfón na sofistikované zariadenie na tepelné snímanie, s čím vám pomôže termokamera na mobil. Tento výkonný nástroj vám umožní vizualizovať tepelné rozdiely vo vašom okolí. S výberom vám poradíme.
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
5 položiek
4,0
Seek Thermal CompactPRO – Android
Termokamera pre mobilný telefón, kompatibilná s Androidom, konektor USB micro
Predaj skončil
Objednávací kód: NN950d4
Lea 7mm Smartphone Waterproof inspection endoskopia camera
Kamera pre mobilné telefóny (endoskop), 0.3MPix, micro USB, vodeodolná, vrátane LED prísvitu
Predaj skončil
Objednávací kód: SB811lAPD
3,0
Seek Thermal CompactPRO pre Android
Termokamera pre mobilný telefón, kompatibilná s Androidom, konektor USB micro
Predaj skončil
Objednávací kód: NN950d2
3,9 26×
Lea 7mm Smartphone Waterproof inspection endoskopia camera
Kamera pre mobilné telefóny (endoskop), 0.3MPix, micro USB, vodeodolná, vrátane LED prísvitu
Predaj skončil
Objednávací kód: SB811l
Opgal TA19A17Q-1000
Termokamera pre smartfón Android 4.1 a vyššie, rozlíšenie 384 x 288, objektív 19mm, 8,6 Hz, napájanie 5V z USB
Predaj skončil
Objednávací kód: NN900a
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (RECENZIA): Dostupnejšie funkcie radu Galaxy S, avšak v tele Galaxy A Príchod nového smartfónu Samsung Galaxy FE znamená výkonné komponenty v tele cenovo dostupnejšieho telefónu. V minulých rokoch sa tomuto modelu darilo a ponúkol rozumný kompromis. Ako je na tom najnovší Samsung Galaxy S23 FE? To sme sa rozhodli v recenzii zistiť.
Vyskúšali sme nový Honor Magic5 Pro, vybavený telefón, ktorý sa chváli fotoaparátmi, výdržou batérie aj svojim výkonom. Ako sa ukázal v praxi? Aké sú jeho silné stránky a kde sú jeho slabiny?
Na kvalitatívnej špičke herných mobilných telefónov sa už niekoľko sezón drží rad ASUS ROG Phone. Po novom ju rozšíril model s poradovým číslom šesť, teda ASUS ROG Phone 6. V recenzii sme sa mu poriadne pozreli na zúbok.
mobilné telefónyHonor 70 (PREVIEW): Novinka strednej triedy zaujme fotoaparátom aj výkonom Honor 70 je novinkou populárneho čínskeho výrobcu na rok 2022. Ide o telefón určený pre strednú triedu, ktorý poteší predovšetkým skvelým trojitým fotoaparátom, veľkým displejom, ale aj solídnym výkonom. Čo nový Honor 70 ponúka a kedy sa dostane na pulty slovenských...
Realme GT 2 Pro je telefón, ktorý už na prvý pohľad zaujme prívetivou cenovkou a výbornými parametrami. O telefóne mnohí hovoria ako o novodobom zabijaku vlajkových lodí, a tak sme sa rozhodli si túto reputáciu overiť na vlastnú päsť. Ako sa Realme GT 2 Pro v recenzii...
Nokia 230 je typickým zástupcom tlačidlových telefónov – jej hlavnými zbraňami sú nízka cena, dlhá výdrž na batériu, jednoduché ovládanie a decentný dizajn. V rukáve má ale aj ďalšie tromfy. A nedostatky? Tie sa tiež nájdu, nie je ich však veľa a nemusia predstavovať...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií