Zdokonaľovanie zručností s LEGO Education

Vzdelávajte sa s LEGO® Education

Rad LEGO® Education je tu pre všetkých, ktorí chcú rozvíjať svoje schopnosti nielen v stavaní kociek. Jedinečné vzdelávacie sety pomôžu deťom s učením písmen, počítaním aj ďalšími predmetmi. Vďaka úlohám, ktoré sú rozdelené od jednoduchých až po náročné, sa môžu postupne zdokonaľovať. Staršie ratolesti sa s prvkami LEGO® Education naučia formou hry základy programovania, ktoré im otvoria nekonečné možnosti.

Interaktívne učenie so súpravou LEGO® SPIKE™

Medzi jedinečné pomôcky pri výučbe sa radia súpravy LEGO® SPIKE™. Sú určené pre žiakov I. aj II. stupňa, ktoré ich najprv naučia fyzikálne zákony a informatické myslenie. Neskôr si prepojením s jednoduchým hardvérom a kódovacím systémom osvoja náročnejšie zručnosti. Modely LEGO® SPIKE™ Education sa ľahko napoja na špeciálny HUB, ktorý vdýchne život robotom a iným modelom.

LEGO Education naučí základy robotiky
LEGO Education patrí do školy

Vezmite stavebnice LEGO® Education do školy

V škole sa môžete hrať aj učiť zároveň. Rad LEGO® Education ponúka plnú podporu pre učiteľov – súčasťou setov sú kartičky s nápadmi na aktivity, ktoré im pomôžu začať aj stavebné návody. Online potom nájdete plán s 8 lekciami, ktoré zodpovedajú vyučovacím štandardom. Pre LEGO® Education SPIKE™ existuje aj bezplatná aplikácia, ktorá deti podporuje v učení a zlepšuje ich zručnosti. To všetko interaktívnym a predovšetkým zábavným spôsobom.

LEGO Education pre všestranný rozvoj

Podporte ich všestranný rozvoj

Každá stavebnica LEGO® Education rozvíja potrebné zručnosti, ako napríklad riešenie problémov, umenie spolupráce, ale aj kritické myslenie.

LEGO Education pre najmenšie deti

Vzdelávanie pre najmenších

S modelmi LEGO® Education sa môžu hrať deti už od dvoch rokov. Majú veľké kocky, vďaka ktorým budú spoznávať svet okolo seba. Iné súpravy sú určené pre malých školákov aj staršie deti.

Koncept STEM a LEGO Education

Veda nemusí byť zložitá

Koncept STEM je zameraný na oblasť vedy, techniky, inžinierstva a matematiky. S LEGO® Education bude získavanie zručností v týchto odboroch ľahké a zábavné.