Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Úložné boxy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Objem
0 l
335 l
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Úložné boxy umožňujú inteligentne nakladať s priestorom a urobiť si vo všetkom poriadok. Uložte ich na jedno miesto, kde nebudú toľko na očiach a zároveň stále prakticky poruke. Úložný box zaistí, aby ste mali o všetkých drobnostiach vo svojej domácnosti prehľad. Môžu taktiež slúžiť ako dizajnové interiérové doplnky. Pokračujte v čítaní a vyberte si úložný box pre vaše potreby.

Pokračovať

Ako môžete aj vy využiť úložné boxy?

Neviete, či vám úložné boxy na niečo budú? Možností, ako ich využiť, sú desiatky. Niektorí dávajú odkladacie boxy pod posteľ a ukladajú do nich posteľnú bielizeň, iní ich používajú ako organizér do skrine. Ktorý variant si zvolíte práve vy?

  • Umiestnite úložné boxy do skrine. Zväčšíte tak využiteľný priestor a nebudete musieť bielizeň zložito stláčať.
  • Veľké úložné boxy do kúpeľne sú inteligentnou možnosťou, ako zhromaždiť bielizeň celej rodiny na pranie.
  • Nemusíte využívať úložné boxy na oblečenie. Hodia sa aj na ingrediencie do kuchyne alebo náradie do dielne.

Úložný box pre praktický a vkusný domov

Úložný box by nemal vo vašej domácnosti chýbať hneď z niekoľkých dôvodov. Nielen, že vytvorí poriadok a miesto v skriniach, zásuvkách a na policiach, ale tiež vám pomôže využiť všetok možný priestor na úschovu vecí. Uľahčí vám fungovanie, zútulní interiér a prispeje k harmonickému životu vo vašom domove.

Úložné boxy

Úložné krabice ponúkajú priestor na kreativitu. Pokiaľ je pre vás na prvom mieste dizajn, nájdete boxy rôznych tvarov, štýlov, farieb a potlačí.

Úložné boxy podľa určenia

Úložné boxy vyberiete najľahšie, pokiaľ budete vopred poznať, na čo sú určené:

  • Záhradné úložné krabice ľahko pojmú záhradnícke nástroje, prebytočné kvetináče a náradie pre domácich majstrov.
  • Domáce škatule sa postarajú o veci, ktoré by vám mohli pri každodennom fungovaní prekážať.
  • Kancelárske úložné boxy a krabice si poradia s drobnejšími aj väčšími predmetmi a zaistia vám pokojnú prácu.
  • Univerzálne odkladacie boxy vás istia vo všetkých prípadoch a situáciách.

i

Úložný box na hračky nesmie chýbať v žiadnej detskej izbe

Chcete vyriešiť neporiadok v detskej izbe a zbaviť sa pohádzaných hračiek? Zvoľte úložné boxy na hračky určené do detskej izby.

Úložný box: Aký zvoliť materiál?

Úložný box sa vyrába v najrôznejších podobách a vyznať sa v širokej ponuke nemusí byť úplne jednoduché. Aby ste zistili, ktorý výrobok vám bude vyhovovať, pozrite sa na základné rozdelenie podľa použitého materiálu.

Plastové úložné boxy sú stávkou na istotu

Úložné plastové boxy sú veľmi praktické a zároveň najrozšírenejšie z variantov, predovšetkým vďaka pevnosti, nízkej hmotnosti a širokej dostupnosti, ktoré plast ponúka. Obľúbené sú predovšetkým tie z priehľadného materiálu, vďaka ktorému ľahko a rýchlo nájdete to, čo hľadáte. Ďalšou výhodou je dlhá životnosť a skvelý pomer cena/kvalita.

Aj lacné plastové boxy dokážu s organizáciou vecí v domácnosti urobiť zázraky. Ak chcete svoje veci chrániť pred prachom a inými nečistotami, zvážte plastové úložné boxy s vekom.

Chcete textilný úložný box pod posteľ, alebo látkový organizér do skrine?

Úložné látkové boxy budú to pravé pre vás, ak používate niektoré predmety iba sezónne alebo hľadáte vhodné úložné boxy na oblečenie. Keď ich práve nebudete využívať, dajú sa jednoducho zložiť a ušetria vzácny priestor. A pretože sú látkové, ľahko ich vyperiete, pokiaľ sa zašpinia. Skvele sa tiež hodia ako odkladacie boxy pod posteľ.

Využitie priestoru so štýlom? To sú drevené odkladacie boxy

Drevené odkladacie boxy so svojím príjemným prírodným vzhľadom dodajú vášmu interiéru nového ducha a podporia moderne zariadený interiér. Sú veľmi odolné, takže do nich môžete uložiť aj ťažšie veci a ľahko sa zasúvajú do políc. A pokiaľ sa vám práve nehodí masívna debna, vyberať môžete aj z milých pletených košíkov.


Úložný box s vekom stráži vaše poklady

Úložný box s vekom je praktický v prvom rade tým, že ochráni uskladnené veci pred prachom, vlhkom a inými nečistotami. Jeho nespornou výhodou je, že naň môžete pokladať ďalšie krabice a predmety. Na trhu ich je celý rad a každý vám bude slúžiť na rôzne účely. Ktoré sú to?

  • Plastové úložné boxy s vekom môžu slúžiť na uloženie predmetov, ako sú hračky, oblečenie, náradie a pod.
  • Papierový úložný box s vekom je možné využiť na skladovanie dokumentov, fotografií, listov, kancelárskych potrieb, ale tiež napríklad na uloženie darčekov alebo dekorácií.
  • Textilný úložný box s vekom sa často používa na ukladanie oblečenia, ale aj posteľnej bielizne, hračiek a ďalších predmetov, kedy je vhodné mať predmety chránené pred prachom.

i

Aké možnosti uzatvárania prinášajú úložné boxy s vekom?

Úložné boxy s vekom sú k dispozícii v rôznych typoch uzatvárania, vrátane zacvakávacích, zásuvných a nacvakávacích poistiek, čo umožňuje vybrať si ten najvhodnejší typ na skladovanie.

Ste otvorení možnostiam? Úložný box bez veka

Úložný box bez veka je praktickejší, než sa na prvý pohľad môže zdať, a hodí sa najmä vtedy, ak potrebujete mať k uschovaným veciam ľahký a rýchly prístup. Ponúka síce pohľad na nezakrytý obsah, ale plusové body pripočítate práve praktickej manipulácii s predmetmi vnútri.

Úložné krabice s vekom poskytnú vašim predmetom ochranu

Dekoratívne úložné krabice s vekom sú navrhnuté tak, aby vám poskytli nielen úložný priestor, ale aj estetickú hodnotu. Ekonomickým a veľmi obľúbeným riešením sú papierové krabice s vekom. Farebné varianty týchto krabíc aj najrôznejšie motívy krásne oživia priestor a dodajú vášmu domovu štýl.

Pokiaľ zháňate odkladací box, ktorý pojme aj objemnejšie predmety, veľké množstvo hračiek či športového vybavenia, zvoľte plastový box s vekom 200 l.

Úložné krabice

Úložné krabice s vekom v najrôznejších dizajnoch dodajú vášmu domovu šmrnc.

Úložné boxy na kolieskach pre ľahký presun

Úložné boxy bývajú príliš ťažké, a tak je ich presun náročný. Preto ak viete, že budete do budúcna s vecami manipulovať, využite úložný box na kolieskach, ktorý vám celý proces uľahčí. Našťastie nie vždy je potrebné so škatuľami plnými vecí hýbať, a tak skôr narazíte na varianty bez koliesok.

Pri nákupe dajte pozor na to, aby mala úložná krabica na bokoch otvory či držadlá na uchopenie a ľahký prenos, ak s ňou budete často manipulovať z miesta na miesto..

Úložné boxy tam, kde ich chcete mať – na veľkosti záleží

Pri výbere zvážte tiež, aké majú úložné boxy rozmery a počítajte radšej s malou rezervou. Pokiaľ už viete, čo do boxu budete ukladať, postrážte si vnútorné rozmery. Zásadný parameter sú aj vonkajšie rozmery boxu. Pokiaľ vyberáte úložné krabice pod posteľ na kolieskach, uistite sa, či sa kolieska do rozmerov počítajú.

  • Úložné boxy 50 l a menej sú vďaka menším rozmerom ideálne do kuchyne alebo na hračky.
  • Úložné boxy 100 l ponúkajú slušnú dávku priestoru pri úsporných rozmeroch. Skvelé, ak zápasíte s miestom.
  • Veľké odkladacie boxy 200 l a viac mávajú na šírku viac ako meter. Vhodné sú skôr do pivnice, alebo na povalu.

Všestranné využitie ponúkajú úložné boxy pod posteľ, do skrine a do políc

Úložné boxy môžete využívať v podstate na čokoľvek od papiernictva až po kozmetiku. Využiť ich pokojne môžete aj na uchovávanie jedla a potravín v kuchyni. Najlepší odkladací box na oblečenie, posteľnú bielizeň alebo obuv je ten, ktorý sa dá ľahko zasunúť pod posteľ. Stačí si vybrať ten pravý.

Úložny box bambusový Siguro

Úložné boxy na oblečenie šetria miesto aj čas.

Úložné krabice na špeciálne účely

Úložné krabice využijete na uchovanie vecí každodenného použitia, ale je na mieste spomenúť aj ich nevšedné a zároveň praktické využitie. Napríklad také krabičky poslednej záchrany, známe pod ľudovou skratkou KPZtky, sú inteligentnou cestou, ako mať poruke všetko potrebné na prežitie. Špeciálne a originálne zhotovené sú tiež krabičky na šperky s vloženými organizérmi, ktoré zabezpečia, aby mali dámy o svojich klenotoch prehľad.

i

Zháňate čo najlacnejšie úložné boxy a krabice?

Snažíte sa zohnať lacné úložné boxy a krabice? Pozrite sa do našej kategórie výpredaj alebo bazár a vyberte si tovar za výhodnú cenu.

Majiteľom záhrad príde vhod záhradný úložný box na veci

Záhradný úložný box na veci je vynikajúcim riešením pre všetkých majiteľov záhrady, ktorí potrebujú vonkajší skladovací priestor. Umožňuje efektívne uskladnenie rôznych vecí, ako je náradie, podušky na záhradný nábytok alebo hračky. Niektoré záhradné odkladacie boxy je možné taktiež použiť ako posedenie.

Ekologické riešenie skladovania potravín prinášajú dózy na potraviny

Dózy na potraviny sú veľmi užitočným príslušenstvom na skladovanie sušienok, cereálií, cukru, múky, korenia, cestovín, ovocia a zeleniny a mnohých ďalších. Tieto dózy sú navrhnuté tak, aby udržali potraviny čerstvé po dlhšiu dobu a chránili ich pred vlhkosťou, zápachmi aj škodcami. Vyberať môžete z najrôznejších veľkostí aj materiálov.

Prehľadné a bezpečné skladovanie dokumentov zaistia archivačné úložné krabice

Archivačné krabice a boxy slúžia na organizáciu a ukladanie papierovej dokumentácie. Chránia dokumenty pred prachom, vlhkosťou a poškodením, a zároveň umožňujú ľahký prístup k uloženým materiálom. Sú obvykle opatrené štítkom na prehľadné označenie obsahu a rýchle vyhľadávanie dokumentov.

i

Pozrite sa na širokú ponuku úložných boxov Siguro

Kvalitné a dizajnové úložné boxy značky Siguro vám odhalia širokú ponuku textilných, 100 % recyklovateľných plastových, prírodných bambusových aj oceľových pomocníkov do domácnosti. Zaobstarať si ich môžete s vekom aj bez veka, ktoré je možné ľahko dokúpiť aj samostatne, alebo vo výhodnej súprave. Poradia si so všetkým, od domácich potrieb cez oblečenie až po vybavenie do dielne.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Vozík – úložný, možnosť využitia aj ako servírovací stolík, robustná konštrukcia z ocele, odolné proti korózii a oderom, 3 priehradky, 4 výškovo nastaviteľné kolieska s brzdou, max. nosnosť 30 kg (10 kg na priehradku), vhodný na použitie v interiéri aj vonkajších priestoroch, rozmery 780 × 460 × 340 mm, hmotnosť 3,8 kg
27,90 €

2.
Vozík – úložný, možnosť využitia aj ako servírovací stolík, robustná konštrukcia z ocele, odolné proti korózii a oderom, 3 priehradky, 4 výškovo nastaviteľné kolieska s brzdou, max. nosnosť 30 kg (10 kg na priehradku), vhodný na použitie v interiéri aj vonkajších priestoroch, rozmery 780 × 460 × 340 mm, hmotnosť 3,8 kg
27,90 €

3.
Úložný box – objem 53 l, materiál plast, rozmery 51 × 44 × 39,5 cm (Š×V×H)
12,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
721 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
Siguro Úložný vozík Simplex, čierny - Vozík Varianty
4,8 39×
Siguro Úložný vozík Simplex, čierny
Vozík – úložný, možnosť využitia aj ako servírovací stolík, robustná konštrukcia z ocele, odolné proti korózii a oderom, 3 priehradky, 4 výškovo nastaviteľné kolieska s brzdou, max. nosnosť 30 kg (10 kg na priehradku), vhodný na použitie v interiéri aj vonkajších priestoroch, rozmery 780 × 460 × 340 mm, hmotnosť 3,8 kg
Super cena
27,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_TR_G832B
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,8
Tontarelli COMBI BOX 43L s vekom, transparent
Úložný box – s vekom, objem 43 l, materiál plast, rozmery 58,2 × 28,7 × 38 cm (Š×V×H)
15,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TONUB369
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,8
KETER Záhradný úložný box SHERWOOD 270 l
Záhradný úložný box – plastový, odolný proti UV žiareniu a odolný proti poveternostným podmienkam, veko súčasťou, rozmery 58 × 117 × 45 cm (V׊×H), nosnosť 20 kg, imitácia dreva, sivá farba, hmotnosť 7000 g
39,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ROJ025d
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
5,0
Brabantia, chlebník fall front
Chlebník – materiál: kov, rozmery 187×467×250mm (V×D×H), nerezové vyhotovenie
62,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BRABC001
Curver INFINITY DOTS box 17 l – sivý - Úložný box Varianty
4,9 16×
Curver INFINITY DOTS box 17 l – sivý
Úložný box – s vekom, objem 17 l, materiál plast, rozmery 27 × 22 × 36 cm (Š×V×H), hmotnosť 600 g
10,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NOCUB182
3,7
Truhlica darčeková drevo 30 × 21 × 12 cm
Truhla – drevená, z masívneho dreva, prírodný povrch, poklop, rozmery 12 × 30 × 21 cm (V׊×H), hmotnosť 0,652 kg, objem 7,6 l, hnedá farba
15,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIUB585
Curver INFINITY DOTS box 17 l, biely - Úložný box Varianty
4,9 16×
Curver INFINITY DOTS box 17 l, biely
Úložný box – s vekom, objem 17 l, materiál plast, rozmery 27 × 22 × 36 cm (Š×V×H), hmotnosť 600 g
8,53 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NOCUB175
4,6 23×
Box UH multi obdĺžnik nízky 30 l
Úložný box – s vekom, objem 30 l, materiál plast, rozmery 48 × 29 × 33 cm (Š×V×H)
16,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIUB146
Curver INFINITY DOTS box 11 l, sivý - Úložný box Varianty
4,9 13×
Curver INFINITY DOTS box 11 l, sivý
Úložný box – s vekom, objem 11 l, materiál plast, rozmery 27 × 14 × 36 cm (Š×V×H), hmotnosť 530 g
10,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NOCUB065
Curver Style box M krémový - Úložný box Varianty
4,7
Curver Style box M krémový
Úložný box – objem 19 l, materiál polypropylén, rozmery 38,5 × 17 × 29 cm (Š×V×H), hmotnosť 685 g
10,70 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkn1962
Curver Style box S tmavohnedý - Úložný box
Varianty
5,0 18×
Curver Style box S tmavohnedý
Úložný box – materiál polypropylén, rozmery 19 × 13 × 29 cm (Š×V×H)
Od  4,57 €
Na sklade > 20 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkn1960
4,6 23×
Box UH multi obdĺžnik nízky 20 l
Úložný box – s vekom, objem 20 l, materiál plast, rozmery 48 × 20 × 32,5 cm (Š×V×H)
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIUB122
4,6 23×
Box UH multi obdĺžnik nízky 8 l
Úložný box – s vekom, objem 8 l, materiál plast, rozmery 15,5 × 23,5 × 37 cm (Š×V×H)
10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIUB728
Siguro Úložný vozík Simplex, biely - Vozík Varianty
4,8 39×
Siguro Úložný vozík Simplex, biely
Vozík – úložný, možnosť využitia aj ako servírovací stolík, robustná konštrukcia z ocele, odolné proti korózii a oderom, 3 priehradky, 4 výškovo nastaviteľné kolieska s brzdou, max. nosnosť 30 kg (10 kg na priehradku), vhodný na použitie v interiéri aj vonkajších priestoroch, rozmery 780 × 460 × 340 mm, hmotnosť 3,8 kg
Super cena
27,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_TR_G831W
4,9 12×
Bednička drevo HOME MADE 31 × 21 × 13 cm
Úložný box – objem 8 l, materiál drevo, rozmery 31 × 13 × 21 cm (Š×V×H)
10,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIUB080
Curver INFINITY DOTS box 11 l, biely - Úložný box Varianty
4,9 13×
Curver INFINITY DOTS box 11 l, biely
Úložný box – s vekom, objem 11 l, materiál plast, rozmery 27 × 14 × 36 cm (Š×V×H), hmotnosť 530 g
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NOCUB089
Curver Style box M tmavohnedý - Úložný box Varianty
4,7
Curver Style box M tmavohnedý
Úložný box – objem 19 l, materiál polypropylén, rozmery 38,5 × 17 × 29 cm (Š×V×H), hmotnosť 685 g
10,70 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkn1963
4,6 23×
Box UH multi obdĺžnik nízky 10 l
Úložný box – s vekom, objem 10 l, materiál plast, rozmery 41 × 14 × 28 cm (Š×V×H)
10,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIUB714
4,6 23×
Box UH multi obdĺžnik kolieska 80 l
Úložný box – s vekom, objem 80 l, materiál plast, s kolieskami, rozmery 67 × 36 × 43 cm (Š×V×H)
33,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ORIUB911
4,6 23×
Box UH multi obdĺžnik nízky 13 l
Úložný box – s vekom, objem 13 l, materiál plast, rozmery 42 × 17 × 28 cm (Š×V×H)
10,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORIUB115
4,5 66×
Siguro Pro Box 70 l, 39,5 × 39 × 72 cm Clear
Úložný box – s vekom, objem 70 l, materiál plast, s kolieskami, rozmery 72 × 39 × 39,5 cm (Š×V×H), hmotnosť 2110 g
Super cena
19,90 €
Na sklade > 10 ks
Objednávací kód: SGR_SB_W370Z
Curver INFINITY DOTS box 4,5 l – biely - Úložný box Varianty
4,8
Curver INFINITY DOTS box 4,5 l – biely
Úložný box – s vekom, objem 4,5 l, materiál plast, rozmery 18,5 × 12,5 × 26,5 cm (Š×V×H), hmotnosť 270 g
6,89 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NOCUB032
4,5 66×
Siguro Pro Box 53 l, 39,5 × 44 × 51 cm, Clear
Úložný box – s vekom, objem 53 l, materiál plast, rozmery 51 × 44 × 39,5 cm (Š×V×H), hmotnosť 1720 g
Super cena
16,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_SB_C353Z
4,5 66×
Siguro Pro Box 32 l, 39,5 × 26 × 51 cm, Clear
Úložný box – s vekom, objem 32 l, materiál plast, rozmery 51 × 26 × 39,5 cm (Š×V×H), hmotnosť 1130 g
Super cena
11,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_SB_C332Z

Úložné boxy

Úložné boxy

V kategórii Úložné boxy máme práve teraz na Alza.sk celkom 721 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné úložné boxy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie úložné boxy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie úložné boxy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii úložné boxy recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií