Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Vodotesné kamery – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Akaso
(1)
Funkcie
Odolný materiál
(1)
Vodoodolnosť
(1)
Optická stabilizácia obrazu
(1)
Dotykové ovládanie
(1)
Akumulátorové napájanie
(1)
Typ pamäťovej karty
Micro SD
(1)
Micro SDHC
(1)
Micro SDXC
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné vodotesné kamery. Cenových hitov v kategórii vodotesné kamery máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší vodotesné kamery? Potom sa pozrite do kategórie lacné vodotesné kamery.
1 položka
2,0
Akaso Brave 7
Outdoorová kamera – video 4K/30fps, fotoaparát 20Mpx, bezdrôtové diaľkové ovládanie, vodotesnosť bez obalu do 5m, 6osá stabilizácia, hlasové ovládanie, podpora externého mikrofónu, podpora microSD kariet, 3× digitálny zoom
Zľavnené -21 %
152,90 € 193,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AKSOk07
NiceboyNiceboy VEGA X 8K: špičková kamera s 8K rozlíšením a vysokou vodoodolnosťou Niceboy VEGA X 8K je dostupná a extra odolná akčná kamera, ktorú si môžete zobrať so sebou aj do tých najtvrdších podmienok. Zvládne ponor až do 12 metrov a videá môžete natáčať až do rozlíšenia 8K.
GoPro HERO11 Black prináša úplne nový snímač s takmer štvorcovým formátom a 10-bitovými farbami. To otvára nové možnosti natáčania a prináša veľmi zaujímavé funkcie. Aké? Novú kameru si podrobne predstavíme.
Čím asi tento rok obdarovať veľkých aj malých priaznivcov moderných technológií? Pokiaľ si aj vy pred Vianocami kladiete túto otázku, máme pre vás päť skvelých noviniek, nad ktorými zajasajú všetci záujemcovia o svet techniky a inovácií. Či už im zaobstaráte jeden z...
sponzorovaný článokGoPro HERO9 Black – Našliapnutá novinka pre všetkých, ktorí chcú od života viac GoPro HERO9 Black je tu a opäť ide o absolútny fenomén. Novinka prináša 5K rozlíšenie, druhý farebný displej, nové inteligentné funkcie, vylepšenú stabilizáciu alebo napríklad výmennú ochranu šošovky z tvrdeného skla Gorilla Glass.
QooCam 8K je zďaleka najlacnejšia kamera natáčajúca 360° video v 8K rozlíšení. Ceny kamier s rovnakou schopnosťou idú do tisícov, nová QooCam pritom stojí podobne ako 4K 360° kamery. Čo teda ponúka a prečo nie je 8K jediné, čím QooCam 8K vybočuje z radu? Dozviete sa v...
Na trhu sa začiatkom roku 2020 objavila nová akčná kamera Insta360 One R, ktorá je vďaka modulárnemu dizajnu úplne unikátna. Rýchlou výmenou jedinej súčasti z nej možno totiž vytvoriť 360° kameru a tam možnosti ani zďaleka nekončia. Na to, čo ďalšie novinka ponúka, sa...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií