AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Zásuvky na diaľkové ovládanie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Zásuvka na diaľkové ovládanie sa hodí pre horšie prístupné spotrebiče vo vnútri, ale aj vonku. Vďaka špeciálnemu spínaciemu mechanizmu sa zásuvka na diaľkové ovládanie môže zapínať na povel, a to z pohodlia gauča. Stačí ju pripojiť do už existujúcej zásuvky, prípadne spárovať s dodaným ovládačom. Pomôžeme vám s výberom zásuvky na diaľkové ovládanie.

Pokračovať

Zásuvka na diaľkové ovládanie – výhody a nevýhody

Elektrická zásuvka na diaľkové ovládanie má oproti bežnej isté výhody, ale tiež pár nevýhod.

  • Pohodlné zapínanie aj vypínanie
  • Rýchla a jednoduchá inštalácia
  • Praktickejšia zásuvka na diaľkové ovládanie do exteriéru
  • Ideálna pre osoby so zdravotným postihnutím
  • Diaľkový ovládač vyžaduje batérie
  • Vyššia nákupná cena

i

Vylepšeným variantom zásuvky na diaľkové ovládanie sú inteligentné zásuvky na ovládanie, ktoré pripojíte k domácej sieti WiFi a ovládate pomocou virtuálnych asistentov, zásuvka ovládaná mobilom už tiež nie je ničím výnimočným.

Zásuvka na diaľkové ovládanie – ako vybrať tú správnu?

Zásuvka na diaľkové ovládanie by mala byť vyberaná podľa nasledujúcich parametrov.

Aký dosah má zásuvka na diaľkové ovládanie?

Dosah, ktorým zásuvka na diaľkové ovládanie disponuje, sa všobecne pohybuje medzi 15 a 30 metrami. Vopred teda odporúčame zmerať vzdialenosť medzi miestom plánovaného umiestnenia a pozíciou, z ktorej bude diaľkovo ovládaná zásuvka najčastejšie ovládaná. Vyberajte s rezervou, udávaný dosah je braný z meraní na voľnom priestranstve, takže prekážky môžu túto hodnotu výrazne zmenšiť.

Ovládač s vyšším počtom tlačidiel oceníte v prípade, keď potrebujete zapojiť dodatočné zásuvky na diaľkové ovládanie.

Zásuvka na diaľkové ovládanie – IP ochrana pre vonkajšie použitie

Potrebujete z väčšej vzdialenosti zapínať a vypínať spotrebiče umiestnené vonku? Potom je vonkajšia elektrická zásuvka na diaľkové ovládanie presne pre vás. Disponuje totiž špeciálnou ochranou IP, ktorá podľa špecifického štandardu chráni zásuvku pred vodou a predmetmi. Medzi najčastejšie patrí:

  • Diaľkovo ovládaná zásuvka IP20 je chránená iba proti objektom väčším ako 12 mm (napr. prsty).
  • Zásuvka na diaľkové ovládanie IP44 je chránená proti objektom väčším ako 1 mm (drôty) a vode striekajúcej zo všetkých uhlov.

Maximálna záťaž zásuvky na diaľkové ovládanie

Maximálna záťaž, ktorú diaľkovo ovládané zásuvky majú, sa označuje vo Wattoch (W) a Ampéroch (A). Prekročenie tejto hranice môže vyústiť v skrat, výpadok prúdu alebo v najhoršom prípade požiar. Vstupné hodnoty zapojeného spotrebiča väčšinou zistíte v dodanej príručke.

i

Zásuvka na diaľkové ovládanie s funkciou časovača umožní ovládačom nastaviť automatické zapnutie aj vypnutie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
3,5
EMOS Diaľkovo ovládané zásuvky SCHUKO, IP44
Zásuvka – diaľkovo ovládané zásuvky, 2 zásuvky + 1× diaľkový ovládač, typ SCHUKO (nie je určené na použitie v SR, PL a SK), napätie/prúd 250V/13A max., max. záťaž 3000W, detské clonky, krytie IP44, materiál plast, počet zásuviek 1× 2P + PE, diaľkový ovládač napájanie 1× CR2032 3V (súčasťou balenia), dosah signálu až 30 m vo voľnom priestore, easy learning nie je nutné párovanie zásuviek a žiadna inštalácia, zásuvka sa spáruje s ovládačom automaticky po stlačení tlačidla na diaľkovom ovládači., možnosť ovládať až 4 zásuvky, možné aj vonkajšie použitie
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HUc002
predlžovacíAko schovať káble Chaos v kábloch na radosti nepridá. V našom článku poradíme, ako zamotané káble skrotiť. Ponúkneme tipy, ako schovať káble, ale aj ako sa s nimi kreatívne pochváliť.

Zásuvky na diaľkové ovládanie

V kategórii Zásuvky na diaľkové ovládanie máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Zásuvky na diaľkové ovládanie – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné zásuvky na diaľkové ovládanie Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie zásuvky na diaľkové ovládanie Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii zásuvky na diaľkové ovládanie recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií