75" LG 75QNED866

Zobraziť katalóg
75" LG 75QNED866
Televízor SMART QNED, 191cm, 4K Ultra HD, 100Hz, Mini LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 400×400, Dolby Atmos, AI Sound Pro, dolby Digital, trieda energetickej účinnosti E
Kód:  WK612f08d1 Produktové číslo:  75QNED866RE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

75" LG 75QNED866


Chceli by ste si užiť vo svojej vlastnej obývacej izbe tú úžasnú filmovú atmosféru, ktorú ponúka kino? Odporučíme vám televízor LG z radu LG QNED. Doprajte si ohromujúce obrazové zážitky predovšetkým vďaka technológii QNED a podporovaným formátom HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne pohltia. Veľmi nadšení budú aj fanúšikovia dynamických scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) uspokojí aj tých najvyberavejších hráčov. Smart TV LG sa opiera o pokročilý operačný systém WebOS a jeho vydarený dizajn si vás získa. Vzhľad doplní čierna farba. Na pripevnenie televízora na stenu využijete držiak VESA s rozmermi 400×400 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou výrobku.

Televízor 75
Televízor 75

Hlavné vlastnosti televízora 75" LG 75QNED866

  • Rovnakú atmosféru ako v kine vám prináša televízor LG radu LG QNED
  • Úžasné obrazové zážitky predvedie technológia QNED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Fanúšikovia dynamických scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke
  • Smart TV LG sa opiera o pokročilý operačný systém WebOS
  • Samozrejmosťou je podsvietenie Mini LED
  • K dispozícii sú funkcie HDR
  • Bezchybný zvuk má na starosti Dolby Atmos, AI Sound Pro a dolby Digital
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Vizuálny zážitok si užijete pri sledovaní obľúbených filmov zo služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch a Vodafone TV

Prekvapí vás výnimočne ostrý obraz televízora

Posaďte sa a užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke. Televízor LG vám vďaka svojmu veľkému množstvu pixelov po celej ploche obrazovky sprostredkuje veľmi podrobný obraz. Označenie 4K predstavuje štyrikrát väčší počet zobrazovaných bodov v porovnaní s bežným Full HD rozlíšením. Obraz má rozlíšenie 3840 × 2160 pixelov, vďaka tomu je možné prenášať filmy a programy na vašu obrazovku bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Mini LED je segmentovaná na veľa častí, čo vedie k zvýšeniu kontrastu a zlepšeniu reprodukcie čiernej farby.

Televízor 75
Televízor 75

QNED na jedinečný zážitok z intenzívnych a verných farieb

Technológia QNED TV poskytuje pútavý zážitok. QNED technológia zaručuje široký pozorovací uhol, ktorý zaisťuje, že obraz zostáva konzistentný a kvalitný bez ohľadu na pozíciu diváka.

Je kompatibilný s rôznymi formátmi HDR

Vďaka podpore technológie High Dynamic Range (HDR) tento TV umožňuje detailnejšie zobrazenie tmavých aj svetlých častí snímanej scény. Presnejšie ide o technológiu HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Pri HDR10 je jas obrazu nastavený podľa scény s najjasnejším osvetlením. Vylepšenou verziou Dolby Vision je Dolby Vision IQ. S využitím senzora na televízore táto inovatívna technológia deteguje svetelné podmienky a prispôsobuje obrazový výstup, aby bolo dosiahnuté optimálne zobrazenie.

Televízor 75
Televízor 75

Staňte sa herným profesionálom s televízorom LG

Herné funkcie vám dávajú náskok pred ostatnými hráčmi. V hrách sa kladie dôraz na kvalitné vizuálne podanie, rýchlosť reakcií a minimálnu odozvu. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hranie naozaj nezabudnuteľné. Televízor LG funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier.

Neobmedzená zábava s najmodernejším operačným systémom

Smart televízor WebOS prináša rozmanité funkcie, ako je Amazon Alexa. Vďaka tomu budete mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenia alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším spoločníkom vo svete TV. Veľmi ľahko vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo ocenia hlavne najmladší diváci. Ľahko si tak vyhľadajú svoj obľúbený program či rozprávku bez potreby manuálneho zadávania názvu na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia teraz budete ovládať jediným inteligentným ovládačom. Stlačením tlačidla sa na obrazovke televízora zobrazí vami vybraná aplikácia.

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

Vďaka funkcii HbbTV sa televízor stáva ešte interaktívnejším zážitkom, ktorý poskytuje používateľom možnosť individuálne si prispôsobiť televízne predstavy a využívať ďalšie online funkcie bez toho, aby bolo potrebné využiť externé zariadenie či prepínať medzi jednotlivými aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. Televízor vám umožňuje rýchly prístup k webovému prehliadaču. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke TV. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete. Skvelou vymoženosťou je prehrávanie 360° videa. Pomocou ovládacieho prvku sa budete pohybovať po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. To vám umožní otvoriť si cestu k preskúmaniu prostredia a odhaleniu detailov, ktoré by v štandardnom videu zostali neodhalené.

Ideálna voľba televízora, ktorý splní vaše očakávania

Prepojenie s ďalšími smart zariadeniami vám umožní WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zvuk ako v kinosále prinášajú pokročilé technológie Dolby Atmos, AI Sound Pro a Dolby Digital. Dolby Atmos umožňuje 3D reprodukciu priestorového zvuku prostredníctvom väčšieho počtu kanálov. V jednom kanáli môže byť počuť zvuk streľby a v inom kanáli zase mechanika zbrane, to zaručí väčšiu presnosť a reálnosť umiestnenia zvuku v priestore.

Zažite dych berúcu obrazovú kvalitu s multimediálnym televízorom

QNED televízor LG na vás zapôsobí svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nestíhate svoj obľúbený program, zaznamenajte si ho cez USB na svoje vlastné médium a nechajte to na neskôr. Keď vás televízny program prestane baviť, môžete pomocou USB pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk a prehrávať si, na čo máte práve náladu. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorá pomocou špeciálneho režimu skenovania umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Základný hotelový režim umožňuje nastaviť blokovanie kanálov, obmedzenie hlasitosti a ďalšie funkcie.

Farebná hĺbka:

10 bit

Rozmery:

104 × 167,3 × 37 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

96,3 × 4,49 cm (V × H)

Hmotnosť:

50,1 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
106 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
207 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
106 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
207 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QNED Hotovo!
Podsvietenie
Mini LED Hotovo!
Farebná hĺbka
10 bit Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2023 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch, Vodafone TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
167,3 cm Hotovo!
Výška
104 cm Hotovo!
Hĺbka
37 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
96,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,49 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
38 cm Hotovo!
Hmotnosť
50,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Existuje nějaká TV, která umožňuje aplikace Skypu, Viberu nebo WatAppu ? Poraďte.

Dobrý den, rád bych se informoval, zda ještě plánujete naskladnit model LG 75QNED863 v ceně 34990,- Bohužel jsem ho nestihl objednat, tak zda mám na něj nadále vyčkat, či zakoupit na jiném eshopu. Děkuji Vám s pozdravem Pavel Spurný

Diskusia a poradňa k 75" LG 75QNED866
Príslušenstvo pre 75" LG 75QNED866 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" LG 75QNED866. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" LG 75QNED866. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" LG 75QNED866.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií