Ryobi OLT1833

Zobraziť katalóg
Ryobi OLT1833
Strunová kosačka – AKU akumulátor nie je súčasťou balenia, záber 330 mm, rukoväť v podobe držadla, poloautomatické predlžovanie struny, hmotnosť 3,3 kg
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  RYOBI112 Produktové číslo:  5133003651
Ryobi OLT1833 228,90 € Momentálne nedostupné

Ryobi OLT1833

Hľadáte kosačku, ktorá zvládne pokosiť trávnik aj v miestach bez elektrickej energie, ako sú odľahlé chaty či rekreačné objekty? Aku strunová kosačka Ryobi sa hodí na úpravu trávnika okolo stromov, kameňov, skaliek, obrubníkov či na iných ťažko dostupných miestach. Kosí vďaka strune, a tak nie je potrebné ostriť brit. S každým kosením sa struna skracuje a je nutné ju včas vymeniť. Svojím 330mm záberom sa dostane všade tam, kde budete potrebovať. Ako rukoväť bolo zvolené pohodlné držadlo, ktoré uľahčuje kontrolu nad kosačkou najmä pri kosení nerovných povrchov. Poloautomatický systém predlžovania struny zaisťuje jej obnovu alebo predĺženie bez manuálneho zásahu a bez nutnosti prerušenia práce. Akumulátorová strunová kosačka Ryobi má hmotnosť 3,3 kg.

Strunová kosačka Ryobi OLT1833 Lifestyle
Strunová kosačka Ryobi OLT1833 Lifestyle

Hlavné prednosti strunovej kosačky Ryobi OLT1833

  • Akumulátorová strunová kosačka Ryobi ľahko zvládne kosenie trávnika okolo stromov, kameňov, skaliek a obrubníkov
  • Kosí vďaka strune, ktorá sa postupom času skracuje
  • Ponúka záber 330 mm
  • Fungovanie má na starosť akumulátor s napätím 18 V
  • Dodáva sa bez akumulátora
  • Praktické držadlo pomáha udržať lepšiu kontrolu nad kosačkou najmä pri práci v nerovných terénoch
  • Poloautomatický systém predlžovania struny zaistí obnovu alebo predĺženie struny bez nutnosti ručného zásahu alebo prerušenia činnosti
  • Vyžínač Ryobi dosahuje hmotnosť 3,3 kg

Aku strunová kosačka Ryobi zvládne svoju úlohu kdekoľvek

Zabudnite na prebytočné káble, ktoré vás obmedzujú. S akumulátorovou strunovou kosačkou Ryobi budete môcť pracovať aj na miestach, kde nie je možné pripojiť sa k elektrickej sieti. Vyniká bezpečnou prevádzkou a jednoduchým ovládaním. Fungovanie má na starosť 18V akumulátor. Aku strunová kosačka Ryobi sa dodáva bez akumulátora.

Možnosť predĺženia záruky na 3 roky po registrácii  TU.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ryobi OLT1833 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ryobi OLT1833. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ryobi OLT1833.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií