Eterea BIO Krém na nohy 75 ml

Zobraziť katalóg
Eterea BIO Krém na nohy 75 ml
Krém na nohy – na popraskané päty, na stvrdnuté päty a na suchú pokožku, antibakteriálny, regeneračný a upokojujúci, vyhotovenie: bez parabénov, bio a prírodné, objem 75ml - 181,33 €/1 l
13,60 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  ERAknh01 Produktové číslo:  652217487619
Eterea BIO Krém na nohy 75 ml 13,60 € Momentálne nedostupné

Eterea BIO Krém na nohy 75 ml

Hľadáte to najlepšie na starostlivosť o svoje nohy? Potom sa vám istotne bude hodiť krém na nohy Eterea. Je určený predovšetkým na popraskané päty, na stvrdnuté päty a na suchú pokožku. Vaše nohy nepochybne ocenia jeho antibakteriálny, regeneračný a upokojujúci účinok. Zaistí rýchlu regeneráciu kože. Krém na nohy je plný kvalitných prísad zo sveta prírody. S obsiahnutými vitamínmi budú mať vaše nohy tú najlepšiu starostlivosť. Nie sú v ňom obsiahnuté žiadne parabény ani silikóny. Životné prostredie ani vaša pleť nebudú zaťažené vďaka certifikácii BIO. Nie je v ňom žiadny alkohol. Masť na nohy Eterea má objem 75 ml.

Kľúčové prednosti krému na nohy Eterea BIO Krém na nohy 75 ml

  • Krém na nohy udrží vaše nohy jemné a hladké
  • Vhodný najmä na popraskané päty, na stvrdnuté päty a na suchú pokožku
  • Antibakteriálny, regeneračný a upokojujúci účinok
  • Krém na nohy Eterea urýchli hĺbkovú regeneráciu kože
  • Obsahuje kvalitné prírodné látky
  • Bez parabénov a silikónov
  • Krému na nohy náleží certifikácia BIO
  • Krém na nohy Eterea má objem 75 ml

Zloženie

Chamomilla Recutita Flower Water*, Aqua, Glycerín*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Coco Caprylate, Olus Oil, Dicaprylyl Carbonate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Nigella Sativa Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Tocopherol, Bisabolol, Allantoín, Ascorbyl palmitate, Achillea Millefolium Extract *, Rosa Canina Extract*, Glycine Soja Oil Unsaponifiables, Helianthus Anuus Seed Oil Unsaponifiables, Hydrogenated Vegetable Oil, Candelilla Cera, Lavandula Angustifolia Oil*, Mentha Piperita Oil*, Melaleuca Alternifolia Oil*, Eucalyptus Globulus Oil*, Salvia Sclarea Oil, Xanthan Gum, Phytic Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Linalool, Limonene

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky krémy na nohy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Eterea BIO Krém na nohy 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eterea BIO Krém na nohy 75 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií