Niceboy ION Charles i9 – white

Zobraziť katalóg
Niceboy ION Charles i9 – white
3,6 25 hodnotení
Robotický vysávač s mopom – na zvieracie chlpy, na všetky druhy podláh, na suché čistenie, mokré čistenie, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, prispôsobenie povrchu podlahy a funkcia odloženého upratovania, odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie mobilnou aplikáciou, objem nádoby na prach 0,45 l, plastová zberná nádoba, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 1,5 cm, LiDAR navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 150 min, doba nabíjania 4 h, hlučnosť 65 dB, kompatibilný s Google Assistant, Wi-Fi, príkon 40 W, rozmery 9,9 × 34 × 34,6 cm (V׊×H), hmotnosť 3 kg, nabíjací adaptér a nabíjacia stanica súčasťou balenia, biela farba
Variant
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NICRV267 Produktové číslo:  charles-i9-white Stránky výrobcu
Niceboy ION Charles i9 – white 396,05 € Momentálne nedostupné

Niceboy ION Charles i9 – white

Robotický vysávač Niceboy bude vysávať za vás a ušetrí vám tak čas a energiu. Jednoducho sa vysporiada s najrôznejšími typmi povrchov. Poupratuje vaše podlahy vďaka funkcii utieranie, mokré čistenie a suché čistenie. Bez ťažkostí sa postará aj o chlpy od vašich zvieracích maznáčikov. Prináša nielen moderné funkcie, ale aj úchvatný vzhľad. Inteligentný robotický vysávač sa sám dobije a s plne nabitou batériou potom pokračuje v upratovaní. Vysávač umožňuje spojenie s inteligentným mobilným zariadením, vďaka tomu ho môžete zapnúť na diaľku či nastaviť vysávanie. K dispozícii je LiDAR navigácia. Navigačný systém LiDAR vysávaču poskytuje podrobný 2D prehľad prostredia, rozlišuje nábytok, lokalizuje dvere a pod. Vďaka tomu sa vysávač efektívne vyhne všetkým prekážkam.

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i9 – white ...
Robotický vysávač Niceboy ION Charles i9 – white ...

Hlavné prednosti robotického vysávača Niceboy ION Charles i9 – white

  • Robotický vysávač Niceboy je prispôsobený na všetky typy podláh
  • Typ upratovania: utieranie, mokré čistenie a suché čistenie
  • Bez problémov si poradí s chlpmi vašich domácich zvierat
  • K dôležitým funkciám patrí LiDAR navigácia
  • Disponuje Li-Ion batériou s kapacitou 5000 mAh a napätím 14,8 V
  • Plné dobitie batérie zaberie približne 4 h a vydrží upratovať až 150 min
  • Prachová nádobka pojme 0,45 l
  • Materiálom použitým na výrobu zbernej nádoby je plast
  • Možnosť voľby vysávania určitých oblastí
  • Ovládanie vysaváča: mobilná aplikácia
  • Môže sa pochváliť kompatibilitou s WiFi a Google Assistant
  • Senzor proti pádu zo schodov a proti nárazu do nábytku
  • Systém prispôsobenia povrchu podlahy
  • Zvládne sa dostať cez prekážky vo výške 1,5 cm
  • Na dokonalé upratovanie má k dispozícii 2 bočné rotujúce kefky

Užite si pohodlie, zatiaľ čo robotický vysávač Niceboy bude pracovať za vás

Inteligentný robotický vysávač s mopom vaše podlahy nielen vysaje, ale aj utrie, a tak sa dokonale postará o všetky podlahy v celom vašom dome a umožní vám ušetriť mnoho času a venovať sa iným aktivitám. Na dosiahnutie optimálneho upratovania pri suchom čistení sa využívajú špeciálne kefky. Pri mokrom čistení je na podlahu aplikovaná voda s roztokom na jednoduchšie uvoľnenie nečistôt, ktoré sú potom vysávačom odsaté späť do pripravenej nádržky. Mokré čistenie sa odporúča pre tvrdé a hladké povrchy, ako je linoleum alebo dlaždice. Na utieranie sa používajú mokré handričky a čistiace roztoky. Je ideálne predovšetkým na podlahy, ktoré by mohli byť citlivé na poškodenie pri vystavení vode. Obzvlášť to platí pre podlahy zhotovené z dreva.

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i9 – white ...
Robotický vysávač Niceboy ION Charles i9 – white ...

Robot vysávač so zodpovedajúcim vybavením je zárukou pohodlného upratovania

Robot vysávač Niceboy je kombináciou vysokej kvality a efektívneho odstraňovania nežiaduceho prachu. Disponuje Li-Ion batériou. Vďaka nej je schopný vydržať upratovať až 150 min. Ak je batéria na pokraji vybitia, robotický vysávač Niceboy sám seba nasmeruje k nabíjaciemu dokovaciemu bodu. Nemusíte sa vôbec o nič starať, robot vysávač zvláda svoju úlohu bez vášho zásahu. Batéria bude úplne nabitá asi za 4 h. Vysávač môžete ľahko ovládať cez mobilnú aplikáciu, kde si nastavíte ako oblasť, tak časový plán upratovania. Môže sa pochváliť kompatibilitou s WiFi a Google Assistant . Na dosiahnutie dôkladného čistenia má robotický vysávač vo výbave 2 bočné rotujúce kefky.

Robotický vysávač Niceboy vás očaruje kvalitnými funkciami

Robotický vysávač Niceboy prináša funkcie na komfortnejšie používanie. Konštrukciu zbernej nádoby tvorí plast. Postará sa o to, že prach a nečistoty zostanú uzavreté vnútri. Funkcia inteligentného mapovania umožní uloženie mapy do pamäte, potom má používateľ možnosť spustiť upratovanie iba vybraných miestností. Pri detekcii koberca automaticky zvýši sací výkon.

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i9 – white ...
Robotický vysávač Niceboy ION Charles i9 – white ...

Pri používaní automatického vysávača je zaistená bezpečnosť počas upratovania

Automatický vysávač Niceboy je zárukou spoľahlivosti, pri práci poskytne bezchybný výkon. Aby bolo upratovanie domácnosti maximálne bezpečné, je vysávač na spodnej strane vybavený bezpečnostnými senzormi, ktoré zamedzujú narážaniu do nábytku a súčasne zaisťujú ochranu pred pádom zo schodov. Robot vysávač zaistí dokončenie svojej práce. Po nabíjaní pokračuje v práci tam, kde bolo upratovanie prerušené. Automatický vysávač obsahuje pokročilú technológiu, ktorá minimalizuje problémy so zamotaním káblov a strapcov z kobercov. Pridanou funkciou je možnosť nastaviť si odložené čistenie. Bezchybne sa vyhne všetkým prekážkam a vďaka odolným kolieskam prekoná prahy a prechodové lišty až do výšky 1,5 cm.

Spoľahnite sa na kvalitu a výkon robotického vysávača Niceboy

Rozmery robotického vysávača Niceboy majú 9,9 × 34 × 34,6 cm (v × š × h). Jeho hmotnosť dosahuje 3 kg.

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i9 – white ...

Nabíjacia výbava:

nabíjací adaptér a nabíjacia stanica

Kefy:

bočná

Ďalšie príslušenstvo:

mopovacia textília a nádobka na vodu

Typ motora:

BLDC

Príkon:

40 W

Hlučnosť:

65 dB

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Kompatibilné aplikácie
Niceboy ION Hotovo!
Napájanie
Na batérie Hotovo!
Jazyk aplikácie
V češtine, V slovenčine Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Kompatibilné aplikácie
Niceboy ION Hotovo!
Napájanie
Na batérie Hotovo!
Jazyk aplikácie
V češtine, V slovenčine Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
LiDAR Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Predvoľba miestností na upratovanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia odloženého upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi, Google Assistant Hotovo!
Vlastnosti
Odolnosť kief proti namotávaniu vlasov Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Mopovacia textília, Nádobka na vodu Hotovo!

Príkon

Príkon
40 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Materiál
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
34 cm Hotovo!
Výška
9,9 cm Hotovo!
Hĺbka
34,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Varianty Niceboy ION Charles i9 – white:

Niceboy ION Charles i9 Black

Robotický vysávač s mopom – na zvieracie chlpy, na všetky druhy podláh, na suché čistenie, mokré čistenie, high Efficiency filter, umývateľný filter, penový filter a HEPA H13 filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, prispôsobenie povrchu podlahy, funkcia odloženého upratovania a hovoriaci po česky, odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie mobilnou aplikáciou, objem nádoby na prach 0,45 l, plastová zberná nádoba o objeme 0,6 l, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 1,5 cm, LiDAR navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 150 min, doba nabíjania 4 h, hlučnosť 65 dB, kompatibilný s Google Assistant, Wi-Fi, príkon 40 W, rozmery 9,9 × 34 × 34,6 cm (V׊×H), hmotnosť 3,1 kg, nabíjací adaptér a nabíjacia stanica súčasťou balenia, čierna farba
Info
396,05 €
Momentálne nedostupné
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Chci se zeptat na vysavač Charles I9. Kde se dá koupit příslušenství, jako např. nové kartáče. Předpokládám, že se časem ochodí a bude potřeba je vyměnit. Děkuji

Dobrý deň! Chcel by som sa spýtať či to dokáže prekonať prah dverí a prejsť tak z jednej miestnosti do druhej? Ďakujem.

Dobrý den. Mám zkušenosti s nižším modelem, který si neumí zmapovat byt, zapamatovat si jednotlivé místnosti a uklízet pak různě podle toho. Má tento vysavač funkci, abych ho vyslal uklízet do obýváku a on ví, kde je obývák? Je možné nastavit automatizaci, že v kuchyni vysaje třeba každé ráno a do obýváku zajede jen ob den a tak podobně? Nebo prostě pokaždé bude jezdit po celém bytě? Díky za odpověď.

Dobrý den, 1) Zvládne vysavač namapovat a vysát/mopovat v patře pokud ho tam přenesu? Tuto informaci jsem nikde nenašel ani v návodu. 2) Lze vysavač spárovat a ovládat z více zařízení např. z mého mobilu a z mobilu manželky? Děkuji

Dobrý den, mám stejný dotaz jako pan Vomáčka: Jak vytírat? Karel nám vysává každý den a mohu vřele doporučit, ale zatím se mi nepodařilo mi jej přesvědčit, aby také vytíral. Nádržku s vodou a všechny ostatní součásti včetně mopu, o jehož připojení mě Karel informuje, jsou řádně na svých místech, ale ten hadřík je suchý, jakoby do něj netekla voda z nádržky. Není v tom ještě nějaký fígl, nějaká mechanická pojistka, kterou musím zneaktivnit, aby voda kapala z nádržky do hadříku? Zatím nám tedy Karel jezdí na sucho Poradíte nám prosím. děkuji M. Bílá

Jak vytírat? Karel nám vysává každý den a mohu vřele doporučit, ale zatím se mi nepodařilo mi jej přesvědčit, aby také vytíral. Nádržku s vodou a všechny ostatní součásti včetně mopu, o jehož připojení mě Karel informuje, jsou řádně na svých místech, ale ten hadřík je suchý, jakoby do něj netekla voda z nádržky. Není v tom ještě nějaký fígl, nějaká mechanická pojistka, kterou musím zneaktivnit, aby voda kapala z nádržky do hadříku? Zatím nám tedy Karel jezdí na sucho

Dobrý den, lze vysavač používat i s vypnutým osvětlením v bytě? Umí to díky laserové technologii podobně jako u konkurence?

Dobrý den.Na vysavači Charles I9 připojenému ke stanici mi stále modře bliká tlačítko pro dobíjení(symbol domečku)už víc jak 10 hodin.Je to normální?A jak tedy poznám, že je plně nabitý?Díky za odpověď.

Dobrý den , bohužel vysavač není schopen najet na černý koberec - hlásí to ,že je riziko pádu. Není schopen najet na i na jiné černé místo. Jde nějak tato funkce snímání pádu vypnout ? Děkuji za odpověď

Robot přestal vytírat a nehlásí žádnou chybu ani otvory kudy má voda proudit nejsou ucpané. lze problém opravit anebo je nutná reklamace? Lze samostatně pořídit nadržku na vodu? Děkuji

12
Diskusia a poradňa k Niceboy ION Charles i9 – white
Príslušenstvo pre Niceboy ION Charles i9 – white Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy ION Charles i9 - white. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Niceboy ION Charles i9 - white.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií