Panasonic LUMIX DC-S1R telo

Zobraziť katalóg
Panasonic LUMIX DC-S1R telo
Doručenie na
predajňu zadarmo
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, odolný, so sánkami na blesk, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Leica L, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 47,3 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 5K, 10-bitové video, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3,2", rozlíšenie displeja 2,1 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), SD, SDHC, SDXC, CFexpress Type B a XQD pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 11 × 14,89 × 9,67 cm (V׊×H), hmotnosť 0,898 kg
2 479 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  ON082b14 Produktové číslo:  DC-S1RE-K Stránky výrobcu
Panasonic LUMIX DC-S1R telo 2 479 € Zánovné

Panasonic LUMIX DC-S1R telo

Panasonic LUMIX DC-S1R telo je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Neprekonateľné rozlíšenie a profesionálny výkon

S plnoformátovou digitálnou bezzrkadlovkou Panasonic Lumix S1R zaobstaráte fotografie v špičkovej kvalite s neuveriteľne realistickými detailmi alebo profesionálne video záznamy v 4K rozlíšení 60p/50p. Plnoformátový 47,3 Mpx snímač s obrazovým procesorom Venus Engine a 5-osová stabilizácia obrazu zaistia tie najlepšie podmienky na robenie úžasne ostrých a detailne prekreslených snímok s minimálnym šumom v bezkonkurenčnom rozlíšení. Vo výbave nechýbajú podsvietené tlačidlá, výklopný dotykový displej a špičkový OLED realistický hľadáčik s rozlíšením 5,76 Mpx.

Flexibilný, robustný a precízny bajonet L-Mount

Lumix S1R disponuje novým bajonetom L-Mount, vďaka ktorému je foťák plne kompatibilný s objektívmi Panasonic, Leica a Sigma. Toto moderné riešenie využíva systém upevnenia s priemerom 51,6 mm pre konštrukciu vysoko svetelných a kompaktných objektívov, ktoré využívajú moderné dátové rozhranie na rýchlu komunikáciu medzifotoaparátom a objektívom. Bajonet je navyše vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je odolná voči opotrebovaniu.


47,3Mpx CMOS snímač

47,3 Mpx CMOS snímač

Panasonic Lumix S1R je vybavený plnoformátovým CMOS snímačom, ktorý sa postará o široký dynamický rozsah a úžasnú ostrosť fotografií. Rýchle spracovanie snímok zaistí výkonný obrazový procesor Venus Engine s trojrozmerným spracovaním farieb zaisťujúci živé a prirodzené podanie farebných odtieňov a textúr.

5-osá duálna stabilizácia

5-osová duálna stabilizácia

S pokročilou 5-osovou optickou stabilizáciou zaobstaráte úžasne ostré snímky aj pri fotografovaní z ruky s časom až o 5,5 EV dlhším ako bez použitia stabilizátora. Jeho účinnosť navyše môžete zvýšiť až na 6 EV pri použití nových objektívov navrhnutých pre systém Lumis S, ktoré disponujú dvojosovou optickou stabilizáciou.

odolná konštrukcia

Odolná konštrukcia

Vďaka odolnej konštrukcii sa s CSC fotoaparátom môžete bez obáv vydať do terénu, kde odolá nielen zvýšenému výskytu prachu, striekajúcej vode, ale aj nízkym teplotám až -10 °C. Plne odlievaný rám z horčíkovej zliatiny maximálne ochráni vnútorné komponenty fotoaparátu a kvalitné tesnenie spoľahlivo zabezpečí všetky švy a ovládacie prvky.

Rýchly systém ostrenia

Rýchly systém ostrenia

Spojením výkonného obrazového procesora a technológie DFD je zabezpečené extrémne rýchle zaostrovanie. Snímač, procesor a objektív spoločne komunikujú rýchlosťou až 480 sn./s., čo umožňuje svižnú reakciu trvajúcu iba 0,08 s. K dispozícii je rovnako inteligentný systém rozpoznania ľudskej alebo zvieracej postavy a automatický systém sledovania objektov.

Realistický OLED hľadáčik

Realistický OLED hľadáčik

Pre presnú kompozíciu snímok a dokonalý prehľad o fotografovanej scéne je foťák Lumix S1R vybavený realistickým OLED hľadáčikom s rozlíšením 5,76 Mpx, ktorý sa radí medzi špičky vo svojej triede. Vďaka nulovému oneskoreniu a obnovovacej frekvencii 120 sn./s. budete mať počas fotografovania pocit, že sa na snímaný objekt pozeráte vlastnými očami.

Výklopný dotykový displej

Výklopný dotykový displej

Dotykový displej s uhlopriečkou 8,2 cm a vysokým rozlíšením 2,1 Mpx disponuje výklopnou konštrukciou, vďaka ktorej môžete robiť originálne snímky z neobvyklých uhlov. Pre jednoduchšie fotografovanie v tme je k dispozícii nočný režim, ktorý zosvetlí obraz na obrazovke a podsvieti tlačidlá. Pre dokonalý prehľad o nastavení fotoaparátu je na hornej strane umiestnený podsvietený stavový displej.

Plynulé nahrávanie videa v 4K

Plynulé nahrávanie videa v 4K

Vďaka kombinácii fullframe snímača a obrazového procesora Venus Engine fotoaparát umožní robiť videá v profesionálnom 4K rozlíšení 60p/50p v štandarde 8 bit. Bez problému zachytíte aj rýchlo sa pohybujúce objekty s vynikajúcimi detailmi a s maximálnou prirodzenosťou pohybu. V prípade nahrávania v 60p režime je dĺžka záznamu obmedzená na 15 minút. V režime 30p a vo Full HD rozlíšení môžete videá nahrávať bez obmedzenia.

Duálny slot na pamäťové karty

Duálny slot na pamäťové karty

Na pohodlné ukladanie a zálohovanie snímok je foťák Panasonic Lumix S1R vybavený duálnym slotom na pamäťové karty SD a XQD. Na ľahké prenášanie snímok a ich následné zdieľanie je k dispozícii bezdrôtové rozhranie WiFi a Bluetooth. Dodaný Li-ion akumulátor zaistí výdrž až 400 snímok v štandardnom režime, alebo 1 150 snímok v režime Power Save LVF.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Šírka
14,89 cm Hotovo!
Výška
11 cm Hotovo!
Hĺbka
9,67 cm Hotovo!
Hmotnosť
898 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
14,89 cm Hotovo!
Výška
11 cm Hotovo!
Hĺbka
9,67 cm Hotovo!
Hmotnosť
898 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Výmenné objektívy, Sánky na blesk, Odolné vyhotovenie, Vhodné na video Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Na snímači (IBIS) Hotovo!
Bajonet
Leica L Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
47,3 Mpx Hotovo!
Pomer strán
3:2 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/8 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
25 600 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
9 sn./s Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Bez objektívu Hotovo!
Objektív
Bez objektívu Hotovo!

Objektív 2

Objektív
Bez 2. objektívu Hotovo!

Hľadáčik

Typ hľadáčika
Elektronický (EVF) Hotovo!
Rozlíšenie hľadáčika
5,76 Mpx Hotovo!
Maximálne zväčšenie EVF
0,78 x Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Panasonic DMW-BLJ31 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
360 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
3 050 mAh Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!
Audio/Video
HDMI, Externý mikrofón, Jack 3,5 mm Hotovo!

Obsah balenia

Špeciálne vybavenie
Bez špec. vybavenia Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer prajem. Prosím vás, naozaj to dokáže robiť 6K video v 25fps ? A objektív k tomu máte ?

Príslušenstvo pre Panasonic LUMIX DC-S1R telo
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií