NaturLabs Lipozomálny vitamín C, 250 mg, 60 kapsúl

Zobraziť katalóg
NaturLabs Lipozomálny vitamín C, 250 mg, 60 kapsúl
Vitamín C - kapsuly, 250 mg účinné látky, pre dospelých
20,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SPTvot098 Produktové číslo:  16382
NaturLabs Lipozomálny vitamín C, 250 mg, 60 kapsúl 20,90 € Momentálne nedostupné

NaturLabs Lipozomálny vitamín C, 250 mg, 60 kapsúl

Zloženie

V doporučené dávce(2 kapsle) Vitamin C (Ascorbic acid) 500 mg (625 %*) LipoCellTechTM Liposomální patentovaná směs 214 mg Není významným zdrojem energie, sacharidů, tuků ani bílkovin. Množstvo 60 kapsúl Skladovanie Skladujte na chladnom, temnom a suchom mieste. Uchovávajte pri izbovej teplote. Upozornenie Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nie je náhradou pestrej stravy. Nie je určené deťom do 3 rokov, tehotným a dojčiacim ženám. Firma NaturLabs je česká značka, ktorá hľadá inšpiráciu v daroch prírody a zároveň v najnovších odborných poznatkoch z oblasti biochémie. Vyvíja produkty na rastlinnej báze, ktoré majú pozitívny vplyv na špecifické funkcie organizmu človeka s fokusom na akosť a čistotu produktu bez pridania umelých aditív. Spojením vedeckého prístupu a inšpirácie z prírody vyvíja produkty prémiovej kvality s vysokou funkčnosťou a účinnosťou. Pritom kladie dôraz na maximálnu efektivitu účinných látok podloženú aktuálnymi vedeckými výskumami. Potravinové doplnky sú vyrábané s najväčšou možnou ohľaduplnosťou voči prírodným zdrojom. Firma NaturLabs usiluje o minimalizáciu negatívnych dopadov na životné prostredie spôsobené jej existenciou. Cieľom NaturLabs je vyrábať potravinové doplnky prospešné všetkým živým bytostiam pre ich telesné i duševné zdravie, aby im umožnili dosiahnuť plný potenciál bytia.

Parametre a špecifikácia

Forma
Kapsuly Hotovo!
Množstvo účinnej látky (mg)
250 mg (250 000 μg) Hotovo!
Pre koho
Pre dospelých Hotovo!
Účinok
Na posilnenie imunity Hotovo!
Druh vitamínu
Vitamín C Hotovo!

Forma

Forma
Kapsuly Hotovo!
Množstvo účinnej látky (mg)
250 mg (250 000 μg) Hotovo!

Určenie

Pre koho
Pre dospelých Hotovo!

Účinok

Účinok
Na posilnenie imunity Hotovo!

Vitamíny

Druh vitamínu
Vitamín C Hotovo!
Poznámka:
» Všetky vitamíny pre deti
» Všetky vitamíny C
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NaturLabs Lipozomálny vitamín C, 250 mg, 60 kapsúl Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NaturLabs Liposomální vitamín C, 250 mg, 60 kapslí.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií