AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

Vyskúšali sme pre vás: suchý šampón Aussie Mega

Zobraziť katalóg
Vyskúšali sme pre vás: suchý šampón Aussie Mega
0

Pre moje rýchlo sa mastiace dlhé vlasy sa táto vychytávka stala rannou nevyhnutnosťou. Úprimne som nikdy suchým šampónom príliš nedôverovala, pretože keď už zabrali, vydržali len pár hodín. A to som ešte s vlasmi nesmela hýbať. :-) S Aussie Mega mám však "mega" pozitívnu skúsenosť. Teraz vážne. Pre mňa je najdôležitejšie, aby som zvládla celý deň medzi ľuďmi bez čiapky na hlave a s trochou zručnosti vytvorila aj nejaký jednoduchý účes, čo sa mi tentoraz konečne podarilo.

Suchý šampón Aussie Mega pred a po aplikácii
Suchý šampón Aussie Mega 120 g pred a po aplikácii

Len pozor, hneď po aplikácii som videla na vlasoch svetlé miesta od prípravku, čo však po vmasírovaní do korienkov vlasov vymizlo. Po rozčesaní som si vlasy zviazala do drdola, kde by mi normálne bolo vidieť mastné vlasy - to sa však vďaka suchému šampónu Aussie Mega nestalo. S výsledkom, ktorý môžete vidieť na mojich fotkách vyššie, som bola nad očakávania spokojná, preto sa ku kúpe tohto malého zázraku určite rada vrátim!

Koláž fotek

Hodnotenie:

Vytlačiť
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií