PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/suchy-sampon-batiste-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre Vás: suchý šampón Batiste Blush + Pink Pineapple

Suché šampóny Batiste využijete hlavne vtedy, pokiaľ nemáte dostatok času na klasické umývanie a fénovanie vlasov. Vďaka svojmu zloženiu vám rýchlo a pohodlne pomôžu upraviť spľasnuté a mastné vlasy do požadovaného účesu, zároveň ich príjemne prevoňajú a dodajú im lesk. Variantov suchého šampónu Batiste je veľa, a tak som sa rozhodla otestovať novinky Blush a Pink Pineapple. Ktorá z týchto variantov mi bude vyhovovať viac? Zhodnotila som ich v nasledujúcej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledovy-batiste-dry-shampoo.jpg

Vyskúšali sme pre vás: suchý šampón v spreji BATISTE Heavenly Volume

Ženy s jemnými a rýchlo sa mastiacimi vlasmi iste dobre poznajú pomocníka v podobe suchého šampónu. Ja nie som výnimkou. Vyskúšala som najprv klasické pudrové suché šampóny, ale neviem, čo bolo pre mňa horšie. Či viditeľné stopy vo vlasoch, ktoré zanechávali alebo nešikovná a nerovnomerná aplikácia. Ale nenechala som sa odradiť a skúšala som ďalšie suché šampóny. Dostal sa mi do ruky suchý šampón v spreji BATISTE Heavenly Volume a po nie práve dobrých skúsenostiach som ho už bez väčšieho očakávania vyskúšala. Prekvapil ma? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nivea-suchy-sampon-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre Vás: Nivea suchý šampón na tmavšie vlasy

K suchým šampónom som sa po niekoľkých predchádzajúcich skúsenostiach stavala dosť skepticky. Aj keď sľubovali rýchly a pohodlný spôsob, vďaka ktorému vlasy získajú na objeme a zbavia sa mastnoty, vždy som narazila na nejaký problém. Najčastejšie to boli biele šupinky, ktoré po aplikácii zostávali vo vlasoch, prípadne nepríjemný chemický zápach. Značke Nivea však dôverujem, a tak som sa rozhodla dať šancu aj suchému šampónu tejto značky. Obstojí u mňa Nivea suchý šampón na tmavšie vlasy, alebo ma sklame ako predchádzajúce značky? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahled-suchy-sampon-batiste-floral-essence.jpg

Vyskúšali sme pre vás: suchý šampón BATISTE Floral Essence

Suchý šampón sa stal za posledné roky bežnou kozmetickou pomôckou. Je to pomocník na cestách, alebo pri hektických, uponáhľaných ránach. Pokiaľ ste ale suchý šampón vyskúšali pred viac rokmi, je dosť možné, že ste si ho už nikdy nekúpili. V minulosti suché šampóny často zanechávali stopy bieleho prášku a vlasy síce zbavili mastnoty, ale zároveň aj lesku a jemnosti. Dnes je to inak. Kvalitný suchý šampón by mal vlasy nielen odmastiť, ale mal by ich oživiť a dodať im objem. Ja som vyskúšala suchý šampón BATISTE Floral Essence. V mojej recenzii sa dozviete, ako som s ním bola spokojná. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/such s_1.png

Vyskúšali sme pre vás: Suchý šampón Batiste

Batiste suchý šampón som sa rozhodla vyskúšať zo zvedavosti. Veľmi som neverila, že nejaký suchý prášok dokáže vytvoriť objem z mojich zľahnutých vlasov, ktoré som si musela takmer obdeň umývať a fénovať do požadovaného účesu. Pokiaľ mi suchý šampón bude vyhovovať, ušetrí mi veľa času hlavne ráno, kedy si často nestíham vlasy umyť. V práci si potom prídem neupravená a necítim sa vo svojej koži. Bude si suchý šampón rozumieť s mojimi vlasmi? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/TONI&GUY-suchy-sampon-Glamour-High-Volume-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: suchý šampón TONI&GUY Glamour High Volume

Keď nie je čas, tak jednoducho nie je. Voňavé a ľahké vlasy bez mastnoty sú ale základom, bez ktorého mnohí z nás do práce nejdú. Preto sú tu suché šampóny, ktoré behom pár minút dokážu vstrebať mastnotu a dodať vlasom sviežosť a vôňu. Ako to zvláda suchý šampón Glamour High Volume od značky TONI&GUY? Dôkladne som ho vyskúšala a o jeho účinkoch sa dočítate v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/suchy-sampon-batiste-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: suchý šampón BATISTE Divine Dark

Časté umývanie hlavy neprospieva vlasom ani pokožke hlavy. Čo ale robiť s mastnými vlasmi, ktoré vyzerajú nepekne? Riešením je použitie suchého šampónu. V tomto smere ma veľmi zaujal suchý šampón BATISTE Divine Dark, ktorý som sa rozhodla hneď vyskúšať. Splnil moje očakávania? Zanechával biele zvyšky vo vlasoch ako iné suché šampóny? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/suchy-sampon-Got2B-nahled_1.jpg

Vyskúšali sme pre vás: suchý šampón SCHWARZKOPF GOT2B Fresh It Up

Naša skúsená testerka Lola pre vás testovala suchý šampón SCHWARZKOPF GOT2B Fresh It Up Extra Fresh a všetko vám zhrnula v rámci recenzie. Oddialil tento suchý šampón nutnosť umytia vlasov? Nevytváral biele škvrny a dodal vlasom príjemnú vôňu? Lola pre vás všetko zistila! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/domaci-sampony-nahled.jpg

Návod, ako vyrobiť domáci šampón

Dôvody na výrobu domáceho šampónu? Ekológia, finančná úspora, zdravie či akútny nedostatok šampónu a zatvorené obchody. Výroba domáceho šampónu nie je ťažká, dá sa stihnúť aj za niekoľko minút. Máme pre vás hneď niekoľko návodov: skúste bylinný šampón napríklad zo žihľavy alebo domáci šampón z púpavy! Ich účinok je pri dlhodobom používaní priam zázračný. Poradíme vám tiež, ako na šampón na mastné vlasy a ako vyrobiť tuhý šampón v pohodlí domova. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/suchy-sampon-got2b.jpg

Vyskúšali sme pre vás: suchý šampón Schwarzkopf got2b Fresh It Up

Vyžadujú vaše vlasy každodenné umývanie, aby vyzerali k svetu? Aj hriva našej kolegyne Lucky potrebuje častú starostlivosť. A preto sa rozhodla vyskúšať suchý šampón Schwarzkopf got2b Fresh It Up. Ako s ním bola spokojná? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/suchac Aussome Volume.png

Vyskúšali sme pre vás: suchý šampón Aussie Aussome Volume

Zaujíma vás, či môže suchý šampón vlasom dodať objem? Prečítajte si našu recenziu! Otestovali sme totiž pre vás suchý šampón Aussie Aussome Volume. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/suchac Mega.png

Vyskúšali sme pre vás: suchý šampón Aussie Mega

Už ste vyskúšali mnoho suchých šampónov a všetky vás sklamali? Dnes sme pre vás otestovali suchý šampón Aussie Mega. Zaujíma vás náš názor a postrehy? Tak sa pozrite na našu recenziu. Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií