AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zimavlasy.jpg

5 tipov, ako sa starať o vlasy v zime

Verte, že starostlivosť o vlasy v zime je náročnejšia ako v lete. Mráz, sneh a časté zmeny teploty, to všetko sa podpisuje na vzhľade našich vlasov. Preto pre vás máme niekoľko tipov, ako si udržať aj v zime vlasy zdravé a krásne. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-becon-nahled.jpg

Samsung predstavuje: unikátny prístroj Becon, ktorý vám navrhne šampón na mieru

Riešenie proti padaniu vlasov pravdepodobne uzrelo svetlo sveta. Samsung predstavil unikátny prístroj Becon, ktorý vie analyzovať stav vašej pokožky hlavy a na základe výsledkov zostaviť šampón na mieru, ktorý je práve pre vás najvhodnejší. Na akom princípe toto „kúzlenie“ funguje? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/woman-tanning_1.jpg

Opaľovacia sezóna začína, dobre sa na ňu pripravte

Opaľovacie prípravky nie sú zbytočnou vymoženosťou. Naozaj pomáhajú chrániť naše telo pred škodlivými následkami slnečného žiarenia. Ponúkame vám rady, ako opaľovacie krémy a mlieka správne používať, aby ste dosiahli ich najvyššiu účinnosť nielen u seba, ale aj u svojich detí. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kondicioner Miracle Moist.png

Vyskúšali sme pre vás: kondicionér Aussie Miracle Moist

Bezbolestné rozčesávanie po umytí si praje snáď každý. Preto sme pre vás otestovali kondicionér Aussie Miracle Moist na naozaj dlhých vlasoch. Myslíte, že obstál? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/suchac Aussome Volume.png

Vyskúšali sme pre vás: suchý šampón Aussie Aussome Volume

Zaujíma vás, či môže suchý šampón vlasom dodať objem? Prečítajte si našu recenziu! Otestovali sme totiž pre vás suchý šampón Aussie Aussome Volume. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sampon Miracle Moist.png

Vyskúšali sme pre vás: šampón Aussie Miracle Moist

Dnes sme pre vás otestovali šampón na  suché vlasy Aussie Miracle Moist. Ako v našom teste šampón obstál a na aké vlasy ho odporúčame? To všetko zistíte v našej krátkej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/suchac Mega.png

Vyskúšali sme pre vás: suchý šampón Aussie Mega

Už ste vyskúšali mnoho suchých šampónov a všetky vás sklamali? Dnes sme pre vás otestovali suchý šampón Aussie Mega. Zaujíma vás náš názor a postrehy? Tak sa pozrite na našu recenziu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Aussie 3 Miracle Oil.png

Vyskúšali sme pre vás: Aussie 3 Miracle Oil Reconstructor

Skúšali ste niekedy používať olej na vlasy a výsledok nebol ideálny? Možno ste nemali ten pravý prípravok. Pozrite sa, čo o Aussie 3 Miracle Oil Reconstructor hovorí Lola, ktorá vlasový olejček pre vás otestovala. Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií